Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

AkX

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.531 προβολές προφίλ

AkX's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη

 1. Καλά ναι σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο φαντάζομαι από άποψη δυνατοτήτων, αλλά από κει και πέρα τα Pro και Xbox One X παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Πιστεύω πως δεν αξίζει κάποιο περισσότερο από την απλή έκδοση του. Και για το pro τα ίδια ισχύουν, ο μόνος λόγος για να το αγόραζε κάποιος θα ήταν αν δε μπορούσε να παίξει με το απλό vr.
 2. Όπως το είπες όποιος θέλει πιο δυνατό μηχάνημα, αλλά όπως και να χει τι να το κάνεις το πιο δυνατό μηχάνημα αν δεν έχει την ανάλογη υποστήριξη τίτλων να αναδεικνύουν τις δυνατότητες του; Εκτός αν θέλεις να το λύσεις και να παίζεις με τα εξαρτήματα, ή να παίζεις minecraft σε 4k
 3. Από την παρουσίαση, αν εξαιρέσει κανείς το Forza Horizon, τα παιχνίδια που θα δικαιολογούσαν την αγορά του Xbox One X είναι παιχνίδια που θα βγουν και για το ps4. Γενικά μεγάλο μέρος της φετινής παρουσίασης της Microsoft κάλυψαν και εταιρίες για παιχνίδια που πρόκειται να βγουν και στο Ps4. Έτσι λοιπόν μπαίνω σε ένα δίλημμα ανάμεσα σε αποκλειστικότητες που έχουν ήδη βγει ή θα βγουν: Forza Horizon Halo Gears of War Και Uncharted, Horizon Zero Dawn, Last Guardian, Persona 5, God Of War, Bloodborne, Last Of Us 2, Detroit Become More Human, Wild, Death Stranding, Spiderman, Crash Bandicoot, Spiderman, Yakuza, Shenmue και πολλά άλλα Προσωπικά λοιπόν αν είχα τα χρήματα για το νέο Xbox, με αυτά θα προτιμούσα να πάρω το απλό Xbox και ένα ps4 μαζί. Γιατί από αυτά τα παιχνίδια που είδα, σίγουρα δε θα έδινα 500 ευρώ για να παίξω minecraft ή super lucky's tale σε 4k. Αυτό γιατί με τόσο μεγάλο χάσμα στις αποκλειστικότητες δεν αξίζει να θυσιάσω όλα αυτά τα παιχνίδια για άλλα δύο τρία με ωραία γραφικά. Και κάτι τελευταίο, ας μην ξεχνάμε πως πλέον το να έχει ένα παιχνίδι φοβερά γραφικά είναι πιο εύκολο σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα είναι και ωραίο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.