Προς το περιεχόμενο

KostasKri

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  552
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από KostasKri

 1. Ελπίζω να πάρει τον δρόμο του oculus quest2... Το έχω πάρει και δεν έχει καλώδια και το συνδέεις ασύρματα στον υπολογιστή και μπορεί να παίξει και ως stand alone με παιχνίδια από το δικό του store χωρίς να βασίζεται σε κάποιο υπολογιστή.
 2. Αν δεν κάνω λάθος, είναι. Μπορείς να πεις στην siri να παίξει μουσική από το Spotify ή κάποιο άλλο streaming service. Και με την 14.5 όταν βγει, θα καταλαβαίνει από μόνη της η συσκευή ποιο service να χρησιμοποιήσει χωρίς να πεις συγκεκριμένα ποιο θες εσύ.
 3. Ναι αλλά μπορείς να κατηγορήσεις την εταιρία που προσφέρει μια ευκολία στους χρήστες Apple Watch; Θα ήταν τραγικό αν σου έδιναν κάτι που μπορούσες να χρησιμοποιήσεις είτε είχες, είτε δεν είχες το ρολόι αλλά σου έλεγαν "μόνο αν έχεις ρολόι". Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ένα ακόμα feature του Apple Watch σαν όλα τα άλλα. Αυτό που προσπαθώ κι εγώ να σου εξηγήσω είναι ότι κι εγώ που έχω ρολόι έχει διαφορετική και καλύτερη εμπειρία χρήσης από σένα που δεν έχεις έτσι κι αλλιώς. Έχω ειδοποιήσεις με το κινητό στο αθόρυβο χωρίς να βγάλω καν το κινητό από την τσέπη και χίλια δυο πράγματα.
 4. Το θέμα σου είναι γενικά το FaceID; Αν ναι, προφανώς η εταιρία δεν μπορούσε να υπολογίσει μια πανδημία όπως ούτε και εσύ για να πήγαινες σε κάποια άλλη συσκευή. Οπότε εδώ δεν μπορείς να πεις ότι φταίει κάποιος. Αν το θέμα σου είναι γιατί δίνει αυτή την δυνατότητα στους χρήστες Apple Watch, πάλι δεν σε επηρεάζει κάπως και το να παραπονιέται κανένας γι αυτό μου θυμίζει παιδάκια που γκρινιάζουν γιατί ο φίλος τους έχει αυτό το παιχνίδι ενώ αυτά όχι. Προφανώς όσο περισσότερα "παιχνίδια" έχει κανείς, τόσο το καλύτερο.
 5. Συνεχίζω και δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Όταν η Apple έβγαλε το FaceID δεν φορούσαμε μάσκα για να βγούμε από το σπίτι. Το FaceID δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει και για να σε βοηθήσει η εταιρία σου λέει (όπως κάνει και στα mac καιρό τώρα) ότι με το ρολόι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν συμπληρωματικό authentication μαζί με το άνω μέρος του προσώπου σου. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να βγουν οι χρήστες mac υπολογιστών να παραπονεθούν γιατί αν κάποιος έχει iPhone με Apple Watch μπορεί να ξεκλειδώνει τον υπολογιστή χωρίς να βάζει κωδικό. Πριν κάτι μήνες έβγαλε το update για να μην αργε
 6. Δεν νομίζω να σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις το Apple Watch. Αν το χεις, έχει καλώς, αν ήθελες να το αγοράσεις τώρα έχεις έναν λόγο παραπάνω και από την άλλη αν δεν το ήθελες, δεν αλλάζει τίποτα στην εμπειρία χρήσης σου το feature αυτό.
 7. Εγώ πάντως δεν θα πάρω έξτρα. Μείον ένας φορτιστής λοιπόν στα σκουπίδια. Κάτι είναι και αυτό
 8. KostasKri

  Asustor AS5202T Review

  Αν θες σωστό backup δεν το έχεις ποτέ σε ένα μέρος. Πάντα τα έχεις και σε έναν εξωτερικό δίσκο κάπου ή/και σε κάποιο cloud. Τα NAS δεν είναι τόσο λύση backup αλλά ευκολία.
 9. Όταν λες πολλοί χρήστες εννοείς το 1% ή και λιγότερο που είναι το tech community; Γιατί αμφιβάλλω αν κανένας απλός χρήστης ξέρει την διαφορά.
 10. Πέρα των Pro μοντέλων που η τιμή έμεινε στα ίδια, προσθέτοντας και 5G και βελτιώσεις σε κάμερες κτλ (έδωσες κάτι, πήρε κάτι), στα κανονικά μοντέλα μπήκε και 5G και OLED οθόνη πέρα των άλλων δεν νομίζω να φαντάζει τόσο τραγική η έλλειψη φορτιστή και ακουστικών. Γενικά από την στιγμή που ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ τα χρησιμοποιεί, γιατί να τα περιλαμβάνουν; Δεν ξέρει κανένας πόσα λεφτά γλιτώνουν οι εταιρίες και πόσο κοστίζουν τα έξτρα που μπαίνουν κάθε χρόνο και δεν θα έπρεπε να νοιάζει και κανέναν. Και επίσης, η Apple έριξε την τιμή και του φορτιστή και των ακουστικών της κατά 10$ που το θε
 11. Κατέβασε iOS14 στην συσκευή σου. Μετά βάλε τα airpods να φορτίζουν, πήγαινε στο about του iPhone και βρες εκεί τα airpods. Παίξε λίγο πέρα δώθε άνοιξε κλείσε το lid των airpods κάποια στιγμή θα γίνει trigger το update
 12. Και τα δύο δουλεύουν πολύ καλύτερα από ότι περίμενα... Η αγορά airpods pro πλέον είναι λίγο no brainer αν έχεις iPhone/iPad...
 13. Δεν θα βασιζόμουν στην επιστροφή του touch ID στα iPhone...
 14. Γι αυτό τα 11άρια έχουν από τα καλύτερα battery life... Ευτυχώς που δεν είναι όλοι σαν εσένα να διαβάζουν αριθμούς σε ένα χαρτάκι και να βγάζουν συμπεράσματα...
 15. Ναι δεν θα φοβόμουν την μπαταρία, τις περισσότερες φορές το φορτίζω όσο κάνω μπάνιο και δεν χρειάζεται έξτρα μετά. Με ένα μισαωράκι την μέρα είσαι κομπλέ..
 16. Μάλλον δεν κοίταξες καλά. Το official είναι αυτό: "All-day battery life is based on 18 hours with the following use: 90 time checks, 90 notifications, 45 minutes of app use, and a 60-minute workout with music playback from Apple Watch via Bluetooth, over the course of 18 hours." Αυτό είναι ΠΟΛΎ heavy use. Τις περισσότερες φορές θα είσαι κοντά στο τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς οπότε το playback που λέει κτλ θα γίνονται στο iPhone. Έχω series 4 και κρατάει μιάμιση μέρα+ με 1 ώρα την μέρα workout tracking.
 17. Δεν είπα ότι το android είναι τρύπιο. Το point μου είναι ότι όταν μιλάμε για security, η Apple έχει το πάνω χέρι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το android είναι για πέταμα..
 18. Το θέμα είναι πως πάλι μιλάς για ιδανικές συνθήκες όπου η xy άσχετη μάνα έχει έναν γιο/κόρη που μπορεί να κάνει αυτά που λες. Δυστυχώς το ποσοστό των ανθρώπων που μπορούν να τα κάνουν αυτά είναι πολύ μικρό. Δεν μπορεί να βασίσει η κάθε εταιρία την ασφάλεια του λειτουργικού της σε διορθωτικές κινήσεις χρηστών, γιατί πολύ απλά το 99% αυτών απλά ανοίγει το τηλέφωνο και το χρησιμοποιεί ως έχει και άντε να αλλάξει λίγο το look αν μιλάμε για android. Δεν κατηγορώ προφανώς την Google για την κατεύθυνση που έχει δώσει στο android να είναι πιο open και παραμετροποιήσιμο. Σε αυτό είναι πολύ καλό κα
 19. Μια χαρά κενό ασφάλειας είναι και το να μπορείς να βάζει ότι θες στην συσκευή σου. Μπορεί εσύ κι εγώ να ξέρουμε και να μπορούμε να κρίνουμε, η μάνα μου και ι γιαγιά μου όμως που θα δουν κάτι online, σίγουρα δεν έχουν την σωστή κρίση στο αν πρέπει να το πατήσουν ή όχι. Αποτέλεσμα αυτού, σε ένα πιο restrictive οικοσύστημα σίγουρα έχεις λιγότερες πιθανότητες να την πάθεις. Κενά ασφαλείας υπάρχουν παντού, είτε είσαι android, είτε iOS, είτε smart τοστιέρα. Overall θεωρώ η Apple κάνει καλύτερη δουλειά και στην υλοποίηση και στο patchάρισμα (προσωπική άποψη πάντα). Επίσης σκέψου πόσος κόσμος καρ
 20. Έχεις ιδέα τι γράφεις; Μόνο και μόνο που μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή τρίτου η οποία μπορεί να είναι κακόβουλη ή οτιδήποτε κάνει το λειτουργικό σου λιγότερο ασφαλές... Ζήσαμε να ακούσουμε και ότι το android μπορεί να είναι πιο secure από το iOS.... Κοσμοιστορικό γεγονός Και ναι... πάντα τα φράγκα είναι γιατί ως γνωστών, όλες οι κακόβουλες εφαρμογές είναι επί πληρωμή για να βγάλει η Apple τα ποσοστά της..
 21. Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ξέρω εταιρίες που ισχυρίζονται ζαφείρι και είναι απλά μείγμα με ζαφείρι.
 22. Όμορφο αλλά τιτάνιο και ζαφείρι σε αυτά τα λεφτά μόνο τιτάνιο και ζαφείρι δεν θα είναι....
 23. Καμία εταιρία δεν θα σου πουλήσει το hardware στην τιμή που το αγοράζει και είναι εντελώς λάθος να σκέφτεσαι έτσι. Σαν καταναλωτής βλέπεις πόσο έχει στην αγορά ο SSD όχι πόσο τον αγοράζει η Microsoft, η Apple και ο όποιος. Οπότε επιστρέφουμε σε αυτό που λέω, αν σε νοιάζει παραπάνω χώρος, πληρώνεις έξτρα αλλιώς εκμεταλλεύεσαι την τιμή του base model αν δεν τον χρειάζεσαι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.