Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

BigJim34

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με BigJim34

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

127 προβολές προφίλ
 1. Στην Volterra πρέπει να τα έχουν παίξει... έστειλα το Σαββατοκύριακο όλα τα σχετικά για το συμβόλαιο ενός φίλου και λίγο πριν τις 9 πήρα mail ότι είδαν την ένδειξη του μετρητή που γράφω στο κυρίως θέμα και πρέπει να τους στείλω και τα υπόλοιπα που φυσικά τα είχα συνημμένα!!! Μήπως έπεσε πολύ δουλειά και δεν είναι συνηθισμένοι; 9 παρά κάτι όμως το τηλεφωνικό τους κέντρο είχε κλείσει.
 2. Για χωρίς δέσμευση VOLTERRA !!! Μέχρι 30/9 είναι το 360 με τα 9,9 λεπτά χρέωση το επιβεβαίωσα. Μετά το εξάμηνο έχει ο Θεός!!! Είμαστε δυστυχώς σαν την γάτα με το ποντίκι. Όλοι εμείς πόντικες!!!
 3. Βιαστικος είσαι...εγώ από Απρίλιο που έκανα την καταγγελία, πήγα σε Ιούλιο για προώθηση από ΡΑΕ σε ΗΡΩΝ και Σεπτέμβριο μου απάντησαν αυτοί. Σύνολο: πέντε ολόκληροι μήνες ακριβώς!!!.Δεν ξέρω αν τώρα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα.
 4. ....των γενικών" βρε παιδιά!!! Βλέπω τέτοια κι αγριεύω. Ήρθε και το mail από τον ΗΡΩΝΑ για την συναίνεση εκ μέρους μου. Υπάρχει κι άλλη έκπληξη εκτός από την στρογγυλοποίηση. Τα πάγια της μιας παροχής που επιστρέφουν είναι περισσότερα από αυτά που τους ζήτησα!! Απίστευτα πράγματα... Μήπως να ξαναπάω σ' αυτούς; Κάνε μια ωραία ανάλυση κορακιε. Εγώ όμως τους χρωστάω δύο τελικούς λογαριασμούς 😉
 5. Τα πάντα όλα είχα που έλεγε και ο Αλέφαντος!!! Μέχρι και πάγια φουσκωμένα 4 μηνών από καθυστέρηση σε αλλαγή προγράμματος από το 24/7 στο Home 1 αν θυμάμαι καλά γιατί αυτό αφορά το 2020 . Μου τα έβαλε κάτω συν ΦΠΑ κλπ. Η στρογγυλοποίηση όμως μου έκανε εντύπωση ... για να δούμε και τον γραπτό λόγο. Τελικά άξιζε τον κόπο και η καταγγελία και η αναμονή. Νασαι καλά λεβεντιά που μας ανοίγεις τα μάτια.
 6. Να πω και ένα καλό λόγο για τον ΗΡΩΝΑ : Μίλησα πριν από λίγο με τα κεντρικά και όχι μόνο μου επιστρέφουν ότι ακριβώς ζήτησα αλλά θα κάνουν και στρογγυλοποίηση προς τα πάνω !!! Να θυμίσω πως από τον Απρίλιο έχω κάνει καταγγελία για πάγια και ρήτρες μέσω ΡΑΕ. Θα σας ενημερώσω όταν τα δω και γραπτά. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΟΡΑΚΙΟ !!!
 7. Εγώ πλέον δεν πιστεύω τίποτα...η καραμέλα τους είναι το 0,039 στο νυκτερινό που με την ρήτρα άνετα θα ξεπεράσει τα 10 λεπτά. Όσο για τον ΗΡΩΝΑ εγώ περιμένω από τον Απρίλιο και μέσω ΡΑΕ από Ιούλιο απάντηση τους σε καταγγελία. Αν μπορείς φύγε τρέχοντας..τι να πιέσεις έχουν χάσει την μπάλα!!!!
 8. Ξέχασέ το φίλε μου !!! Το έχω ψάξει εδώ και καιρό : είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής. Το πρόγραμμά τους το 360 είναι καλύτερο. Κατέβασε το Excel και βιασου γιατί βλέπω να καταργούνται όλα τα καλά και πας αναγκαστικά για το online της ΔΕΗ.
 9. Γιατί να φύγει; Δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής. Απλά είναι ασύμφορο γιατί με τα κλιμακωτά πάγια που έχει βάλει - μιλάμε για το plus - οι τελικές χρεώσεις είναι στο Θεό!!! Όσο για το πρόγραμμα της protergia το οικιακό fixed , φοβάμαι ότι θα καταργηθεί- τροποποιηθει σύντομα και όντως ΤΩΡΑ είναι ξεκάθαρα χωρίς ΟΤΣ.
 10. Τον έχεις πληρώσει; Εγώ έχω απλήρωτους δύο τελικούς λογαριασμούς στο Ήρωνα - σε διαφορετικά ακίνητα- κι ακόμη δεν απαντούν στις καταγγελίες που έχω κάνει μέσω ΡΑΕ!!! Τα άκουσε φυσικά ο "δικηγόρος" που με πήρε τηλέφωνο. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΓΕΝΙΚΩΣ....
 11. BigJim34

  Ψάχνω για...

  Ελάχιστα πιο ελαφριά από την πρώτη που μου πρότεινες αλλά τα 2 σε 1 δεν αντέχουν. Λέω για ανέβω λίγο για επαγγελματική από το Amazon και βρήκα την Andis 73000 αλλά βγαίνει από τα 68,84$ αρχική στα 93,82€ μαζί με ένα oil των 4,99$ της WAHL. Το πρόσθεσα για το κόλπο που λες για μείωση του tax αλλά δεν είδα κανένα όφελος. Καμιά ιδέα; Σε ευχαριστώ και πάλι.
 12. Τζιμάκο με έκανες και γέλασα!!! Είσαι εντελώς λάθος. Δεν δίνεις τα ωραία σου λεφτά επειδή για κάποιους δικούς σου λόγους ξεχώρισες αυτές τις δύο εταιρείες. Πρώτα κοιτάς την τσέπη σου δεν είναι θέμα αξιοπιστίας. Τι πάει να πει αξιοπιστία στους παρόχους; Από την κατανάλωση σου και τα προγράμματα ξεκινάς. Και τι σχέση έχουν οι διακοπές (ρεύματος;) με τους παρόχους; Αδιάβαστο σε "κόβω".
 13. BigJim34

  Ψάχνω για...

  Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Κάτι πιο ελαφρύ όμως θα ήταν προτιμότερο - σε αυτά τα χρήματα πάντα.
 14. BigJim34

  Ψάχνω για...

  Ψάχνω για αναβάθμιση κουρευτικής μηχανής για ημιεπαγγελματική χρήση εν όψει του νέου χειμωνιάτικου lock down !!! Θέλω να είναι από 1,5 έως 25 mm και η αγορά από όλο τον κόσμο αρκεί να είναι σε κάποια προσφορά. Τιμή έως 90 με 100€ max. Μου λένε για andis & wahl pro.. ποια μοντέλα όμως; Kάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!
 15. Με βάση την δική μου εμπειρία ΥΔΕ απαιτείται μόνο σε αλλαγή ονόματος αν φυσικά έχουν περάσει 14 χρόνια κι έχει λήξει η προηγούμενη. Αναφέρομαι σε κατοικία.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.