Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

DimosMcLaren

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  343
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

554 Excellent

Σχετικά με DimosMcLaren

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.171 προβολές προφίλ
 1. Το έχω δει 5 φορές έως τώρα. Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο !!!! Ελπίζω να είναι αντάξιο των προηγούμενων ταινιών.
 2. Είμαι σε συζητήσεις με τον κατασκευαστή για να φέρω στην Ελλάδα αυτόματο πωλητή με κάρτες γραφικών Nvidia.
 3. DimosMcLaren

  PS4 Hacking

  Δοκίμασε και αυτο : https://gamerhack.github.io/ps4jb750-755/ Σήμερα έπειτα από πολλές απόπειρες μόνο με αυτόν κατάφερε και δούλεψε σε εμένα (PS4 Pro 7.55)
 4. Φίλε έχει το δικαίωμα ο αστυνομικός να κόψει κλήση μόνο με τον αριθμό πινακίδας του οχήματος. Δεν είναι κάτι παράνομο. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει διότι ο αστυνομικός είτε είναι πεζός, κάνει ρύθμιση κυκλοφορίας ή για όποιον άλλο λόγο δεν είναι δυνατή η εξακρίβωση στοιχείων του παραβατη οδηγού. Λογικά αν όντως σου βεβαιώθηκε παράβαση θα αποσταλεί η κλήση στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Αν δεν ήταν ο ίδιος που είχε κάνει την παράβαση αυτός έχει την υποχρέωση να υποδείξει το όνομα του παραβατη.
 5. Δε πειράζει. Και πάλι προτιμώ να αγοράζω με δασμούς ΦΠΑ κλπ από Κίνα πάρα από τους εγχώριους μαυραγοριτες.
 6. DimosMcLaren

  PS4 Hacking

  Δεν μπορείς να φτιάξεις FPKG με παιχνίδι το οποίο έχει μεγαλύτερο FW από το FW του PS4. Γιατί για να εξάγεις τα αρχεία του παιχνιδιού πρέπει το παιχνίδι να τρέχει στο Background.
 7. Μπράβο Ρε apple!!! Με βλέπω μετά από 10 χρόνια να γυρνάω σε iPhone. Αντε γιατί έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις καταγραφές δεδομένων για "εξατομικευμενες" διαφημίσεις κλπ
 8. DimosMcLaren

  PS4 Hacking

  Έρχεται, Έρχεται, Έρχεται... Εντός των επόμενων ωρών - ημερών νέο Exploit έως και 7.55 απ' ότι φαίνεται μέχρι τώρα.
 9. "Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το A.W.U. αντίσταση και πάλη"
 10. Εύχομαι να μην πουλήσει ούτε 1! Αντε μακακες κράζετε ένα 6μηνο και στη συνέχεια κάνετε τα ίδια!
 11. DimosMcLaren

  PS4 Hacking

  1.Για τη μέγιστη χωρητικότητα που αναγνωρίζει δεν ξέρω. 2. Υπάρχει και η λύση με με το app2usb payload όπου μπορείς να φορτώσεις τα παιχνίδια σε εξωτερικό δίσκο με διαμόρφωση exfat. (Εγώ αυτή τη λειτουργία έχω απλά ο εξωτερικός Δίσκος(2TB) έχει φουλάρει πλέον.) 3. Η δεύτερη επιλογή είναι να τον φορμάρεις μέσω του Ps4 απλά δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τον διαβάζεις από άλλη συσκευή (pc).
 12. Για τα πανηγύρια!!! Η Samsung που έβγαλε troll-διαφήμιση για την Apple που έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα πάει και αφαιρεί εν'τέλη κι η ίδια το φορτιστή... Για γέλια και για κλάματα είναι οι τύποι!
 13. DimosMcLaren

  PS4 Hacking

  Απο μία παρόμοια εμπειρία που είχα με το GOW θα σου συνιστούσα να βρεις άλλη έκδοση του παιχνιδιού που να υπάρχει η ελληνική γλώσσα εξ'αρχης. Τζάμπα κουράζεσαι. Υ.Γ. Ενδεχομένως να έχεις πρόβλημα και με τα save που έχεις. Πρέπει να βρεις ακριβώς την ίδια έκδοση με αυτή που είχες.
 14. Αν αποφασίσει να το κάνει και η Microsoft τα Windows κλειστό οικοσύστημα και να εγκαθιστάς εφαρμογές μόνο από το store εκεί να σας έβλεπα τι θα λέγατε...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.