Προς το περιεχόμενο

thepoint

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.259
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από thepoint

 1. Δικαιολογούνται αυτές οι διαφορές τιμών σε μη επαγγελματική χρήση;
 2. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ mirrorless & DSLR στη φωτογραφία που θα βγάλεις ή στις δυνατότητες ελέγχου της κάμερας άρα η εκλογή σου καλό είναι να βασιστεί σε άλλα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Να κι ένα παλιότερο συγκριτικό βίντεο που το θυμήθηκα απορώ! Όπως η ευκολία να βλέπεις αυτό που φωτογραφίζεις live χωρίς παράξενες ρυθμίσεις και τους περιορισμούς των dslr στην πίσω οθόνη ή στο evf της κάμερας κάνει τις mirrorless ευκολότερες στη χρήση όχι μόνο για αρχάριους. Μειονέκτημα είναι η μικρή γκάμα φακών αλλά για στάσου πόσους έχεις σκοπό να αγοράσεις θα έλεγα ότι για κάπο
 3. Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν μερικοί το de-κάτι, πρόβλημα το consensus εφόσον υπάρξει ζήτημα που θα υπάρξει όπως γίνεται πάντα πως θα αποφασίσουν... Έπειτα η λύση καθεαυτή είναι πολυπλοκότερη συγκριτικά με ένα κεντρικά ελεγχόμενο σύστημα. Έχουμε να διανύσουμε μεγάλη απόσταση χρονική τεχνολογική και νοοτροπίας. Blockchain difficulties
 4. Μπα δεν βγάζει μένουμε με 14mbps σταθερό και 28mbps κινητό στο σπίτι. Αυτή δε η διαφορά κινητού και vdsl είναι εμφανείς στο συγχρονισμό φωτογραφιών από το κινητό.
 5. Σιγά σιγά ότι μπορεί να συγχρονιστεί από ένα κινητό θα είναι στο πιάτο της Google. Δε λέω λειτουργεί άψογα αλλά για την ώρα μικρή χρησιμότητα.
 6. Ζαχαρία ενδιαφέρομαι για Apple MacBook pro για δώρο τελευταίο μοντέλο καινούργιο βέβαια. Μήπως γνωρίζεις καταστήματα εξωτερικού με καλύτερες τιμές;
 7. Εφόσον θέλεις τσέπης κάμερα πηγαίνεις στη Sony rx100 m3 διαφορετικά βλέπεις τη Sony a6000 περίπου στα ίδια χρήματα από εξωτερικό για καλύτερες τιμές. Πρόσεξε η Sony a5000 έχει παιδικό σύστημα εστίασης συγκριτικά με τη a6000. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αξίζει η διαφορά των €100 μέχρι και το τελευταίο ευρώ πάνω από το όριο που έβαλες. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να ασχοληθείς με τη φωτογραφία έτσι δεν είναι. Και το μέγεθος είμαι θέμα είναι ανασταλτικός παράγοντας θα το καταλάβεις όταν πάρεις τη κάμερα σε πραγματικές συνθήκες βέβαια, απλά σκέψου το δύο φορές και τρεις δεν θα
 8. Η Deutsche Bank είχε χειραγωγήσει την αγορά του forex συναλλάγματος παλιότερα, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό τους έκαναν τη πάπια ή κάτι τέτοιο εκτός Ηνωμένου Βασιλείου αν θυμάμαι σωστά σημεία των καιρών ή too big to fall down Be in not out and skeptical
 9. Όπως ειπώθηκε πιο πάνω 75% φόρτιση, εκτός συσκευής επιπλέον να προσθέσω αποθήκευση σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.
 10. Τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάνε από τη Google; Να παρέχει υπηρεσία χώρις να έχει έσοδο από... διαφημίσεις και τις διαφημίσεις να τις παρέχουν άλλοι! Κάτι δεν κολλάει καλά και το πρόβλημα με τα προσωπικά δεδομένα άλυτο θα μείνει.
 11. Μα οι φακοί είναι το ατού εδώ καθώς και η υποστηρίξει που παρέχει με αναβαθμίσεις στο λογισμικό της κάμερας η εταιρεία. Με ένα gimbal υπερπλήρης.η a6300 Συμφωνώ με το x-κάτι σαν με πουσαρισμένο saturation οπότε είδα μου φάνηκαν οι φωτογραφίες.
 12. Μη υποτιμάς το af ιδιαίτερα σε street photography όσο αναφορά στο Samyang έχει vignetting θέλει επιπλέον επεξεργασία άσε που για πανόραμα ανεβαίνει η δυσκολία κατακόρυφα. Σε δύσκολες συνθήκες κόντρα φωτισμός ο sigma θα έχει σαφέστατο προβάδισμα. Rokinon & Samyang απλά είναι διαφορετικά brand names διαφορές δεν έχουν. Αν θα πήγαινα στο manual φακό θα ήταν λόγο κόστους, ναι τα επιπλέον χιλιοστά δίνουν ευρύτερη εικόνα αλλά η παραμόρφωση θέλει δουλειά post processing.
 13. Απαντούσα σε άλλο σχόλιο γι'αυτό δεν βγαίνει νόημα. Συγνώμη για το γρίφο. Λόγω κινητού έγινε το λάθος.
 14. Φίλε ο δεύτερος φακός δεν έχει αυτόματη εστίαση γνώμη μου κλείδωσε το πρώτο στο μυαλό σου. Διάβασε προσεκτικά το review και θα καταλάβεις είναι must φακός για low budget μακάρι να υπήρχε και σε full frame σε τέτοια τιμή ανάλογος φακός...
 15. Δεν γ... Προοπτική το λένε Είναι το extreme pro που...
 16. Άμα είναι να διαβάσεις users manual άστα να πάνε. Όμως https://www.waymo.com/
 17. Σωστός για το PoW. Δεν καλύπτει τις ίδιες ανάγκες το Bitcoin με το etherium ίσως καλύτερα τοποθετημένος στο EOS για το δεύτερο Έλα όμως που το σύστημα δεν είναι κλειστό που σημαίνει ότι η ενέργεια δεν έχει ταβάνι και οι απαιτήσεις δημιουργούν τεχνολογία που αυξάνει τη προσφορά τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει η ιστορία μέχρι τώρα. https://www.cryptoglobe.com/latest/2018/05/Marshall-Islands-Officially-Make-Crypto-Their-Sovereign-National-Currency/?amp=yes&__twitter_impression=true https://www.bitcoin-gr.org/?p=7767 Άστα να πάνε.
 18. Εξαιρετικό το σχόλιο. Και η λύσσα συνοδεύετε από εγκυκλοπαιδικού τύπου ανάλυση και προσέγγιση πέρα για πέρα ανεπαρκή και ξεπερασμένη. Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου κατά τα άλλα σαν να μην άλλαξε τίποτα... Πριν από μια εικοσαετία οι δημοσιογράφοι λοιδορούσαν το διαδίκτυο, σήμερα παίζουν ευτελή βιντεάκια του YouTube στις εκπομπές τους.
 19. Ναι ασφαλώς. Απλά διαφωνώ με την επιλογή εδώ της φορολόγησης από χαμηλά εισοδήματα ακόμα και με χαμηλότερο συντελεστή μόνο γραφειοκρατία παράγει κανένα ουσιαστικό πλεονέκτημα άσε που δεν συνοδεύεται από αφαιρέσεις φόρου ανάλογες. Σωστότερο θα ήταν κατευθείαν από τη σύνταξη αν δεν έβγαινε ο προϋπολογισμός και όχι πλαγίως. Ομοσπονδιακός φόρος εισοδήματος
 20. Αν και ομολογώ δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα ναι η επικοινωνία είναι αγαθό αλλά για στάσου και το νερό επίσης είναι αλλά αν ο καθένας άφηνε τη βρύση του να τρέχει, η παροχή δεν μπορούσε να ακολουθήσει τη κατανάλωση τι θα γινότανε; Το πιθανότερο επακόλουθο μια άνοδος της τιμής, υπάρχει άλλη διέξοδος; Ίσως το ζήτημα είναι διαφάνειας, ανταγωνισμού και διεύρυνσης του ανταγωνισμού. Δύσκολες πράγματι οι λύσεις σε τέτοια ζητήματα έστω πρόσκαιρα μέχρι η τεχνολογία να δώσει κάποια λύση μελλοντικά.
 21. Αν ήμουν Αμερικανός και μου έθεταν το δίλημμα φορολογία από τα 6 χιλιάρικα ή διακοπή της χρηματοδότησης του ISS μάλλον χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο θα επέλεγα, έτσι είναι με τις επιλογές κάτι αφήνεις.
 22. Όχι βέβαια! Υπάρχει λόγος να επιλέξω με βάση τη διαφορά τιμής μέσα έξω ανάμεσα σε διαφορετικές κάμερες και όχι σε αυτή που έχω σκοπό να αγοράσω.
 23. Δεν θα πήγαινα σε DSLR πλέον ούτε με σφαίρες αλλά αν άλλαζα γνώμη θα επέλεγα Nikon όπως προαναφέρθηκε εκτός κι αν το βίντεο ήταν στα ζητούμενα οπότε θα επέλεγα Canon αλλά πάλι βίντεο χωρίς mirrorless είναι σαν να κάνεις τα εύκολα δύσκολα μόνος σου. Μια επιλογή που μοιάζει μονόδρομος είναι η Sony a6000 μέσα στο προϋπολογισμό σου δες σε eglobalcentral.eu και e-infinity.com/eu για καλύτερες τιμές.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.