Προς το περιεχόμενο

sdragon

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  65
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

48 Excellent

Σχετικά με sdragon

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

668 προβολές προφίλ
 1. Ακόμα δεν είναι γνωστό. Γενικά τα εμβόλια περιορίζουν το ιικό φορτίο. Το πόσο δεν ξέρουμε, και αν αυτό είναι αρκετό για να μη μεταδίδεται.
 2. Τι σχέση έχει το steam με τη κουβέντα; Υπάρχει ήδη συμφωνία για ενσωμάτωση του EA play στο Xbox live, που ήδη έγινε, και στο Ms store, που θα αργήσει. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή πλεύσης.
 3. Η MS είπε ότι η ενσωμάτωση του EA play για PC θα αργήσει. Μέσα στους δύο πρώτους μήνες του νέου έτους θα μπει λόγω προβλημάτων.
 4. Είναι τελείως διαφορετική η αρχιτεκτονική. Ειδικά το boost mode. Αυτή είναι και η δυσκολία στο BC.
 5. Μιλάμε για μια συνδρομητική υπηρεσία. Που σημαίνει ότι δεν έχει σταθερούς συνδρομητές κάθε μήνα. Το κάθε 3A παιχνίδι κοστίζει 40-50 εκατομμύρια ασχέτως των συνδρομητών της υπηρεσίας κάθε μήνα. Μιλάμε για 22 στούντιο που περιμένεις ότι θα βγάλει τουλάχιστον 2-3 παιχνίδια το χρόνο και δεν τα χρεώνεις 70-80 ευρώ σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κάνε τα μαθηματικά και πες μου αν βγαίνουν τα νούμερα. Δεν είπα ποτέ ότι θα κλείσει η εταιρεία. Η υπηρεσία όμως σε τρία χρόνια θα κλείσει αν δεν είναι επικερδής. Αυτή τη στιγμή δεν είναι και είναι ρίσκο. Το ξέρουν και οι ίδιοι αυτό.
 6. Για να εδραιώσεις νέα υπηρεσία στην αγορά χρειάζεσαι συνδρομητές. Πολλά εκατομμύρια παραπάνω, στην περίπτωση μας. Ακόμα και κάρτα από το Τατζικιστάν να τους έδινες θα τη δεχόντουσαν. Νούμερα θέλουν. Λεφτά σκορπά αλόγιστα χωρίς αντίκρισμα. Φοβάμαι μη την κλείσει μόνο και κλαίτε τα λεφτά σας.
 7. Η οποία είναι ποια αλήθεια; Γιατί κάποιος να αγοράσει κονσόλα της MS μετά; Θα χρειαστούν χρόνια για να υπάρχει κέρδος από μια τέτοια προσπάθεια. Εξαρτάται επίσης και από τις third party κυκλοφορίες.
 8. Επίσημοι μεταπωλητές σε digital προϊόντα υπάρχουν πολλοί λίγοι. Να δω τι θα γίνει όταν με το καλό κλειδώσει και η Microsoft τα προϊόντα της ανάλογα με τη χώρα. Θα πέσει γέλιο.
 9. Άλλο η αγορά από επίσημο πωλητή ψηφιακών καρτών και άλλο από marketplace. Αλήθεια τι περίμενες; Υποστήριξη και εγγύηση εφόρου ζωής;
 10. Η χρήση VPN για αγορά περιεχομένου σε διαφορετική χώρα απαγορεύεται. Το ότι η εταιρεία κάνει τα στραβά μάτια για να αυξήσει τις συνδρομές της δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου κάνει μήνυση αν το θελήσει. Το θέμα συζήτησης είναι το gamepass και η συνδρομή gold. Όχι οι τρόποι αγοράς τους.
 11. Ειλικρινά τώρα, έχουν γραφτεί δεκάδες σελίδες για τον τρόπο αγοράς φτηνής συνδρομής που με βάση τους όρους χρήσης δεν επιτρέπεται. Και off topic είναι και ανούσιο. Αν συνεχίσει έτσι νομίζω ότι πρέπει να κλειδωθεί το thread. Όσοι θέλουν ας το συνεχίσουν μέσω PM.
 12. Με βάση τι το συγκρίνεις αυτό; Το ότι έχει 15 εκατομμύρια συνδρομές δε λέει τίποτα αν βάλεις κάτω τα κόστη των first party παιχνιδιών. Ειδικά όταν οι συνδρομές είναι κυλιόμενες και όχι συνεχόμενες. Πράγμα που δεν ξέρουμε ακριβώς το ποσοστό. Για ένα μεγάλο τίτλο που θα κοστίσει 50 εκατομμύρια χρειάζονται τουλάχιστον 10 εκατομμύρια συνδρομές. Και δε μιλάμε μόνο για ένα παιχνίδι. Είναι όπως τα λέει η Microsoft ότι ξεπούλησε σε προπαραγγελίες. Από πόσα όμως τεμάχια;
 13. Για να κριθεί ως κερδοφόρα η υπηρεσία θα πρέπει να έχει δέκα φορές περισσότερους συνδρομητές. Αυτή τη στιγμή καίει λεφτά η Microsoft. Και το κακό είναι ότι μάλλον θα επικρατήσει η ποσότητα στα first party. Γιατί να να κάνεις μια μεγάλη παραγωγή των 70 εκατομμυρίων δολαρίων αντί για δέκα των 7, που θα πουλήσουν περισσότερες συνδρομές; Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
 14. Ναι μόνο που αυτό είναι προσωπική άποψη. Αντικειμενικά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που δεν αγοράζουν retail. Μην κοιτάς τι γίνεται στην Ελλάδα. Επίσης το gamepass βοηθάει πάρα πολύ στο all digital. Οι τιμές για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα πέσουν στις κονσόλες. Ότι κι αν γίνει. Το hardware είναι ακριβό και θα πουλάνε ούτως ή άλλως με ζημία. Οι τιμές είναι αυτές, συγκεκριμένες και μην περιμένεις να πέσουν. Οι εταιρείες βγάζουν λεφτά από τα περιφερειακά και τα παιχνίδια. Αν σου φαίνονται ακριβές πάρε είτε το Pro είτε το X.
 15. Ελπίζω ότι μπορείς να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από τους ευσεβείς σου πόθους.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.