Προς το περιεχόμενο

Hapatingo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.517
 • ΜΕΛΟΣ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Hapatingo

 1. This is only when you buy goods from a seller or an electronic interface registered in the IOSS. VAT for e-commerce | Taxation and Customs Union (europa.eu) Συνεπώς δεν θα έχουν όλα τα καταστήματα την δυνατότητα να κάνουν προ κράτηση του εκάστοτε φόρου.
 2. Hapatingo

  PayPal

  Δεν είναι έτσι για τα χρήματα στο paypal από την δεύτερη πώληση είναι διαθέσιμα επιτόπου ενώ τώρα περιμένεις σχεδόν 2- 3 εβδομάδες με δεσμευμένο κεφάλαιο το οποίο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Το μόνο καλό είναι ότι πληρώνεις 1% λιγότερο στα fees από ότι με το paypal.
 3. Hapatingo

  PayPal

  Πάντως το ebay έφτιαξε δικό του σύστημα και εν τέλη για τους πωλητές είναι χειρότερο. Ναι, μεν υπάρχει το paypal ως τρόπος πληρωμής, όμως τα χρήματα θα πηγαίνουν στο ebay payment λογαριασμό και από εκεί αυτόματα στο iban του πωλητή.
 4. Hapatingo

  Vodafone και VPN

  Δοκίμασε να αλλάξεις πρώτο το dns σε 1.1.1.1 και 1.0.0.1 και μετά να μπεις σε vpn.
 5. Hapatingo

  Skroutz Plus

  Παρατήρησα ότι το “αγορά μέσω skroutz” εμφανίζεται σε πολλά καταστήματα με διαφορετικές τιμές το κάθε ένα. Το κεντρικό κουμπί δείχνει πάντα την φθηνότερη τιμή μεταξύ των “πράσινων κουμπιών”. Να φανταστώ είναι κάποιου είδος ανταγωνισμός ανάμεσα στα καταστήματα που υποστηρίζουν έξυπνο καλάθι.
 6. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής θα πατήσεις επάνω αριστερά στο προφίλ σου και μετά όρια και θα δεις πότε μηδενίζει.
 7. Top up δεν νομίζω ότι εννοεί με κάρτα αλλά γενικώς. Το top up με κάρτα έχει όριο μέχρι 150 ευρώ οπότε τα 50 ευρώ δώρο δεν μπορείς να τα φτάσεις. Έστειλα έμβασμα από revolut που φτάνει αμέσως. Το δώρο λέει ότι θα πιστωθεί μέχρι 30 Ιουνίου.
 8. Δεν ξέρω εάν η προσφορά είναι προσωποποιημένη. Στο πρώτο top up μέχρι 1 Ιουνίου η N26 προσθέτει ένα 10% στο χρηματικό υπόλοιπο. Δηλαδή εάν βάλετε 100 ευρώ η Ν26 θα βάλει αλλά 10. Μέγιστο όριο τα 50 ευρώ.
 9. Αυτό μένει να το δούμε εάν ο φπα θα υπολογίζεται με βάση την χώρα αποστολής και όχι με βάση το billing address.
 10. Πιστεύω ότι θα ισχύει σε όλα τα site και πλατφόρμες που έχουν ευρωπαϊκό αφμ.
 11. Θυμάμαι παλιά που η n26 κατηγόρησε κάποιον γιατί δεν τους έστειλε τα καινούργια στοιχεία της ταυτότητας/ διαβατηρίου όταν είχαν λήξη. Εάν θυμάμαι καλά κάτι χρειάστηκε ο πελάτης και όταν έστειλε τα ληγμένα στοιχεία με τα οποία είχε κάνει εγγραφή στην n26 του κλείδωσαν τον λογαριασμό λέγοντας ότι έπρεπε εσύ ο ίδιος να μας στείλεις τα νέα στοιχεία, εποχή 2017- 2018.
 12. Να δούμε τι θα συμβεί και με τα πακέτα από Κίνα που έρχονται μέσω Ευρώπης ως πρώτο σταθμό και μετά ενδοευρωπαϊκά.
 13. Χωρίς να γνωρίζω, μάλλον για Ευρώπη. Δύσκολα να ελέγξεις επιχειρήσεις άλλης ηπείρου, γι' αυτό και θα μπει "τέλος τελωνείου" σε όλα τα πακέτα την ίδια ημερομηνία.
 14. Εάν δεν κάνω λάθος μόνο στο τέλος του έτους στέλνεται το τρέχων υπόλοιπο του λογαριασμού.
 15. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.
 16. Πρέπει να μιλήσεις με εκπρόσωπο του PayPal. Είχα το ίδιο θέμα πριν μήνες σε δεύτερο λογαριασμό PayPal. Μιλάς με το chat του PayPal και τους λες ότι έχεις αλλάξει αριθμό και δεν δέχεσαι πλέον sms. Σε ρωτάει ο εκπρόσωπος να του πεις όνομα, διεύθυνση, παλιό αριθμό και μια κάρτα που ήταν συνδεδεμένη με τον λογαριασμό (4 τελευταία ψηφία) καθώς και τον καινούργιο αριθμό. Μετά σε καλεί στον καινούργιο αριθμό άλλος μετά από ώρα για να επιβεβαιώσει τα όσα είπες στο chat. Ίσως το chat παρακάμπτεται με το να πάρεις απευθείας τηλέφωνο. Βέβαια σε εμένα επειδή βιαζόμουν και δεν με εί
 17. Όχι αναφέρομαι στην υπηρεσία cash26 της N26 που δουλεύει με τα ταμεία των supermarket bazaar. Καταθέτεις μετρητά κατευθείαν στον N26 λογαριασμό με 1.5% χρέωση ή κάνεις ανάληψη δωρεάν. https://n26.com/en-eu/blog/cash26-launches-in-greece
 18. Από την N26 και τα καταστήματα bazzar έχεις δωρεάν ανάληψη. Από revolut θα τα στείλεις στην N26.
 19. Hapatingo

  Revolut bank

  Όπως ανέφεραν και άλλα άτομα στο άλλο θέμα, χωρίς να κάνουν το οτιδήποτε μεταφέρθηκαν αυτόματα στην τράπεζα. Με το δικό σου συμπεραίνεται ότι λίγο πολύ το μήνυμα θα σταλεί σε όλους όσους αυτόματα πήγαν στην τράπεζα χωρίς να δώσουν ΑΦΜ. Πάντως, αυτό δεν είναι καλή εξέλιξη μιας και υπήρχε η ελευθερία να επιλέξεις e-money λογαριασμό ή bank λογαριασμό. Τώρα φαίνεται ότι αυθαίρετα πηγαίνουν όλοι στο bank λογαριασμό χωρίς καμία προειδοποίηση. Το αφορολόγητο που ρωτάς, δεν έχει καμία σχέση. Η revolut είναι τράπεζα εξωτερικού αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα στέλνει στην ελληνική εφορία
 20. Hapatingo

  Vivid Money Mobile Banking

  Η vivid είναι η χειρότερη από συνάλλαγμα μεταξύ n26 και revolut. Με το καλημέρα έχει χρέωση 0.5% για συνάλλαγμα.
 21. Hapatingo

  Τι παιζει με την Wolt?

  Προσωπικά θα ήθελα όλες αυτές οι εταιρίες να αρχίσουν delivery και σε αλλά πράγματα. Κούρασε το φαγητό. Παράδειγμα εντός πόλης να στείλεις μικροδέμα/ αντικείμενο σε άλλον μέσα από την εφαρμογή (πληρωμή/χρόνος αποστολής κοκ). Ή να αγοράσεις προϊόντα από κατάστημα και να σου το φέρει ο διανομέας σήμερα κοκ.
 22. Για όποιον έχει curve, απλά πληρώνεις με apple /google pay με την Πειραιώς ως κάρτα πίσω από την curve.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.