Προς το περιεχόμενο

gou76

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  58
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από gou76

 1. gou76

  Kodi help

  Καλησπέρα, τελευταία δεν μου λειτουργεί το sports HD σε matrix. Έχουμε καμία εξήγηση; Ευχαριστώ.
 2. gou76

  Vodafone H300s

  Καλησπέρα, μετά από ένα reset και κυρίως αφού το έβγαλα από την πρίζα λόγω κάποιων προβλημάτων με αποσυνδέσεις, τα οποία λύθηκαν, δεν λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων μόνο στο ασύρματο τηλέφωνο που ήταν συνδεδεμένο στο μόντεμ. Στις άλλες τηλ.πριζες η αναγνώριση με την ίδια συσκευή λειτουργεί κανονικά. Έχουμε καμία λύση;
 3. gou76

  Redmi note 9 (s ή pro ή σκέτο)

  Το Redmi note 9 τραβάει φωτογραφίες με τον αισθητήρα του αποτυπώματος; Το έχει η σύζυγος και δεν έχουμε βρει κάποια ρύθμιση.
 4. gou76

  Κόντι και πρόσθετα

  Το δοκίμασα με προσθήκη στα αγαπημένα και είναι οκ. Ευχαριστώ.
 5. gou76

  Κόντι και πρόσθετα

  Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω κυρίως με τα αγαπημένα. Πάντως περίεργο ενώ έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις σαν media player δεν έχει αυτή τη συντόμευση όπως η vlc.
 6. gou76

  Κόντι και πρόσθετα

  Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάποιο πρόσθετο που να μου δείχνει το ιστορικό από ταινίες που έχω δει απο εξωτερικό δίσκο. Π.χ βλέπω σήμερα τη μισή ταινία και κάποια άλλη στιγμή όταν θέλω να δω την υπόλοιπη, να βρίσκω αμέσως ποιά έβλεπα, ώστε να μην την ψάχνω πάλι μέσα από τον δίσκο. Kodi leila, μέσω tv box.
 7. gou76

  Επιλογή Android TV Box

  Τελικά ήταν ενεργοποιημένο το anynet της samsung. To έσβησα και όλα οκ. Ευχαριστώ.
 8. gou76

  Επιλογή Android TV Box

  Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα το πρώτο μου μποξ (A95x f3). Το έστησα όλα οκ, αλλά έχω την εξής απορία, όταν ανοίγω την τηλεόραση, μποτάρει αυτόματα και το μποξ. Γιατί γίνεται αυτό και πώς αλλάζει.Το hdmi cec το έχω κλειστό. Ευχαριστώ.
 9. gou76

  Από windows 7 σε 10 σε λάπτοπ

  Ευχαριστώ πολύ για τα links, sorry αν η ανάρτησή μου ήταν λάθος, νόμιζα ότι το θέμα αφορά γενικά στη μετάβαση από τα 7αρια στα 10.
 10. gou76

  Από windows 7 σε 10 σε λάπτοπ

  Σε πρόσφατη αναβάθμιση που έκανα από τα 7 σε 10 η οθόνη κλειδώματος είναι θολή. Πώς διορθώνεται αυτό, γνωρίζει κανείς;
 11. gou76

  Επιλογή Android TV Box

  Καλησπέρα, όλα αυτά τα tv box εκτος από το streaming, με την αναπαραγωγή video αρχείων πώς τα πάνε; Πχ αρχεία mts από βιντεοκάμερα τα παίζουν, όπως τα παλιά καλά media players.
 12. Κατέβασα και το K-lite code pack αλλά τίποτα. Η αναπαραγωγή γίνεται με αρκετά "σπασίματα". Θα συνεχίσω τις δοκιμές αν και βολεύομαι και με τον wmp. Ευχαριστώ για την απάντηση.
 13. Παραθέτω τις πληροφορίες από το mediainfo . Δεν ξέρω αν τις έχω ανεβάσει σωστά στο forum, έκανα ένα απλό copy paste από το κείμενο, όπως μου είπες. Πιστεύω να σε βοήθησα γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά. Σε ευχαριστώ. Μορφοποίηση : BDAV Μορφοποίηση/ : Blu-ray Video Μέγεθος αρχείου : 137 MiB Duration/String : 42s 441 ms Συνολικό BitRate : 27,1 Mb/s OverallBitRate_Maximum/String : 28,0 Mb/s Ημερομηνία εγγραφής : 201
 14. Δεν έχω εγκαταστήσει κανένα πακέτο codecs για την κάμερα, παρά μόνο ό,τι εγκαταστάθηκε όταν κατέβασα τον pot. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, υπάρχει κάποιο link για να κατεβάσω εξωτερικούς codecs; Όσον αφορά στο mediainfo το χρησιμοποιώ και θα προσπαθήσω να σας δείξω κάποιο σχετικό αρχείο. Θεωρώ ότι τα αρχεία mts δεν είναι και τόσο"εξωτικά" αφού προέρχονται από βιντεοκάμερες panasonic και sony αν δεν κάνω λάθος, που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά χρόνια τώρα και θα έπρεπε οι players να μην είχαν τέτοια προβλήματα. Σημειωτέον ότι ούτε ο vlc τα παίζει.
 15. Πώς γίνεται αυτό; Υποτίθεται όταν κατεβάζεις τον player ότι εγκαθίστανται και οι απαραίτητοι codecs.
 16. Και εγώ τελευταία τον PotPlayer χρησιμοποιώ, αν και αρχεία video mts από κάμερα panasonic μόνο ο player των windows 10 και ο παλιός wmp τα παίζουν σωστά, εκτός αν ο pot θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση.
 17. gou76

  Απορία potplayer

  Το πρώτο εννοώ, από την εξερεύνηση των windows, σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, είχα δοκιμάσει διάφορα χθες....
 18. gou76

  Απορία potplayer

  Τελευταία χρησιμοποιώ τον potplayer, και έχω την εξής απορία, όταν γίνεται αναπαραγωγή ενός τραγουδιού και μετά πατώ να παίξει ένα άλλο τραγούδι, το πρώτο δεν διακόπτεται, αλλά παίζουν και τα δύο ταυτόχρονα. Πώς αλλάζει αυτό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση. Ευχαριστώ.
 19. gou76

  Windows defender

  Εγώ πάλι θέλω να δοκιμάσω τον windows defender,αλλά δεν ενεργοποιείται με τίποτα, παρόλο που κάνω απεγκατάσταση το Bitdefender.Μου λέει ότι τρέχει κάποιο antivirus!!
 20. Το ρώτησα καθαρά για λόγους ταχύτητας γιατί διάβασα για τετράωρα και πεντάωρα.Η δυνατότητα του καλωδίου υπάρχει αλλά θα χρειαστεί μια διαδικασία για να έρθει το λάπτοπ κοντά στο modem.Τέλος πάντων θα το δοκιμάσω με καλώδιο και βλέπουμε.
 21. Σε λάπτοπ θα ήταν καλύτερα να κάνω την αναβάθμιση με lan ή να το αφήσω με wifi;Τί προτείνετε;
 22. gou76

  VPN και Warez/torrents;

  Έχω ενεργοποιημένο το vpn του opera, αυτό σημαίνει ότι η ip μου δεν φαίνεται παρόλο που η ταινία κατεβαίνει μέσω qbittorent. Έχω μπερδευτεί λίγο, για το πως λειτουργεί το vpn στο κατέβασμα, αφού o torrent client λειτουργεί ανεξάρτητα από τον browser, δηλ. ακόμη και όταν αυτός είναι κλειστός.
 23. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ακολούθησα τις οδηγίες και το έβαλα manual και όλα μια χαρά.
 24. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αναρωτιόμουν αν γίνεται γιατί για εμένα θα ήταν πιο πρακτικό, σε σχέση με το τέρμα δεξιά.
 25. Το ξέρω αυτό, απλά θα ήθελα να υπάρχει μόνιμα στη γραμμή το εικονίδιο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.