Προς το περιεχόμενο

@pnea1973

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  83
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με @pnea1973

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.392 προβολές προφίλ
 1. @pnea1973

  Xbox Series X Topic v2

  Να ρωτήσω κάτι αν κάποιος γνωρίζει.. Πότε αναμένονται νέες συσκευές..
 2. @pnea1973

  Ψησταρια Υγραεριου

  Καλή Ανάσταση φίλοι μου.. Υγεία σε εσάς και στην οικογένεια σας..
 3. Αν κρίνω από την ποιότητα του Renegade και δεδομένου ότι έχει καλύτερη αεροδυναμική, θα σου έλεγα ότι είναι άψογη. Εγώ κάνω ξεκούραστα ταξίδια... Έχω πάει Ιωάννινα Λευκάδα 2 φορές την ίδια ημέρα, χωρίς να μου φανεί.. Αντε να έχουμε να διαβάζουμε και κάτι εκτός από το θέμα με τις ψησταριές υγραερίου....
 4. Οι επιταγές πρέπει να έχουν αντίκρυσμα.. Όχι κόβω επιταγές με την προοπτική ότι θα έχω να τις καλύψω μετά από 3 μήνες..
 5. Δεν συμφωνώ.. Ο κάθε εργολάβος δεν είναι υποχρεωμένος να χρηματοδοτεί το σπίτι του καθενός... Αν μετά το πέρας των εργασιών η πληρωμή ήταν άμεση, ναι.. Αλλά με καθυστερήσεις του 4μηνου 5μηνου στις πληρωμές τότε υπάρχει θέμα..
 6. @pnea1973

  Ψησταρια Υγραεριου

  Νομίζω οτι έχω ξαναρωτήσει...Αυτή ταιριάζει στην Rogue XT 425?
 7. Η λέξη κλειδί είναι το μη έμπορος...
 8. Κοίτα.. Μπορείς να παίξεις λίγο..Τι εννοώ...Αν δεν το δουλεύεις συνέχεια, τότε, ξεκινάς με την φουλ ταχύτητα, και μετά την μειώνεις. Επειδή τώρα πάμε σε αυτόνομα συστήματα, τότε συνήθως η λειτουργία είναι πολλές ώρες ανοικτά...
 9. Συνήθως τα FCU τα διαστασιολογούμε ώστε η μικρή ταχύτητα να καλύπτει τα φορτία. Επίσης υπάρχουν και αθόρυβα FCU...Πάντα ανάλογα με το budget.
 10. @pnea1973

  Ψησταρια Υγραεριου

  Γιατί τόσα πολλά για Γιάννενα? Εγώ ότι έχω πάρει με τέτοια μέγεθος max 20€ ήταν τα μεταφορικά.. 47 μου φαίνονται πολλά..
 11. Και εμένα 5α είναι ακόμα.
 12. @pnea1973

  Ψησταρια Υγραεριου

  Εγώ στον inox αφαιρούμενο κάδο, το βάζω με fairy και ζεστό νερό στην κουζίνα και μετά γίνεται καινούργιος.. Αλλά στον κάδο της ψησταριάς όσο και να το καθαρίζω η μαυρίλα μένει.. Οπότε έπαψε να με απασχολεί.. Καθαρίζω κ ότι βγει..
 13. @pnea1973

  Ψησταρια Υγραεριου

  Και εγώ τρίβω αλλά η μαυρίλα μένει... Αν τριψουμε πολύ θα φύγει κάτι.. Coating η ότι τέλος πάντων έχει... Οπότε προσπαθώ να πάρω ότι μπορώ..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.