Προς το περιεχόμενο

BTL

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  79
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

57 Excellent

Σχετικά με BTL

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.080 προβολές προφίλ
 1. Έχω κάνει και εγώ αιτήματα κατά καιρούς. Η λύση που εφαρμόζω αν θέλω να πάω αριστερά και έχω το παιδί μέσα είναι να στρίψω στο προηγούμενο στενό και να βγω πιο πάνω σε ένα φανάρι που έχει.
 2. Πάντως το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ δύσκολο. Περνάω εδώ και 20 χρόνια και κάθε φορά νομίζω ότι παίζω τζόκερ.
 3. BTL

  AVIS LEASING

  Προσφορά για ένα corolla που είχα πάρει αξίας 19.200 έβγαινε με εξαγορά μετά από 3 χρόνια λίγο κάτω από 22000. Αν υπολογίσεις 3x400 ασφάλεια + 3x100 τέλη + 250 ελαστικά + 3x 200 service (δε βάζω φοροαπαλλαγές ) δεν υπάρχει σημαντική διαφορά.
 4. Προσωπική εμπειρία, από ιδιώτη είναι ακριβά και δεν αξίζει. Μπορείς κάποιος όμως με λίγο ψάξιμο να βρει εξαιρετικά αυτοκίνητα από leasing 5ετιας στο 50% της τιμής καταλόγου της εποχής που κυκλοφόρησαν.
 5. Αδύνατο, το πουλάει σε εμπόρους, εκτός αν είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν το έπαιρνε ούτε ο έμπορος.
 6. Έχοντας διανύσει τα τελευταία 20 χρόνια πάνω από 400Κ km ο τρόπος που αναφέρθηκε και παραπάνω (μηδενισμός μετρητή μέσης κατανάλωσης, μηδενισμός χιλιομετρητή και γέμισμα όταν φθάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο δείκτη) είναι ο μόνος αξιόπιστος. Φυσικά απαιτεί πολλά γεμίσματα ανά πρατήριο ώστε να βγει ασφαλές συμπέρασμα. Σε κάποια πρατήρια βέβαια η απάτη είναι εμφανής, πχ μου έχει τύχει σε corolla 1.4 e120 να βάλουν 52 lt όταν πχ με βάση την τιμή του trip computer έπρεπε να μπουν 42. Μάλιστα τα 52lt τα είχα βάλει σε γνωστή εταιρία και όταν του ανέφερα ότι μετά από 400 γεμίσματα εσπασε το ρεκ
 7. Κοίταξε πούλησε το Ibiza αφού δε σε καλύπτει, περίμενε λίγο να ξεκαθαρίσει το θέμα μέσα σου, αποταμιευσε κάποιο ποσό και οχι βιαστικές κινήσεις. Το ποσό που θα δώσεις είναι σημαντικο και αν αργότερα αλλάξεις γνώμη δύσκολα θα πουληθεί το όχημα χωρίς σημαντική ζημιά. Επιπλέον, αφού έχεις εστιάσει στο Λεόν μην ασχολείσαι με άλλα, στη χειρότερη καθυστέρησε την αγορά μέχρι να βγει κανένα μτχ, έστω και αν δεν είναι 100% όπως το θελεις αλλά καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό τις απαιτήσεις σου.
 8. Όλα αυτά είναι αδιάφορα ... Θα δώσεις 30Κ και νομίζω έχεις δικαίωμα να το σκεφτείς 2 και 3 φορές και αν χρειαστεί να αλλάξεις γνώμη. Θα ζήσεις με την επιλογή σου αρκετό διαστημα οπότε το δικαιούσαι
 9. Κοίταξε θεωρώ ότι επειδή είσαι καλός πελάτης και είχε διαθέσιμο το όχημα προσπάθησε να σε εξυπηρετήσει (με το αζημιωτο και λογικό). Από εκεί και ύστερα υπαναχώρηση επιτρέπεται για τα πάντα. Εσύ απλά αναφέρεις ότι το σκέφτηκες, δε σε καλύπτει όπως είναι και αφού πουλήσεις το δικό σου βάζεις μια μικρή προκαταβολή και προχωράς με παραγγελία του μοντελου που επιθυμείς. Για τα υπόλοιπα μην κάνεις δεύτερες σκέψεις. Και κάτι τελευταίο, στη δουλειά σου πόσες φορές έχουν αλλάξει τα requirments αφού έχεις γράψει μερικές εκατοντάδες γραμμές κώδικα και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή; Εσύ ως πελάτης για
 10. Καλά σε προβληματίζει τι θα πει ο πωλητής που στη χειρότερη έφερε το όχημα από το διπλανό πάρκινγκ; Πας εκεί και πολύ απλά αλλάζεις την παραγγελία (για αυτόν μια εντολη στον υπολογιστή, για εσένα χαρά ανεκτίμητη, επιπλεον δουλειά του είναι να έχει ικανοποιημένους πελάτες)
 11. Ο κύβος ερρίφθη, προχωράς με DSG και ότι άλλο θέλεις και γράψτα ολα στα @@κια σου. Επειδή το μηχανικό κιβώτιο σε βλέπω να το πουλάς, προχωρά με ότι σε γεμίζει 100% να κλείσει το θέμα.
 12. Τη διαφορά επένδυσε τη σε καύσιμα, εκδρομές και διακοπές.... σίγουρο πιο VFM απο το DSG...
 13. Συμφωνώ με ότι γράφεις, εγω θα έβαζα ένα άνω όριο στα χρήματα (hard constraint) και θα το έκλεινα το θέμα. Επιπλέον, ειμαστε σε εποχή μεγάλης μετάβασης στις τεχνολογίες των οχημάτων (παρόμοια με την εισαγωγή των smartphones) με ότι αυτό συνεπάγεται για τους σημερινούς δεινόσαυρους σε μια 5ετια.
 14. Επειδή ειμαστε σε παρομοια ηλικία και με παρόμοιο background (δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου) εγω προσωπικά 28Κ για Leon δεν έδινα για κανένα λόγο. Τα 24Κ ειναι ήδη πολλά για αυτή την κατηγορία οχημάτος αλλά μπορώ να το δεχτώ (και δε θα αναφερθώ καν στη χρήση που κάνεις, ιδιαίτερα αν σκεφτείς το κόστος μετακίνησης σου ξεπερνά το 1€/km χωρίς να υπολόγίσω τα λειτουργικά). Επιπλέον, μην ξεχνάς το λόγο που έδωσες το Λεον (εμεινες απο DSG τόσες φορές πάλι πας να μπλέξεις;). Μπαταρίες, υβριδικά και λοιπές τρίχες μην ασχολείσαι καν (δες συντελεστές απομείωσης που έχουν οι εταιρίες leasing και θα κα
 15. Αρχηγέ η άποψη μου εδώ που έφτασες ειναι πούλησε το Ibiza, άφησε μερικούς μήνες να περάσουν ωστε να ωριμάσει το θέμα χωρίς να το σκέφτεσαι 24/7 (θα είμαστε σε καραντίνα για αρκετό διάστημα ακόμη οπότε δεν ξέρω πόσο χρήσιμο θα σου ειναι το όχημα) αποταμίευσε λιγα επιπλέον χρήματα ώστε να μειώσεις δάνεια,τόκους κτλ και επανέρχεσαι. Αυτή τη στιγμή εισαι σε φαύλο κύκλο που ότι και να πάρεις θα το μετανιώσεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.