Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

BornToLooseLiveToWin

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

326 προβολές προφίλ

BornToLooseLiveToWin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

46

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Φανταστείτε να γινόταν το αντίθετο. Να έπιανε εταιρεία marketing να προωθεί μέσω influencers τα εμβόλια... oh wait..
 2. Δεν ξέρω για εσάς, εγω παρέλαβα σήμερα Xbox series S, πολύ όμορφη κονσόλα, πολύ μικρή, όχι σαν κάτι κουμουτσες δεκαετίας 90. Γενικότερα φίλοι, η Sony ξεπεράστηκε.. όσοι δεν το βλέπουν παρακαλώ αφαιρέστε τα γυαλιά σας..
 3. Έχω Nokia 6.2 και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
 4. Στην Αθήνα βρίσκεις πολύ καλό φαγητό και οικονομικό αν ψαχτείς. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια πόλη 1.500.000 κατοίκων με την Αθήνα των 5.000.000. Ο δήμος περιστεριου έχει 1.000.000, και άλλο ενάμιση ο Πειραιάς. Στην αθήνα υπάρχουν καλύτεροι μισθοί, και καλύτερες ευκαιρίες για δουλειά και ανάπτυξη. Παρόλα αυτά προσωπικά θα προτιμούσα την ζωή στην θεσσαλονίκη για να ξεφύγω απο την ζούγκλα της Αθήνας, αλλά οι άνθρωποι και η νοοτροπία της επαρχίας παίζουν καθοριστικά αρνητικό ρόλο. Και όσοι έχουν ζήσει και στις 2 πόλεις ξέρουν τι εννοώ.
 5. Τα ps5 fanboys έρχεται καταντήσει γραφικοί... τα κουβαδάκια κονσόλες σας και σε άλλη παραλία...
 6. @ tsoureki21 αφού μας τα έκανες τσουρέκια με την διανομή που διαφήμιζες και spamαρες σε όλα τα threads μπήκες και εδώ να πεις την "κοτσάνα σου". δεν πειράζει θα μεγαλώσεις.. και εσύ και ο rhtoras...
 7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έβαλα και οθόνη αρχικά νομίζοντας οτι θα έβγαινε ένα καλό συστηματάκι. Προς το παρόν υπάρχει μια LG 25", η οποία θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει για κάνα 2-3 μήνες μέχρι να αγοράσω μια καινούργια.
 8. Μάλιστα. Αν βγάλουμε την οθόνη μπορούμε να φτιάξουμε μηχάνημα με αυτά τα λεφτά? eshop? παρακαλώ και links αν γίνεται. ευχαριστώ.
 9. Καλησπέρα. Θέλω τα φώτα σας. Gaming pc 4k, live streaming κ.τ.λ *Ποσό που διαθέτουμε : 2.500 *Χρήση υπολογιστή : gaming (hard core) *Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: streaming/sony vegas/photoshop *Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι *Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι *Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα *Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ απο ένα κατάστημα *Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στημένο *Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο Windows 10 Pro 64bit - υπάρχει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.