Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

pintourikio

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  41
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

17 Good

Σχετικά με pintourikio

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.451 προβολές προφίλ
 1. Αν δεν τα έχει κλείσει κάποιος, με ενδιαφέρουν τα καθίσματα
 2. Αναμένουμε φωτογραφίες αν μπορέσεις 😀
 3. Καλησπέρα, σε περίπτωση που δεν τα πάρει αυτός που τα έχει όλα κρατήσει ενδιαφέρομαι κάθε εγώ. Έστω για το ένα dvd player και την μια κάμερα
 4. Να προσθέσω και τους dom diamant, zi ikon wsw w10 και τον *iseo r90?
 5. Όταν/αν προβείς σε αλλαγή, άλλαξε μονάχα τον 1.
 6. Ναι τα γνωρίζω. Απλά ρωτάω, γιατί παλιότερα τον mottura champions pro τον πρότεινε Γενικά η ομάδα εδώ.. πολλές φορές και αντί του keso 8000. Τώρα τελευταία παρατήρησα ότι δεν τον αναφέρουν..
 7. Το θέμα είναι.. προτείνεται από το φόρουμ μας..? 😂
 8. Ο mottuta champions pro δεν προτείνεται πλέον?
 9. Κοίτα η αλήθεια είναι ότι αυτά σχετικά με τον μηχανικό, τον δήμο και την οικοδομική άδεια, τα φανταζομουν και πάνω κάτω τα γνώριζα. Αυτό που με προβληματίζει και για αυτό κυρίως ανέβασα το θέμα... είναι για το εάν χρειάζεται άδεια και από την υπόλοιπη πολυκατοικία.. Είναι πολλά τα διαμερίσματα, επίσης και να πάρεις την σύμφωνη γνώμη όλων (αν τους βρεις), που ξέρεις μόλις γίνει η αγορά ότι δεν θα αλλάξουν γνώμη?
 10. Καλησπέρα, συγγενικό μου άτομο μεγάλης ηλικίας σκέφτεται να αγοράσει ένα ημιυπόγειο κατάστημα/αποθήκη που βρίσκεται σε παλιά σχετικά πολυκατοικία, με σκοπό να το μετατρέψει σε αποθήκη και σε γκαραζ. Αυτό για να γίνει πρέπει να γίνουν μετατροπές στο πεζοδρόμιο, αλλά και στο κτίριο. Για να πραγματοποιηθούν αυτές οι αλλαγές, τι άδειες και τι άλλο χρειάζεται? και από πού? (δήμο?, πολυκατοικία?, Πολεοδομία?) Πριν την αγορά, πως μπορεί να βεβαιωθεί ότι αυτές οι αλλαγές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν?
 11. Μερικοί κύλινδροι που αξίζει να κοιτάξεις: Evva eps, winkhaus o-ntra, mottura champions pro evva ics, agb dck Mauer new wave 5, kaba expert, iseo r90, multilock mt5, winkhaus xtra, mottura c48 Μπορείς να τους αναζητήσεις στο διαδίκτυο, για να δεις περίπου σε τι επίπεδα κυμαίνονται οι τιμές.
 12. Καλημέρα σε όλους, Φίλος πρέπει να βάλει αναγκαστικά πόρτα ασφαλείας σε σπίτι στην Αθήνα, απλά όσο το δυνατόν πιο φθηνή!!! Δεν τον ενδιαφέρει η απόδειξη. (Ο σπιτονοικοκύρης του είπε ή θα βάλεις πόρτα ασφαλείας ή θα σου αυξήσω +70€ το ενοίκιο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση το θέμα) Όποιος γνωρίζει κάποια πρόταση με γνώμονα την Τιμή! ας μου στείλει ένα μήνυμα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει ως ένα βαθμό είναι ο κύλινδρος. Έτσι κ αλλιώς φαντάζομαι πως η πόρτα θα έρθει με απλή (κλακ κλακ) κλειδαριά και defender securemme ή κάποιο αντίστοιχο των 15€. Η
 13. Ααα Ώστε εσύ ευθυνεσαι... 😆 Καλά, όχι οτι περίμενα να αντέξει πολύ καιρό με τον 8000 😂
 14. pintourikio

  Βρήκα δουλειά!

  Εγώ πάντως περνάω πολύ ωραία 😁
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.