Προς το περιεχόμενο

keysmith

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  4.410
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3.912 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ keysmith

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Ενδιαφέροντα
  Informatics, photography, traveling, drinking coffee

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. γιατί τι έπαθε το δικό σου τώρα που βγήκε νεότερο; Το ίδιο καλό είναι και τώρα..
 2. από την μία λες είναι "απίστευτο" αυτό που κάνουν δλδ μη δουν επιτυχία σε κοινωνικό δίκτυο που δεν ελέγχουν αυτοί αμέσως να το κόψουν και από την άλλη βλέπεις ότι και οι "άλλοι" έχουν κάνει το ίδιο για τα αμερικάνικα αντίστοιχα υπό τον φόβο ότι κατασκοπεύουν για τις κυβερνήσεις τους. Κοινός τόπος και των δύο ότι τα κοινωνικά δίκτυα όποιος και να τα έχει κατασκοπεύουν (για αυτόν που τα ελέγχει) και είναι αλήθεια για τα πάντα (από smart bands, κινητά, μέχρι έξυπνα σπίτια με αναγνώριση φωνής). Υ.Γ. Πάντως ότι "εμείς ήμαστε υπεράνω και δεν κόβουμε άλλων προγράμματα" όπως κάνουν οι "κακοί κινέζοι" καταρρίπτεται και οι ΗΠΑ μπαίνουν επισήμως στις χώρες λογοκρισίας και ελέγχου.
 3. s stands for "sensitivity" r stands for "resolution" Δύο σειρές μηχανών. Δύο προσανατολισμοί. A7s A7r
 4. Αυτό το λειτουργικό με αυτούς τους επεξεργαστές δεν πάει καθόλου καλά γιατί απλά "ξεπεράστηκε" (αυτό δείχνει η αγορά) από τις customιές των εταιριών με δικά τους "λειτουργικά" (amafit κτλ λύσεις). Βασικά τα fitness watches που ενσωματώνοντας πολλές λειτουργίες από τα με android ρολόγια εκτός των fitness χαρακτηριστικών (πχ ειδοποιήσεις εφαρμογών δλδ ανάγνωση μηνυμάτων, υπενθυμίσεις κτλ) έγιναν όσο smart χρειάζονταν η αγορά. Και σε υποπολαπλάσιο κόστος (γιατί δεν έχουν ανάγκη από μνήμη ή cpu) και το σημαντικότερο με πολύ πιο μεγάλη αυτονομία (amafit bip 40 μέρες πραγματικής αυτονομίας με σύνδεση στο κινητό διαρκώς). Δεν ξέρω αν το παιχνίδι "χάθηκε" για το wear os και την SD αλλά προς το παρών δείχνει ανέτοιμη να ανταγωνιστεί σε αυτά τα στρατηγικά σημεία (κόστος και διάρκεια μπαταρίας) και με μέχρι να το κάνει θα είναι 2η και με απόσταση από τα fitness watches που είναι αρκετά smart για τους περισσότερους.
 5. το alt+tab να το αφήσουν ήσυχο.. το alt+tab.. 😤
 6. δεν ξέρω γιατί τέτοιες ειδήσεις περί "dark mode" είναι τόσο σημαντικές να γίνονται "ειδήσεις" ενώ είναι ένα φαινομενικά απλό χαρακτηριστικό. δεν ξέρω επίσης γιατί κάτι που τελικά θέλουν μάλλον πολλοί (το dark mode και για προφανείς λόγους) αργούν τόσα χρόνια να το υλοποιήσουν στις εφαρμογές τους και όταν το κάνουν αυτό γίνεται "σημαντική είδηση"..
 7. "from downtown", "ball's eye", "he is on fire" και άλλες θεϊκές ατάτακες! Τι παιχνιδάρα εποχής!!! Ατέλειωτες στιγμές χαράς. 😥
 8. να σου πω την αλήθεια υπέθεσα.. για να μην το ψάχνω μπορείς να μου πεις στα γρήγορα; Μπορεί ο αθλητής αν αντιληφθεί κάτι με την οξυγόνωση του να αλλάξει στην άσκηση ας πούμε; Θέλω να πω, πως τον βοηθάει;
 9. το οξύμετρο είναι σχετικά εύκολο να μπει. Αλλά ποια η χρησιμότητά του σε ένα ρολόι; τα οξύμετρα είναι ιατρικά εργαλεία άσχετα με την "άσκηση". Σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο θα δείχνουν πάντα φυσιολογικές τιμές. Αν έχει πρόβλημα (πχ πνευμονία) δεν νομίζω να το καταλάβει με ρολόι καρπού.. θα έχει κάποιο εξειδικευμένο εργαλείο. Υ.Γ. Το πιεσόμετρο είναι αδύνατο να μπει και αν μπει κάτι θα έχει τρελές αποκλείσεις άρα άχρηστο.
 10. διαφωνώ ότι η apple αλλαξε οτιδήποτε στο θέμα του flash. Είναι άλλοι λόγοι που εγκαταλείπεται αλλά η apple ελάχιστα το επηρέασε με το μικρό της μερίδιο στο παγκόσμιο χάρτη. Σιγά μην καθιέρωσε και το aac έναντι του mp3 επειδή αυτό υποστήριζε.. Επίσης τι κακό σου έκανε το flash? που νιώθεις απαλλαγμένος που "γλίτωσες" από αυτό; Χρησιμοποιείς και πομπώδεις εκφράσεις περί "καρκινώματος"? Αλήθεια ξέρεις την συνεισφορά του φλας στην εποχή του στην ανάπτυξη εφαρμογών ιστού; Τυχαία έγινε αυτό που έγινε πιστεύεις; Και μη βιαστείς να μου μιλήσεις για "security" και τέτοια γιατί μετά θα σε ρωτήσω να ονομάσεις ένα "ασφαλές" σύστημα. Για το usb να μην το θίξω γιατί θα ήμαστε εκτός θέματος. Ένα θα πω.. Καλή σύνδεση φλασακίου για αρχή στα νέα σας mac.. (αντάπτορα/ες να μην ξεχάσετε να κουβαλάτε )
 11. τον κόσμο τον ωθούν οι εξελίξεις δλδ η πραγματικότητα. Με άλλα λίγια de facto πράγματα που επικράτησαν όχι τι θα θέλαμε ο καθένας... Σιγά τον οραματιστή το Jobs που ήθελε να κάνει και καλύτερο τον κόσμο. Την δουλειά του έκανε να κερδίσει η εταιρία του με γνώμονα ΠΡΩΤΑ το κέρδος. Το ότι σου έβαζε ένα περιτύλιγμα για να σου πλάσάρει κάτι για "καλό" δεν σημαίνει ότι ήταν. Όχι όλα ούτε τα περισσότερα. Κάποια ήταν καλά (γιατί έτσι αποδείχθηκε) κάποια όχι (γιατί έτσι αποδείχθηκε επίσης). Τα συμφέροντά τους είχαν πίσω από τις αποφάσεις τους η apple. Από τότε μέχρι τώρα σας βασανίζει με τις επιλογές της η apple και εσείς λέτε "καλό". Για παράδειγμα. Έμαθα το ios θα προσφέρει παραμετροποιήσημα widgets το 2020 .. lol θα ήταν "καλό" και "οραματισμένο" που μέχρι τώρα δεν είχε και ποιος ξέρει για πια σκοτεινή δύναμη αναγκάστηκε να υπαναχωρήσει. Πότε αποκτήσατε επίσης "κουρτίνα" και "ειδοποιήσεις"; Μάλλον και αυτά στο όραμα ήταν.. Με την ίδια λογική τότε βολευτείτε με μία usb type-c στα pro σας (ναι έγινε και αυτό αλλά πλέον έχουν 4 ) γιατί αυτό είναι το "όραμα" της apple.. Δεν νομίζω. Αυτά τα λίγα για τα "οράματα" της apple, μπορώ να γράψω περισσότερα για αυτήν την (απαράδεκτη σε πολλά κατά τη γνώμη μου) εταιρία. Το 2010 δεν μπορούσε να αγνοηθεί και η απλε που το έκανε στέρησε από τους πελάτες της λειτουργικότητα που οι άλλοι είχαν. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.
 12. δεν είναι λογική αυτό να ακυρώνεις κάτι πριν την ώρα του. Το 2010 ήταν μέγιστη βλακεία να μην έχεις φλας γιατί έχανες λειτουργικότητα και αν ρωτάς εμένα και τώρα θα έχουμε συνέπειες.. Εσείς που το βρίζεται το φλας ούτε ξέρετε τι κακό έχει και τι σας φταίει.. Απλά αφού το είπε ο jobs.... Γιατί πέτυχε, αγαπήθηκε και επικράτησε δεν σας πάει καθόλου το μυαλό σας γιατί συνέβη.. τσ τσ τσ.. Κάθε πράγμα στον καιρό του να ξέρετε και το 2010 δεν ήταν καιρός του φλας να μην υπάρχει. Κατά τα άλλα καθίστε οι της apple τώρα με ένα (1) usb type-c γιατί μετά από 10-20 χρόνια δεν θα χρειάζεται το type-a και το hdmi .. 😛 Οπαδοί θρησκείας μοιάζετε. 😎
 13. διαφωνώ με τον "αποκλεισμό". Ας μην εξελίσσεται (απλά που και που να ενημερώνεται) αλλά επειδή είναι (δυστυχώς ή ευτυχώς) σημαντικό κεφάλαιο των web sites και υπάρχει πάρα πολύς κώδικας που λειτουργεί "μια χαρά" και δεν πρόκειται να τον ξαναγράψει κανένας από την αρχή (από εκπαιδευτικό λογισμικό μέχρι παιχνιδάκια στο friv). Τέλος πάντων, αυτή είναι απόφαση, αλλά "πειρατικά" ή με workarounds θα συνεχίσει κάπως να λειτουργεί για κάποιο (σημαντικό) καιρό ακόμα Υ.Γ. friv πως θα παίζουμε τώρα; 😥😭
 14. πολλές φορές έχω "χάσει" printers και ιδιαίτερα κοινόχρηστους printers σε workgroups σε αναβαθμίσεις windows 10. Αλλη παλι φορά θυμάμαι στα 10άρια (το πρώτο τους καιρό) κάτι άλλαξαν με τους drivers (τους ήθελαν υπογεγραμμένους) και μετά από μία "αναβάθμισης" (ενημέρωση σωστότερα) χάσαμε ολοκαίνουριους HP printers που απλά σταμάτησαν να λειτουργούν σε ένα restart και θα περνούσε καιρός να φτιαχθουν συμβατοί οδηγοί από την hp. Μεχρι να λυθεί το θέμα κάναμε "ταρζανιές" σε περίεργα modes να περάσουν μη υπογεγραμμένοι οδηγοί.. (κατά τα γνωστά). και πολλά άλλα Bugs των 10αριών με εκτυπωτές (να μην μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις τους, να χάνει τον default printer). Τσακωμένα τα 10άρια και οι εκτυπώσεις.
 15. κοιτώντας το trailer και το πλοίο όταν είχε πρωτοβγεί έλεγα βρε τι μου θυμίζει, βρε τι μου θυμίζει. Ετσι έκανα μια μικρή έρευνα στο θέμα "πλοίο" Το πλοίο που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα είναι το uss kidd που με την σειρά του είναι πλοίο destroyer (εμείς τα λέμε αντιτορπιλικά) κλάσης Fletcher. Και που το ενδιαφέρον εδώ; Μα το δικό μας μουσείο "Βέλος ΙΙ" αυτό που είναι αραγμένο στη Θεσσαλονίκη στο μουσικό μέγαρο είναι ίδια "φάρα" δλδ είναι "ίδια"!!! Μου θύμιζε το "βέλος" που συχνά πίνω τον καφέ μου εκεί απέναντι όταν είμαι στην θεσσαλονίκη. Νομίζω αν το έχεις επισκεφτεί θα σου κάνει την ταινία λίγο πιο ενδιαφέρουσα έχοντας ανέβει τα καταστρώματα του και ακουμπώντας τα πυροβόλα του κτλ κτλ.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.