Προς το περιεχόμενο

k33theod

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  948
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

422 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με k33theod

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/07/1969

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Wien

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.842 προβολές προφίλ
 1. Αυτές οι πλατφόρμες έχουν και κάτι μύρια ευρω λειτουργικά έξοδα. Αυτά τα χρήματα από κάπου πρέπει να βγουν και βγαίνουν από τις διαφημίσεις. Νομίζω λοιπόν κάνεις δεν επενδύει για να χάνει. Όσο για τους χρήστες. Αν αύριο ανεβεί τέτοια πλατφόρμα, μεθαύριο θα γεμίσει.
 2. Ξέρεις πολλούς που μπορούν να χτίσουν ένα Facebook τζάμπα. Κοστίζει κάτι δις μια τέτοια υποδομή.
 3. Έχεις δίκιο, δεν μου φάνηκε για normal άσκηση άλλα για μια προσπάθεια να καταλάβει πως δουλεύει. Είπα να δώσω μια ώθηση μήπως και βοήθησω. Για το #pragma once έχεις δίκιο αλλά εάν έγγραφα αυτό το if not defined define endif θα ήταν too much. Επίσης @vense97 υπάρχουν εκτός από βίντεο πολύ ωραία tutorials που εξηγούν πως γίνονται τα πράγματα.
 4. 😄😃 και εμείς το ίδιο.
 5. Κανονικά στο header file βάζεις μόνο το declaration των κλάσεων και μεθοδών και συναρτήσεων klp. Δηλαδή το δικό σου είναι αυτό student.h #pragma once class Student { private: int hli; int xrspou; int vath; public: Student(int, int, int); int gethli(); int getxrspou(); int getvath(); }; Στο .cpp με το ίδιο όνομα βάζεις το implementation δηλαδή το student.cpp είναι κάπως έτσι #include "student.h" Student::Student(int a, int b, int c) { hli = a; xrspou = b; vath = c; } int Student::gethli() { return hli; } int Student::
 6. Γεια babaliaris Σε θυμάμαι από το python.org.gr 😄 Διαβάζοντας σχετικά στο documentation δεν νομίζω ότι υπάρχει το πρόβλημα που λες. MySQL converts TIMESTAMP values from the current time zone to UTC for storage, and back from UTC to the current time zone for retrieval. (This does not occur for other types such as DATETIME.) By default, the current time zone for each connection is the server's time. The time zone can be set on a per-connection basis. As long as the time zone setting remains constant, you get back the same value you store. If you store a TIMESTAMP value, and then c
 7. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αμέσως ή όλα σε μια μέρα ή όλα τέλεια. Γράψε στην αρχή γενικά τη ροή με συναρτήσεις που θα μπορούσες να υλοποιήσεις και μετά κάνε την υλοποίηση. πχ int main (void) { //Τι θέλω να κάνει πρώτα η main print_main_menu();//μπορώ να το κάνω; ναι με printf ή puts //Τι θέλω να κάνει μετά read_input();//scanf //μετά //συνεχεια ανάλογα με input switch μάλλον ή ifs //Αν επιλέξει ένα τι χρειάζομαι μια συνάρτηση που να ανοίγει το cars.txt να το διαβαζει γραμμή γραμμή και να το τυπώνει //Α δεν ξέρω πως γίνεται Ψάχνω στο βιβλίο ή στο net void
 8. k33theod

  java(κλασεις)

  Οι ερωτήσεις σου είναι πολύ βασικές και πολύ σημαντικές και θα πρέπει να βρείς ένα καλό tutorial ή ένα καλό βιβλίο για να τα μάθεις σωστά. Οι απαντήσεις σε ένα forum μπορεί να σε μπερδέψουν. Εφόσον τα αγγλικά σου είναι καλά μπορείς να πάς στο tutotial https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java Τα νούμερα παρακάτω αντισοιχούν στις ερωτήσεις px. για το public λέει Access Modifiers The first (left-most) modifier used lets you control what other classes have access to a member field. For the moment, consider only public and private. Other access modifiers will be discusse
 9. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι λάθος. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το django τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ laravel😄. Μην ξεχνάς πως το shema καθορίζεται από τις ανάγκες των user τις db και σίγουρα διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό, από site σε site. Αυτή έρχονται με αυτό το schema και είδα ότι στην έκδοση 3.2 έχει ακόμα τα 2 πεδία μέσα στον User και σε όποιον δεν αρέσει το αλλάζει.
 10. 3,3,7 είναι πλευρές τριγώνου; όχι φυσικά
 11. Κατ αρχήν από που προκύπτει ότι παίρνοντας 3 μήκη, μπορεί να σχηματιστεί τρίγωνο. Το πρόβλημα έχεις κάτι λάθος.
 12. Κοίτα ένα βιβλίο μαθηματικών. Νομίζω δύο διανυσματα είναι κάθετα όταν α χ β = -1
 13. Αυτό δεν έχει όμως καμμία σχέση με το Authorization. Στο δικό μου user πχ έχω column favorite coffee, γιατί είναι site για καφέ. Πρέπει να κάνεις foυcus στο auth κομμάτι.
 14. Τα όρια της sqlite που είναι 1 file database είναι εδώ https://www.sqlite.org/limits.html Το συνολικό μέγεθος είναι μόνο 281 terabytes, or 256 tebibytes, or 281474 gigabytes or 256,000 gibibytes Ούτε 300 δίσκοι του ενός tb δηλαδή🤪
 15. Εδώ είναι το κομμάτι της db από το σύστημα authorization που έρχεται έτοιμο με το django, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. Δεν είναι το τέλειο είναι όμως αποδεκτό. Οι πίνακες έχουν prefix auth οπότε μπορεί να αφαιρεθεί για να είναι πιο κατανοητό. Επίσης κατά τη γνώμη μου ο πίνακας auth_user_user_permission μπορεί να φύγει τελείως εφόσον δεν απαιτούνται permissions σε μεμονομένους users. Και μία foto από entries στον πίνακα permission που νομίζω είναι ο πιο δυσνόητος.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.