Προς το περιεχόμενο

tedkald

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  80
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

130 Excellent

Σχετικά με tedkald

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.666 προβολές προφίλ
 1. tedkald

  Τιμη χρωματος

  Προφανώς ερώτηση σε φανοποιό/βαφέα.Οι τιμές εκεί έξω αλλάζουν ως και πάνω από 150% ανάλογα με τον μάστορα, τα υλικά, την έκταση των μικροζημιών που έχει το αμάξι και πρέπει να αποκατασταθούν πριν το βάψιμο κλπ. Επίσης; για αλλαγή χρώματος είναι πιο πάνω από το να ξαναβάψεις στο ίδιο.
 2. Και να προσθέσουμε το πιο βασικό. Ας εκαναν ότι ήθελαν οι τράπεζες, αν το κράτος δεν μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ στην χρήση τραπεζης για πάρα πολλά πράγματα λόγω αποφυγής της φοροδιαφυγής Σου λέει, να πας μέσω τραπέζης για τις πληρωμές, τη μισθοδοσία κλπ. και σε αφήνει στο έλεος των τραπεζιτών για τις χρεώσεις. Να μας άφηναν να κινηθούμε και με μετρητά αν θέλαμε (δικά μας δεν είναι τα χρήματα) και μετά οι τραπεζίτες ας έκαναν τα δικά τους.
 3. To DOA είναι πολιτική που μπορεί να εφαρμόζει εθελοντικά και μονομερώς το κατάστημα ή η αντιπροσωπεία. Δεν υπερτερεί της νομοθεσίας (στο προκείμενο του Αστικού Κώδικα). Αν θέλει το αποδέχεται ο αγοραστής. Πολλοί επειδή δεν είναι ενημερωμένοι για το ελληνικό δίκαιο νομίζουν ότι το DOA 14 ημερών ισχύει αναγκαστικά και αν περάσει τότε η μόνη τους επιλογή είναι να περιμένουν να επισκευαστεί το αντικείμενο (και στηνπραγματικότητα να αποστερηθούν τη χρήση). Όχι. Με βάση ΑΚ 537 δικαιούμαστε τα λεφτά μας πίσω (επιστρέφοντας το ελαττωματικό) εντός εξαμήνου.
 4. Λοιπόν να τι ορίζει ο Αστικός Κώδικας που ισχύει υποχρεωτικά στην Ελλάδα ανεξάρτητα από πολιτικές κατασκευάστριας εταιρίας Οπότε εφόσον αποδεικνύεται το πραγματικό ελάττωμα δικαιούσαι εντός εξαμήνου σε μείωση τιμήματος ή αναστροφή πωλήσεως. Δηλ. επιστρέφεις το προϊόν και παίρνεις πίσω τα χρήματα. Αυτό πέραν των άλλων δικαιωμάτων σου. Δηλ. αν πας δικαστικά τότε ζητάς λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς τους να αποζημιωθείς για κάθε (θετική και αποθετική) ζημία σου Ηθικό δίδαγμα. Επικοι νωνείς με emai. Λές ότι συμβουλεύτηκες δικηγόρο. Παραθέτεις το ΑΚ537. Και τους θέτεις εύλογη προθεσμία
 5. για πρόχειρο παράδειγμα https://www.northamericanmotoring.com/forums/r56-hatch-talk-2007/292339-any-way-to-make-the-prince-engine-reliable.html
 6. Oι συγκεκριμένοι κινητήρες γενιάς Prince δεν έβγαζαν ούτε 100.000 χλμ. χωρίς επισκευή.
 7. Γνωστό πρόβλημα στους κινητήρες αυτής της γενιάς - συνεργασίας Peugeot/BMW
 8. tedkald

  SAPPHIRE RADEON HD5450 512MB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2021 05:41 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Σε άριστη κατάσταση στο κουτί της Radeon HD5450 512MB υλοποίηση Sapphire passive cooling (ψυξη με ψήκτρα χωρίς ανεμιστήρα για αθόρυβη λειτουργία) με εξόδους DVI, VGA και HDMI Full Height γίνεται και Low Profile αν έχετε τα σχετικά λαμάκια (δεν υπάρχουν στη συσκευασία) 20 ευρώ Παράδοση ΜΟΝΟΝ χέρι χέρι ΗΣΑΠ από Νέα Ιωνία ως Ανω Πατήσια Όχι ανταλλαγές αποστολές αντικαταβολές

  20 €

 9. Oλες οι ηλιοροφές μοιάζουν δελεαστικές αλλά μακροπρόθεσμα θα έχεις προβλήματα στεγανότητας και / ή μηχανισμών.
 10. tedkald

  Υπαναχώρηση αγορας

  Kαι να το ανοίξει πάλι δικαιούται σε υπαναχώρηση. Ο νόμος λέει ότι δεν χρειάζεται να αιτιολογήσει γιατί το επιστρέφει. Απλά το επιστρέφει γιατί δεν του κάνει. Σίγουρα δεν πρέπει να έχει φθορές ή να λείπει η συσκευασία αλλά μέχρι εκεί.
 11. tedkald

  Υπαναχώρηση αγορας

  Η ουσία παραμένει ότι σε αγορές εξ αποστάσεως (είτε τηλεφωνικές είτε από site είτε...) ο καταναλωτής έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. Τελεία και παύλα. Είναι σαν να λέμε ότι το κινητό έχει ΦΠΑ 24%. Το πληρώνουμε είτε μας αρέσει είτε όχι. Το ίδιο ισχύει για το κατάστημα. Η νομοθεσία καλή ή κακή, ισχύει. Αλλιώς ας μην έκανε έναρξη σαν eshop.
 12. Μου βρωμάει ότι θα έπαιρναν όλη την αποζημίωση από την άλλη ασφαλιστική και θα σου έδιναν τα μισά, "τακτοποιώντας" το φάκελλο.
 13. Mε την ίδια λογική της κρατικής κυριαρχίας στην Κίνα επιτρέπεται μόνον το Weibo αντί για τις γνωστές δυτικές πλατφόρμες social media. Επίσης στην "δημοκρατική" Toυρκία τα social media έχουν σοβαρότατους περιορισμούς και λογοκρισία. Δε συμβαίνουν αυτά λοιπόν μόνο στη Ρωσία. Όσο για την δύση όλοι γνωρίζουμε ποιός διαβάζει κατευθείαν τα πάντα από τα κοινωνικά δίκτυα.
 14. Πράγματι αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης δεν υπάρχει όσο είναι εν ζωή ο παθών. Θα αποζημιωθείτε εξ ολοκλήρου από το επικουρικό εφόσον ο υπαίτιος ήταν όντως ανασφάλιστος. Πρέπει να δεις το ασφαλιστήριο του αδελφού σου για να διαπιστώσεις αν είχε πρόσθετη κάλυψη ζημιών/τραυματισμών από ανασφάλιστο όχημα. Βλεπω σε κάθε περίπτωση δικαστήριο και αυτό σίγουρα το τρέχει ο νόμιμος συμπαραστάτης. Αν δεν σε έχει ορισει το δικαστήριο και εσένα ως συμπαραστάτη τότε δεν έχεις κανένα λόγο στις αγωγές, στον ορισμό και καθοδήγηση δικηγόρου κλπ.
 15. Το επικουρικό αποζημιώνει αν δεν είναι ασφαλισμένο το όχημα του υπαίτιου. Επίσης αν έχει κάλυψη ανασφάλιστου οχήματος σε αποζημιώνει η δική σου ασφαλιστική. σε κάθε περίπτωση αν ήταν κανονικά ασφαλισμένος ο υπαίτιος η ασφαλιστική του μετά την καταβολή τηςαποζημίωσης σε σας θα στρεφόταν κατά του υπαίτιου. Σε βαρειές περιπτώσεις οι υποθέσεις συνήθως πάνε δικαστήριο πουεπιδικάζει μεγαλύτερες αποζημιώσεις ειδικά όταν αφήνουν βαριές εφόρου ζωής αναπηρίες. Αν οι οικογενειακές σας σχέσεις δεν είναι καλές, μπορείς ως συγγενής πρώτου ή δεύτερου βαθμού να ζητήσεις συνεπιμέλεια, αναλαμβάνοντα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.