Προς το περιεχόμενο

primeragt

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  669
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

720 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με primeragt

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.250 προβολές προφίλ
 1. Όπως είπα κ πριν. Είναι δικαίωμα του να κρίνει ότι θέλει. Αν έχει η δεν έχει δίκιο είναι άλλη κουβέντα. Το λάθος σου είναι ότι έσπευσες να απαγορεύσεις την οποία κριτική με τι λογική "ποιος είσαι εσύ που θα Χχχ (βάλε ότι θες)" . Συμφωνείς ή διαφωνείς είναι η άποψη του για πράγματα που ακόμα είναι διφορούμενα και όχι δεν είναι 'flat earth' εδώ. Δεν είναι αδιαμφισβήτητα και επιβεβαιωμένα πράγματα. Επίσης αν δεν έχει δικαίωμα όπως λες να κρίνει πράγματα που δεν γνωρίζει ούτε αυτός ούτε κανείς. Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος και τα υιοθετείς με τόση βεβαιότητα; Όπως κρίνεις εσύ κάποιον γ
 2. Δηλαδή σύμφωναε τη λογική σου, μόνο αν κάποιος είναι στο ίδιο κοινωνικό-οικονομικο-επαγγελματικο επίπεδο με κάποιον άλλον είναι δόκιμο να κρίνει τον άλλον. Μαααλιστα. εσύ τι έχεις καταφέρει λοιπόν και κρίνεις τον συμφορουμιτη χωρίς καν να τον ξέρεις; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Καλός η κακός όλοι μας κρινομαστε είτε δικαίως είτε αδίκως ανά πάσα στιγμή για ότι λέμε ή κάνουμε. Είναι δικαίωμα του άλλου και δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ εκτός και αν παίζει δόλος στη μέση που είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Σιγά μη θέλουμε και ειδική άδεια να κρίνουμε τον οποιοδήποτε.
 3. Σχεδόν. Ισχύει αυτό που λες αλλά ταυτόχρονα πρέπει και η εκτίμηση τους να είναι εκεί. Αν εσύ βάλεις ότι το σπίτι κάνει 120Κ αντί 100Κ αλλά η τράπεζα το εκτιμήσει 80Κ ότι και αν κάνεις θα σου δώσει το ποσοστό στα 80Κ.
 4. Από την εκτίμηση της τράπεζας και το ποσό τους έχεις πει να το βάλλουν. Αν το σπίτι κάνει πχ 100000 και τους πεις ότι κάνει 120000 και το εκτιμήσουν τόσο μπορεις τελευταία ώρα στα συμβόλαια να προφασιστεις κάποιο λόγο έκπτωσης και να βάλεις μικρότερο ποσό αλλά θα πάρεις τα λεφτά από την τράπεζα με βάση αυτά που ζήτησες, δλδ το ποσοστο για τα 120Κ.
 5. Πας παίρνεις προέγκριση να σου πουν πόσο δικαιούσαι με βάση τα οικονομικά και μετά κάνεις τις διεργασίες για την αγορά του σπιτιού ( προκαταβολή κλπ κλπ.) Μετά έρχεται η τράπεζα κάνει εκτίμηση του ακίνητου και σου δίνει το 70% περίπου αυτής τα υπόλοιπα τα βάζεις εσύ.
 6. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε ως προς τον ορισμού του πράγματος. Πάντως ούτε κοινωνική επανάσταση μπορείς να το πεις αυτό, ούτε να το βαφτίσεις ( όχι εσύ προσωπικά).
 7. Σίγουρα καραπαρανομο. Κατάληψη; Βίαιη κατάληψη αν θες, ακόμα και διαδήλωση με σκοπό τη βία. Η έννοια του πραξικοπήματος είναι πολύ συγκεκριμένη. Για να ήταν πραξικόπημα (ασχέτως αποτελέσματος) θα έπρεπε να είχε μεγάλο εύρος δράσης σε πάρα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα για να μπορέσει να αποδιοργανώσει έστω τις βασικές αρχές της χώρας (άντε της Washington τουλάχιστον αρχικά.)και να έχει χτυπήσει εκτός από δομές και ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά εκτός από τους πολιτικούς αντιπάλους . Εδώ μέχρι και αστυνομικούς προσπέρασαν ανενόχλητοι. Το θέμα μας είναι ο ορισμός σου.
 8. Μάλιστα. Άλλος ένας από τους κλασικους τυπικούς του στυλ, "διαφωνείς με κάτι μαζί μου. Εισαι τουλάχιστον Χχχ(βάλε ότι σε βολεύει εδώ)". Και επιπλέον όχι, δεν είναι αυτό στο παράδειγμα σου. Όταν κάνεις πραξικόπημα (δες κάμποσα που έχουν γίνει κατά καιρούς) ,πρώτων δεν το διαφημίζεις και απλά μυστικά και ήσυχα παίρνεις δια της βίας την εξουσία εξοντώνοντας τους πολιτικούς σου αντιπάλους. Αυτό είναι το πραξικόπημα. Αυτό που έγινε μόνο τέτοιο δεν ήταν.
 9. Καταρχάς σταματά να στιγματίζεις με το στανιό κόσμο που διαφωνεί με σένα σε κάποια πράγματα. Άιντε. Που σκατα κ να μην έγραφα ότι ότι έγινε ήταν καταπτιστο. Έλεος κάπου. Αλλά ότι και να με βαφτίσεις, το συγκεκριμένο γεγονός όσο καταπτιστο και αν ήταν ,δεν ήταν πραξικόπημα.
 10. Βλέπω χρησιμοποιείς συχνά τη λέξη πραξικόπημα για να περιγράψεις το συγκεκριμένο συμβάν. Ήθελα να μάθω αν πραγματικά ξέρεις τι σημαίνει;;; Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις ,όπως είμαι σίγουρος ότι ούτε σε ανέκδοτο δεν θα πιστεύες ότι αυτό ήταν πραξικόπημα ή έστω προσπάθεια του. Εδώ γελούσαμε με το "πραξικόπημα" στη Τουρκία που τουλάχιστον είχε μια σωστή αληθοφάνειας. Χρησιμοποιείς έτσι το λόγο σου για να δημιουργήσεις τα αφηγήματα που σε βολεύουν. Καταπτιστο γεγονός αλλά ούτε πραξικόπημα από τα λιντλ δε το λες.
 11. Γιατί πιστεύεις ότι οι μεσίτες ανεβάζουν τις τιμές; Διαφημίζουν στην τιμή που ζητάει ο ιδιοκτήτης. Άντε καμία φορά να έχουν τα μεσιτικά μέσα στην τιμή δλδ αντί 100Κ να είναι 102Κ. Δεν έχουν λόγο να ανεβάσουν τιμές ,δεν κερδίζουν κάτι. Κανένας σοβαρός μεσίτης δεν θα ανεβάσει τιμές, γιατί να το κάνει; Για 100€ στα 10.000€ που θα κερδίσει; Ίσα ίσα που και αυτοί θέλουν καλύτερες τιμές για να κινείται η αγορά γρηγορότερα και άρα να κερδίσουν και αυτοί.
 12. Μα δεν λέει κανείς ότι το ακίνητο δεν μπορεί να πουληθεί επειδή είναι νοικιασμένο. Μια χαρά πουλιέται. Αυτό που γίνεται είναι να αναλαμβάνει ο αγοραστής τις υποχρεώσεις που το βαραίνουν. Είτε αυτά είναι χρέη ( ένας από τους λόγους που κάνεις νομικό έλεγχο πριν την αγορά) είτε συμβόλαιο ενοικίασης. Εάν υπάρχει ενεργό συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να το αποδεχτεί και να το τηρήσει μέχρι το τέλος του.
 13. primeragt

  PlayStation 5 Topic v2

  Το ότι η συγκεκριμένη συμφωνία εκτός από το xbox , βάζει μέσα και τα pc το προσπερνάνε. Να έχεις πληρώσει τα κέρατα σου σε κάρτα και να τρως το optimization του ps/xbox στη μάπα....
 14. Τίποτα δε δείχνει. Όπως και τίποτα δεν δείχνει και η δική μου παράνοια να έχω ethernet σε όλα τα δωμάτια γιατί μου τι σπάει όταν πέφτει το σήμα από τους τοίχους σε σημεία. Είναι απλά βλακεία και μείωση κόστους στο συγκεκριμένο θέμα για να έχει μικρότερη τιμή. Έλεος, σταθερός είναι όχι λάπτοπ η ταμπλετ που εκεί δεν το σκέφτεσαι καν λόγο φορητότητας.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.