Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

pados1002

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  222
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από pados1002

 1. Τις αγόρασα από banggood.Τραβάει κάποια δευτερόλεπτα μόλις ανιχνεύσει κίνηση... Στη συνέχεια σταματάει και καταγράφει ξανά στην επόμενη κίνηση... Απλά κάποιες φορές καταγράφει αρκετή ώρα γτ υπάρχει κίνηση από δέντρα κτλ... Απλά με τρελαίνει το γεγονός ότι για κάποιο διάστημα σβήνει γράφει μόνο του όπως θα πρεπε ενώ μετά σταματάει να το κάνει.
 2. Γεια σας παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος για τις συγκεκριμένες κάμερες. Τις έχω αγοράσει και τοποθετήσει εξωτερικά στο σπίτι μου, ασύρματα και όσον αφορά την εικόνα, ειδοποιήσεις και live streaming από την εφαρμογή YCC365 όλα άψογα. Επίσης έχω σε όλες τοποθετημένη sd card και καταγράφουν μόνο όταν εντοπίσουν κίνηση κάτι που λόγω ευαισθησίας γίνεται πολύ συχνά. Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι ότι παρόλο που οι κάρτες είναι 64GB γεμίζουν σχετικά γρήγορα κάπου στις 2 βδομάδες. Έχω παρατηρήσει, νομίζω τουλάχιστον, ότι μόλις φτάνει στο 99% η χωρητικότητα συνεχίζει να καταχωρεί που λογ
 3. Η ledομπαρα που προκαλεί και το μεγάλο πρόβλημα παίρνει απευθείας απ' τη μπαταρία... Από πού αλλού θα μπορούσα να του δώσω ρεύμα?
 4. Καλησπέρα ομάδα! Ίσως να ποσταρω σε λάθος section, συγχωρέστε με. Λοιπόν, έχω βάλει κάποια φανάρια led, 8 κομμάτια x 48w και μια ledoμπαρα περίπου στα 240w σε τρακτέρ. Τα led δουλεύουν άψογα αλλά μου προκαλούν παρεμβολές στο ραδιόφωνο αλλά και στις μετρήσεις του καντράν, όπου μόλις ανάψω τα led η μέτρηση της θερμοκρασίας μου δείχνει κατευθείαν περισσότερους βαθμούς απ' ότι χωρίς αυτά αναμμένα. Έψαξα όσο καλύτερα μπορούσα για λύση και το μόνο που βρισκω να λένε είναι για φίλτρα ρεύματος. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς πρέπει να αλλάξω ή να χρησιμοποιήσω για να στρώσει το πρόβλημα μου? Ευχαρισ
 5. @pantosqwerty λοιπόν έχουμε και λέμε... Από την Τρίτη που το σκάλισα τελευταία φορά και αγανάκτησα δεν ξαναπροσπάθησα να το δω εξωτερικά απ' τη ddns... Τώρα τη στιγμή που διαβάζω το ποστ, δοκίμασα και δούλεψε κανονικά... Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε... Πάντως δουλεύει...
 6. Καλησπέρα παιδιά, κάηκε πριν κανένα μήνα το παλιό speedport της cosmote και αλλάχτηκε με καινούριο. Να πω ότι στο παλιό είχα ανοιχτή την 80 ώστε να κανω monitoring το φωτοβολταϊκό πάρκο στο οποίο στέλνω internet μέσω 2 cpe210. Υπάρχει dyndns η οποία δουλεύει άψογα και δεν είχα ποτέ θέμα να βλέπω το πάρκο ούτε εξωτερικά ούτε μέσα από το τοπικό δίκτυο. Με το που αλλάχτηκε o router υπάρχει πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το λύσω. Μπορώ να δω κανονικά ότι θέλω μέσα από το δίκτυο μου είτε απ' την τοπική ip (192.168.x.x) είτε απ' την dyndns (xxxxx.dyndns.org) όταν είναι καρφωμένη στην 80. Απ' έξω (δεδο
 7. pados1002

  12v jump starters για 24v όχημα

  Καλησπέρα παιδιά... Αγόρασα ένα jump starter της iMars με peak current 1000A (δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτά τα Α αλλά προς το παρόν έχει καταφέρει να γυρίσει μίζα σε 2.5l diesel). Θα θελα να ρωτήσω αν γίνεται, αγοράζοντας και δεύτερο ίδιο, με κάποιο τρόπο να κάνω jump start σε φορτηγό 24v? Διάβασα κάπου ότι μπορεί να γίνει βάζοντας 2, 12v μπαταρίες συνδεμένες σε σειρά... Τι γίνεται όμως με αυτά τα jump starters που έχουν μπαταρίες λιθίου? Μπορούν να αντέξουν κάτι τέτοιο ή μπορούν να πάθουν ζημιά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 8. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Στην Ελλάδα απευθείας ως δέμα όχι δε νομίζω να φτάσουν στα χέρια μας... Μόνο αν το βάλει κάποιος στα πράγματα του ενώ γυρνάει από ταξίδι στις ΗΠΑ. Εγώ έτσι φέρνω μετά το 2017 που σφίξανε τα πράγματα με το τελωνείο. Πιο πριν είχα παραγγείλει 3 φορές και πιστεύω ήμουν και λίγο τυχερός αλλά το δέμα έφτασε...
 9. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Καλησπέρα φίλε μου! Παραγγελία από Αμερική πλέον και αποστολή με ταχυδρομείο νομίζω ότι είναι πεταμένα λεφτά. Η πιθανότητα να παραλάβεις το δέμα αν έχει καπνό νομίζω είναι μηδαμινή καθώς το πιο πιθανό είναι κατασχεθεί στο τελωνείο. Αν όμως έχεις άνθρωπο να στα φέρει σε βαλίτσα τότε νομίζω δύσκολα θα έχεις πρόβλημα. Τελευταία παραγγελία με τέτοιο τρόπο έκανα πέρυσι τον Φλεβάρη και παραγγέλνω μόνο από hookahjohn και thehookah. Κανένα πρόβλημα και απόλυτα ευχαριστημένος!
 10. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Παίδες καλημέρα! Επειδή όπου να ναι ξεμαινω από κάρβουνο θα θελα για αρχή να μου πείτε από Ελλάδα που βρίσκω TOM COCOCHA GOLD και δεύτερον αν, από Ελλάδα παλι, χρησιμοποιείτε κάτι καλύτερο! Ευχαριστώ!
 11. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τον ρόλο του DHCP θα τον έχει ο modem του ΟΤΕ με αυτό το μηχάνημα? Επίσης όριο στο bandwidth μπορείς να ορισεις?
 12. Καλησπέρα ομάδα, θέλω να αγοράσω έναν router ο οποίος θα μπει μετά το modem του ΟΤΕ ώστε να διαχειριστεί τους πελάτες που θα συνδέονται στο wifi. Μιλάμε για κατάστημα όχι με ιδιαίτερα πολύ κόσμο (10-12 άτομα max ταυτόχρονα) αλλά θέλω αρκετά καλό wifi. Υπάρχει κάποια αξιόλογη budget λύση κοντά στα 100€ η οποία να μη "φρακάρει" κάθε λίγο και λιγάκι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 13. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Έκανα παραγγελία αρχές Νοεμβρίου κάπου 600γρ, και ήρθε κομπλέ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
 14. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Η μόνη λύση, πλην του fumari-deutschland.de που στέλνει εκτός Γερμανίας, είναι να τα στείλεις σε κάποιον δικό σου στη Γερμανία, αν έχεις φυσικά, και να στα προωθήσει αυτός με ταχυδρομείο.
 15. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Παιδιά νομίζω η καλύτερη παραλαβή που μου έχει έρθει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!
 16. Ευχαριστώ για την απάντηση σε όλους. Στην καμερα τοποθέτησα και extension καλώδιο rp-sma που φέρνει τις κεραίες σε απόσταση 2 μέτρων (οθόνης και κάμερας) αλλά μόλις πάρει μπρος το φορτηγό ξεκινά τις παρεμβολές. Για γραμμή από την μπαταρία ψαχτηκα στο Google και είδα ότι παρόμοια προβλήματα τα αντιμετώπισαν μ αυτόν τον τρόπο.
 17. Καλησπέρα παιδιά, έχω βάλει μια κάμερα οπισθοπορίας στο φορτηγό, ασύρματη αγορασμενη από AliExpress. Έχω δώσει στην κάμερα ρεύμα από το φανάρι οπισθοπορίας ώστε να ανάβει μόνο όταν μπαίνει όπισθεν, αλλά έχει άπειρες παρεμβολές. Θέλω να βάλω ένα ρελέ ώστε να πάρω ρεύμα απευθείας από τη μπαταρία ή την ασφαλειοθηκη αλλά να κουμπώνει μόλις πάρει ρεύμα το πίσω φανάρι. Ξέρετε τι ρελέ πρέπει να αγοράσω? (12-24V)
 18. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Φίλε μου έχω που φέρνω από Αμερική εδώ κ 4 χρονια... Fumari, starbuzz, social smoke.... Και οι τρεις κορυφή... Βέβαια από social smoke έχω κάνει μόνο absolute zero αλλά νομίζω είναι η καλύτερη "παγωμένη γεύση" που χρειάζεσαι για συνδιασμούς!
 19. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Όπως το είδα επειδή είναι το 'μικρο' νομίζω ότι με 2 κάρβουνα θα ναι καλά.. Να το δοκιμάσω και σας λέω!
 20. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Καλημέρα στην παρέα! Σήμερα παρέλαβα και γω το skybowl μου... Άργησε λιγο, γύρω στις 17 μέρες... Ελπίζω να αξίζει το κατοσταρικο που έφυγε!
 21. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Α ωραία δηλαδή να περιμένω ΕΛΤΑ... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
 22. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  @SkiLopSaRoφιλε μου μπορείς να μου πεις πόσο καιρό έκανε να φτάσει το skybowl και πως παραδόθηκε? ΕΛΤΑ ή κάτι άλλο?
 23. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Παιδιά σήμερα το πρωί είδα ότι ο ναργιλές μου που τον άφησα στο μπαλκόνι είχε πέσει και έσπασε... Άρα πάμε για αγορά καινούργιου (έψαχνα αφορμή να τον αλλάξω)... Θα πάρω σίγουρα από shishabucks το sky bowl αλλά σκέφτομαι αν αξίζουν τα λεφτά τους οι ναργιλέδες εκεί ή να πάρω κάτι άλλο? Στους 40-50 πόντους ύψος σκέφτομαι... Όποιος έχει γνώμη και link από άλλες επιλογές ας μου δώσει τα φώτα του!
 24. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Βάλτα σε ένα λεκανακι με άσπρο ξύδι και νερό και άφησέ τα μια μέρα... Πιστεύω θα καθαρίσουν...
 25. pados1002

  Ναργιλές topic :)

  Για χειραποσκευη δεν ξέρω αλλά από Αμερική μου φέρανε μέσω Κωνσταντινούπολης σε βαλίτσα βέβαια, 2 κιλά και δεν ασχολήθηκε κανεις... Νομίζω στον έλεγχο στο Βενιζέλος είναι στην ευχέρεια σου αν θα σταματήσεις για έλεγχο. Πριν ένα χρόνο πάλι από Αμερική μέσω Κωνσταντινούπολης ο κολλητός μου πέρασε χωρίς έλεγχο γτ απλά υπήρχε ένας τελωνειακός ο οποίος ρωτούσε ποιος είναι από τρίτη χώρα. Ε δεν ήθελε να σταματήσει και δε σταμάτησε. Αυστηρός έλεγχος!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.