Προς το περιεχόμενο

Ganondorf

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Ganondorf

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. Στον οικισμό που μένω είμαστε μόνο 3 άτομα (οικογένεια). Έχω τηλεφωνική σύνδεση στον ΟΤΕ αλλά δεν υποστιρίζει ίντερνετ η γραμμή. Μαζί με την κοινότητα προσπαθούμε να μαζέψουμε αιτήσεις αλλά θέλουν πάνω από 30 στον ΟΤΕ για να φανούν. Και επειδή η υπομονή μου με τον ΟΤΕ έχει τελειώσει από καιρό γι' αυτό σκέφτομαι το δορυφορικό.
 2. 3g πιάνω με τη cosmote (στο όριο είναι βέβαια) και έχω συμβόλαιο 10GB. Το βασικό που θέλω να πάω σε δορυφορικό ξανά είναι οι ελεύθερες ώρες του απεριόριστου όγκου. Γνωρίζεις αν χρειάζεται να έχεις οπτική επαφή με το μέρος που θα έχει τη σύνδεση? Γιατί δεν έχω καθόλου. Ο οικισμός που μένω είναι μέσα σε δάσος και με το χωριό που έχει ίντερνετ στα 5 χλμ. έχουμε εμπόδιο το βουνό ανάμεσα μας.
 3. Φίλε βρίσκομαι σε ορεινό χωριό και δυστυχώς δεν έχω σε κοντινή απόσταση χωριό με adsl. Το πιο κοντινό είναι στα 5 χλμ. αλλά δεν έχω καθόλου οπτική επαφή.
 4. Γεια σας φίλοι. Αυτές τις μέρες σκέφτομαι να προχωρήσω στην υπηρεσία του δορυφορικού ίντερνετ από τον ΟΤΕ (αυτό με τα 25GB και free hours 12:00 με 06:00) και θέλω να ρωτήσω αν κάποιος το έχει στην κατοχή του να μου έλεγε πως πάει από ταχύτητες κτλ. Δυστυχώς στο μέρος που είμαι δεν υπάρχει οπτική επαφή με κάποιον που να έχει adsl και προφανώς ούτε και εγώ μπορώ να βάλω adsl. Παλιότερα και για 2 χρόνια ήμουν συνδρομητής στην Hellas-sat αλλά ήταν κάκιστη η εμπειρία μου. Πλήρωνα 50 ευρώ για ταχύτητα 1mbps και το έβλεπα μόνο τις πολύ πρωινές ώρες. Οπότε αν κάποιος είναι συνδρομητής στον ΟΤΕ τώρα και μπορεί ας με βοηθήσει. Η forthnet δίνει 2 ώρες παραπάνω free hours αλλά έχει 5GB λιγότερα τη μέρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.