Προς το περιεχόμενο

valankyt

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  36
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με valankyt

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/05/2021 10:41 μμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πωλείται Maze Comet σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής με συσκευασία και πλήρη σφραγισμένα παρελκόμενα. Οκταπυρηνος επεξεργαστής, 4 gb μνήμη RAM, 64 gb αποθηκευτικός χώρος, κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί και γνήσιο δέρμα στο οπίσθιο τμήμα της συσκευής στα 60 ευρώ και δώρο ολοκαίνουργιο vkworld Stone V3S με αγγλική γλώσσα με συσκευασία και πλήρη παρελκόμενα. Πωλείται Ulefone Gemini Pro σε κατάσταση ολοκαίνουργιας συσκευής με συσκευασία και πλήρη σφραγισμένα παρελκόμενα. Δεκαπυρηνος επεξεργαστής, 4 gb μνήμη RAM, 64 gb αποθηκευτικός χώρος, κατασκευή από αλουμίνιο, γυαλί στα 60 ευρώ και δώρο ολοκαίνουργιο vkworld Stone V3S με αγγλική γλώσσα με συσκευασία και πλήρη παρελκόμενα. Εννοείται δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος πριν την παραλαβή της ανωτέρω συσκευής αν επιθυμείτε σε δικό σας τεχνικό προς την ορθότητα των στοιχείων που παραθέτω.

  60 €

 2. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες της τεχνολογικής μας ιστοσελίδας. Χαρίζεται κινητό τηλέφωνο Sagem my 3036 σε κατάσταση ολοκαίνουργιου, χωρίς μπαταρία και φορτιστή, αλλά απόλυτα λειτουργικό.
 3. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του τεχνολογικού μας site. Χαρίζονται σε όποιον το χρειάζεται για ανταλλακτικά, επισκευή ή συλλογή η εξής συσκευή κινητής τηλεφωνίας: Palm Pre σε άριστη αισθητική κατάσταση και απόλυτα λειτουργική motherboard, το οποίο χρήζει αντικατάσταση οθόνης ή digitizer καθώς δεν λειτουργεί η αφή με συσκευασία και πλήρη παρελκόμενα.
 4. https://postimg.cc/gallery/qzQrMg3 Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας
 5. Φωτογραφίες αποστέλλονται σε όποιο μέλος επιθυμεί, καθώς η ανάλυση τους ξεπερνά το όριο των 2 mb και δεν δύνανται να αναρτηθούν στο site.
 6. Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του τεχνολογικού μας site. Χαρίζονται σε όποιον τα χρειάζεται για ανταλλακτικά, επισκευή ή συλλογή οι εξής συσκευές κινητής τηλεφωνίας: α)ZTE V5 Max ως ανταλλακτικά καθώς χρήζει αλλαγής motherboard, αλλά άψογο από αισθητική πλευρά, καθώς οθόνη, πλαίσιο, μπαταρία και άλλα παρελκόμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανταλλακτικά, https://www.devicespecifications.com/en/model/2f10304b, β) Palm Pre για ανταλλακτικά ή επισκευή, σε άριστη αισθητική κατάσταση και απόλυτα λειτουργική motherboard, το οποίο χρήζει αντικατάσταση οθόνης
 7. Three cluster, οπως για παραδειγμα mediatek helio x20, x25, x27 και x30...
 8. Για όσους θέλουν επιδόσεις σε λογικές τιμές είναι αψογοι
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.