Προς το περιεχόμενο

LPFATHER

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  106
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με LPFATHER

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

21.318 προβολές προφίλ
 1. LPFATHER

  Opel Corsa CD30 MP3

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/06/2021 04:31 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται πηγή opel corsa cd30 mp3 σε προσεγμένη κατάσταση. Η πηγή είναι ξεκλείδωτη (δίνεται και ο κωδικός από το αμάξι που ήταν σε περίπτωση έχει γίνει κάποιο λάθος στο ξεκλείδωμα) έτσι ώστε να μπορείτε να την προγραμματίσετε πάνω στο δικό σας αμάξι. Περιοχή Αθήνα, για Συναλλαγή χέρι με χέρι Στέλνω παντού.

  70 €

 2. LPFATHER

  Opel Corsa CD30 MP3

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/06/2021 04:30 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλείται πηγή opel corsa cd30 mp3 σε προσεγμένη κατάσταση. Η πηγή είναι ξεκλείδωτη (δίνεται και ο κωδικός από το αμάξι που ήταν σε περίπτωση έχει γίνει κάποιο λάθος στο ξεκλείδωμα) έτσι ώστε να μπορείτε να την προγραμματίσετε πάνω στο δικό σας αμάξι. Περιοχή Αθήνα, για Συναλλαγή χέρι με χέρι Στέλνω παντού.

  70 €

 3. Χαρίζεται αυτή η φραπεδιέρα https://www.skroutz.gr/s/21654155/Hobby-BM-209-Silver.html. Είναι λειτουργική με μόνο θέμα ότι ο άξονας δεν είναι σταθερός, κουνιέται μπρως-πίσω και κάνει έναν περίεργο θόρυβο χωρίς όμως να έχει κάποιο θέμα με την λειτουργία της. Κατά τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς σπασίματα και το καλώδιο άψογο χωρίς φθορές. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα πο
 4. Χαρίζεται το Xiaomi 5A. Είναι με 2gb ram /16gb αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό(όχι για πολλά πολλά βεβαία) με τα 2 εξής θέματα, 1ον η μπαταρία μολίς φτάσει περίπου στο 20% σβήνει και το κουμπί για το άνοιγμα / ξεκλείδωμα θέλει πολλή πίεση να για λειτουργήσει. Είναι δίκαρτο μαζί με τον φορτιστή του (εκεί που είναι κυκλωμένη η φώτο έχει κοπεί ελαφρώς το καλώδιο) και το κουτί του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία
 5. Χαρίζεται το Nokia 130. Είναι λειτουργικό με μόνο θέμα ότι το κουμπί που ανοίγει/κλείνει και τερματίζεις την κλήση δεν πιάνει καλά και ίσως λόγο αυτού πολλές φορές κλείνει μόνο του. Είναι δίκαρτο μαζί με τον φορτιστή του και το κουτί του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω.
 6. Χαρίζεται το NOKIA 5230 σκέτο χωρίς παρελκόμενα. Σε λειτουργική κατάσταση, με μπαταρία σε ικανοποιητική διάρκεια και με μόνα προβλήματα στα κουμπιά δεν πιάνουν καλά (ξεκλειδώματος, απάντηση/ απόρριψη κλήσης και μενού). Η αφή λειτουργεί σωστά (τουλάχιστον αυτό έχω εγώ παρατηρήσει) Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω.
 7. διαθεσιμο μεχρι τις 6 του μηνος. μετα παει για ανακυκλωση
 8. Χαρίζεται το εικονιζόμενο χειριστήριο. ΔΕΝ ξέρω την λειτουργική του κατάσταση όπως επίσης για που συνδέεται (μάλλον για υπολογιστή χωρίς να είμαι σίγουρος) Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω.
 9. Χαριζεται το tekken tag tournament για ps2. Είναι κομπλέ με θήκη και manual. Είναι πλήρως λειτουργικό ΑΛΛΑ ταλαιπωρημένο Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολες και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω.
 10. Παρελαβα απο @Kostas.karras και ευχαριστω πολυ
 11. καλησπερα με ενδιαφερει το 5 στελνω πμ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.