Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Acrab

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  58
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Acrab

 1. Υποθέτω ότι έχεις διαβάσει και για πιο λόγο συμβαίνει αυτό, μιας και σε βλέπω αρκετά ενημερωμένο.
 2. Πόσοι θα πάρουν PS5 απλά και μόνο γιατί ο κόσμος.......... παίρνει PS (έτσι μάθανε). Και θα το έχουνε να κάθετε στην άκρη, γιατί δεν θα έχουν λεφτά μετά να πάρουνε παιχνίδια (ή θα πάρουνε 1-2 όλο τον χρόνο)..... ή ακόμα ακόμα 2ο χειριστήριο. Και μπορεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να είναι αρρωστάκια... δεν είναι ομως ο περισσότερος, ο απλός, ο κόσμος. Και λυπάμαι που θα την πατήσουν γιατί απλά..... ο κόσμος παίρνει PS!
 3. Ναι το παίρνεις..... και όταν βγεί και στην κονσόλα θα μπορείς και εκεί να το έχεις (και λογικά θα είναι και play anywhere). Και επειδή είναι της MS παιχνίδι, δεν ανησυχείς αν θα βγεί κάποια στιγμή απο το Pass. Tα δικά της παιχνίδια (και των studio της) μένουνε για πάντα μέσα.
 4. Φίλε μου.... αυτό κράτησες εσύ. Ο άνθρωπος μιλάει για το κόστος, και την άνεση. Δεν λέω τι είπατε, τι δεν είπατε. Λέω ότι απο μια παράγραφο, ο καθένας σχολίασε το κομμάτι που ήθελε. Μέσα σε αυτήν την παράγραφο αναφέρει πολλά πράγματα. 10 άτομα να γράψουμε απο κάτω, και να πιαστούμε απο κάτι διαφορετικό, θα φτάσει την κουβέντα εδώ που είμαστε. Δεν υπάρχει είπε πρώτα αυτό. Δλδ αν ξεκίναγε την πρόταση με 1200Ε για το Pc δεν δίνω.. όλη η παράγραφος έχει αυτό σαν θέμα? Ο καθένας το αντιλαμβάνετε όπως νομίζει λοιπόν.... και απαντάει σε ότι θέλει απο όλα αυτά που βλέπει.
 5. Εγώ μπορώ να δεχτώ τα πάντα... οταν αφορά κάποιον που είναι μόνος είτε δεν έχει ακόμα παιδιά. Οταν όμως αρχίζουμε και μιλάμε για περισσότερες ανάγκες.... ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα καλύπτεις όλα με ένα PC. Και σε αυτήν περίπτωση είναι προτιμότερο να πας σε κονσόλα για το σαλόνι (Εδικά όταν μιλάμε για τις τιμές που ανακοινώθηκαν)
 6. Οπως βλέπεις πιο πάνω...... είναι το πρώτο ποστ που είχε να κάνει με αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα ο φίλος μίλησε για την σχέση κόστους/ανέσης/απόδοσης. Μετά προκύψανε όλα τα υπόλοιπα.
 7. Σωστό και αυτό..... σε 1 - 2 χρόνια οι τωρινές κονσόλες δεν θα το κάνουνε όμως.... Μα η ένστασή μας ξεκινάει απο το γεγονός ότι θεωρείτε δεδομένο, ότι όλοι έχουν γνώσεις υπολογιστών. Το ότι εγώ και εσύ έχουμε δεν σημαίνει ότι έχει και ο -π.χ.- γιός μου που είναι 8 χρονών.... Οπότε θέλω κάτι που θα μου δώσει το gaming aspect χωρίς πολλά πολλά.... με άνεση... και όχι να είμαι εγώ απο πάνω όλη την ώρα.... (μπάμπα έβγαλε αυτό.. τι πατάω..... μπαμπά κάτι βγάζει εδώ... έλα δεστο). Ανοίγει... πατάει το εικονίδιο του παιχνιδιού... και τσουπ.... παίζει. Επίσης, η κουβέντα ήτανε γιατί να δώσεις τα λεφτά για μια κονσόλα, όταν μπορείς ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ( ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ) λεφτά να βάλεις ένα PC, και να έχεις ΙΔΙΑ απόδοση στο gaming, μέσα στο σαλόνι. To θέμα με τα καλώδια ειπώθηκε για να τονίσει ο φίλος, ότι δεν χρειάζετε κάτι παραπάνω στην διαδιακασία με το Pc απο μια κονσόλα.
 8. κι εγώ αυτό λέω..... ότι το κόστος ενός Pc, για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα στο σαλόνι μου, με μια κονσόλα, είναι ασύμφορο. Γιατί ο φίλος, εκτός απο την αναβάθμιση, δεν έχει υπολογίσει και το κόστος της αρχικής αγοράς του PC. Πάραυτα..... εγώ λοιπόν, θα έπαιρνα ευκολαααααααααααα ΜΟΝΟ κονσόλα για το σαλόνι μου. Λόγω άνεσης, Out of the Box άμεσης λειτουργίας χωρίς να ασχοληθώ για τίποτα άλλο (ούτε μελλοντικά p.x. drivers κτλ κτλ), αλλά και της καλύτερης σχέσης απόδοσης/κόστους.
 9. επειδή δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω link.... απλά δες το συγκριτικό του pcgamer όταν βγήκε το OneX (όχι το απλό!!!). Το Pc που χρειάστηκε να φτιάξουνε για να πλησιάσουν την κονσόλα ήτανε στα 750 λίρες (!!!) με την προυπόθεση ότι ΔΕΝ θα παίξεις σε 4κ οθόνη (όπως κάνει το oneX). Τώρα αν εσύ αυτό το βλέπεις ίδιο κόστος...... με ξεπερνάει! Δεν μπαίνω στην διαδικασία να συγκρίνω το PC του 2013 με το PC που χρειάστηκε το 2017. Γιατί αν δεις τα specs.... ε δεν αλλάξανε μόνο την GPU. Το ότι αδυνατείς να καταλάβεις ότι 6 χρόνια μετά.. στο PC τα αλλάζεις σχεδόν όλα για να είσαι και παλι στο ίδιο επίπεδο.... με ξανα-ξεπερνάει.
 10. Ναι και μια σωστή και ώριμη άποψη για πιο λόγο να επιλέξεις ένα PC (επιπλέον στο σπίτι). Αυτην μπορώ να την αποδεχτώ, και να την επικροτήσω. Οσο αφορά τα 100Ε, σαφώς έχεις ένα point στο σχόλιό σου, όμως νομίζω ότι μιλάμε για το τι παίρνεις σε βάθος χρόνου σε σχέση με το κόστος. Καθώς και την άνεση, που προσφέρει στο σαλόνι σου (γιατί εκεί εστιαζόταν η κουβέντα).
 11. .....και εννοείτε ότι παίζεις Ultra Assasins Creed Odyseey λ.χ. ή Horizon Zero Dawn..... σε καλά fps! Μας τρολλάρεις απλά και μόνο για να επιμείνεις στην άποψη σου. Δλδ όλοι οι άλλοι που αλλάξανε εκτός απο GPU, και CPU/Mobo/Ram και βάλαμε SSD προφανώς είμασταν βλάκες, καθώς θα μπορούσα να έχω μείνει με τον AMD athlon II 960 και τα 8GB ddr3, και απλά να έβαζα μια 580 επάνω, και να είχα την ίδια απόδοση με το Xone!!!
 12. ΔΕν είμαστε 1 ατομο στο σπίτι. Στο έχω γράψει τόσες φορές... και δεν το βλέπεις! Δεν είμαστε μόνοι μας! Είμαστε οικογένειες (όπως οι περισσότεροι ανα το κόσμο καταναλωτές) με παιδιά! Δεν μας φτάνει το 1 κομμάτι μόνο!!! Εσύ έχεις Pc για την πάρτι σου.... το ίδιο και η κοπέλα σου..... Οταν θα μένετε μαζί... θα έχετε 2 PC! Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς σε αυτό? (και βάλε και τα παιδιά μετά!) Θα έπρεπε όμως.... γιατί ενα προϊόν όταν βγαίνει, δεν βγαίνει για να αρέσει ή να εξυπηρετήσει εσένα μόνο. Βγαίνει με προδιαγραφές να καλύψει τον περισσότερο κόσμο.
 13. Τώρα τρολλάρεις!?!?!?!?! Αυτό σου λέμε όλοι τόση ώρα.... ότι θα έχουμε 1 PC + Kονσόλα!!! Μας συμφέρει πολύ περισσότερο!!!
 14. Συνεχίζεις να αφαιρείς τον παράγοντα "οικογένεια". Δεν μιλάμε να είμαι μόνος μου. Κι εγώ όσο ήμουνα μόνος μου... είχα το PC μου και έκανα τα πάντα όλα... απαξ και η οικογένεια μεγάλωσε... αλλάξανε οι ανάγκες....... Με βάση αυτό που λές... θα ήθελα το λιγότερο 2 PC επιδόσεων. Βάλε το κόστος κάτω.... και δες τι με συμφέρει. Ακόμα και σε βάθος 10ετίας. BTW .... οι κονσόλες δεν κάνανε ΠΟΤΕ 800Ε! Για PC επιδόσεων είσαι για πλάκα 750Ε+. Επί 2, θέλω 1500Ε + 150Ε monitor (τις πλάκας... όχι κάτι ιδιαίτερο, γιατί αν βάλω ένα 4k μονιτορ για να πιάσω την TV, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για άλλα νούμερα) 1650Ε. 2 κονσόλες στην 10ετία, θέλω 1000Ε. Ακόμα και τον αφαιρετικό υπολογισμό της συνολικής συνδρομής να υπολογίζω, θέλω άλλα 600Ε. Ζόρικα σε βάθος 10ετίας θα φτάσω το κόστος των 2 PC. Και στον συλλογισμό αυτόν δεν βάζω καν τι γίνετε στης οικογένειες όπου δεν σκαμπάζουν απο PC!!! (η νομίζεις ότι όλοι είναι Τεχν. Υπολογιστών όπως εσύ?). Εχεις εγκλωβιστεί στο τι κάνεις εσύ προσωπικά, και όσοι πιθανός γνωρίζουνε 10 πράγματα παραπάνω απο PC και τεχνολογία, και δεν σκέφτεσαι ότι οι περισσότεροι καταναλωτές, δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Θέλουν να πάρουν κάτι, να το ανοίξουν, να το κουμπώσουν, και να μην ξαναασχοληθούν για οτιδήποτε.
 15. Αυτό που κάνεις εσύ.... και είναι και η κύρια διαφοροποίηση απο όσα λέμε οι "απέναντί", είναι ότι θεωρείς ότι σε μια οικογένεια 3μελής - 4μελης+, μπορείς να τα καταφέρεις με ένα τούμπανο Pc μόνο, μέσα στο σπίτι. Δεν γίνετε.... όσο και να θέλεις. Οσο αφορά τις τιμές.... είμαι πολύ περίεργος να μου στήσεις ένα PC (καινούργιο, όχι μεταχειρισμένα), με την ίδια τιμή του PS5, και να έχει την ιδια απόδοση σε γραφικά (με δεδομένο ότι και οι 2 κονσόλες περιέχουν GPU απόδοσης 5700). Επίσης, είναι άτοπο να υπολογίζεις την δόση της συνδρομής σαν ενιαίο κόστος. Δεν θα δώσω τα 600Ε που υπολόγισες με την μια. Τα δίνω 7Ε - 7Ε τον μήνα!! Λες ότι θα αγόραζα μια 580. Μάλιστα.... CPU? Ram? M/B? SSD? ή θα μείνεις με τα ίδια που είχες? Δεν θα πλησιάσεις ποτέ της επιδόσεις των κονσολών έτσι. Ναι, τα Pc είναι πιο δυνατά... όταν τα σκάσεις. Εν τω μεταξύ παρακάτω αναιρείς μόνο σου αυτό που λές παραπάνω..... "Ακόμα και ένα φτηνό να πάρεις στα 400-500Ε". Αυτό το φτηνό Pc, όπως μόνος σου λές θα είναι ένα PC για δουλειά. Πώς το συγκρίνεις με ότι gaming aspect συζητάμε. P.s. Low Profile εννοώ την απόδοσή του (όπως λές και εσύ, των 400-500Ε για δουλειά. Δεν είναι συγκρίσιμο με PS5 & XSX
 16. Δεν καταλαβαίνουν ότι -ειδικά για οικογένειες με παιδιά- είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις μια κονσόλα στο σαλόνι (και υψηλών αποδόσεων), απο το να στήσεις ένα pc. Και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για xbox όπου συνδιάζεις το Ecosystem των windows χωρίς κόλπα και τερτίπια για να τα έχεις όλα να δουλεύουν μαζί. Θεωρούν ότι οι περισσότεροι είναι Gadgets freaks ή Tech Freaks.
 17. Οπως τα λές είναι...... Καταλαβαίνεις όμως ότι αφαίρεσες το gaming απο το σαλόνι με αυτό που λές. Η θα παίζεις σε ένα low profile pc games στο επίπεδο που θα παίξεις στην κονσόλα? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι συζητάτε τόση ώρα. Είναι δυνατόν να συγκρίνετε την απόδοση μια κονσόλας στο σαλόνι, με ένα PC (ίδιων χρημάτων, προσοχή σε αυτό. Γιατί είναι κάτι άλλο να στήσω Pc για gaming και στο σαλόνι). Επίσης, απο την κουβέντα αφήνετε εντέχνως απέξω, ότι δεν μιλάμε για την παρτι μας. Υπάρχουνε και οικογένειες... με παιδιά.... που φέρνουνε τους φίλους κτλ κτλ κτλ.... Η κονσόλα θα σου τα δώσει όλα λοιπόν στα 500Ε. Το Pc.... άντε γειά! Εκτός του ότι, αν ήθελα να σερφάρω μόνο.... το κάνω και απο την smart Tv. Δεν χρειάζετε καν να έχω PC ή Κονσόλα στο σαλόνι.
 18. Ετσι ακριβώς όπως τα λές...... τώρα κάπου συναντιόμαστε. Και εγώ κυρίως τα παιχνίδια μου τα παίζω στο Pc... στο γραφείο μου.... όμορφα και ωραία. Το Xbox είναι στο σαλόνι μου... για να παίζω είτε με το παιδί μου... είτε με παρέα. Αλλά εκεί έχει και τον ρόλο του Media Center. Και για αυτό και προτίμησα το Xbox αντί για το Ps.
 19. Προφανώς δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε πείσω, πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη προκαταβάλει το τι θα κάνει/γίνει. Αγνοείς ακόμα και ότι όλα όσα ανακοινωθήκανε εχθές, αποτελούν μακράν το καλύτερο launch κονσόλας ever. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε πολλοί, είναι ότι δεν αγοράζουμε όλοι μια κονσόλα 500+Ε μόνο και μόνο για 5-10 συγκεκριμένα games. Δεν θα πεθάνω αν δεν παίξω Spidy, GoW, ή The last of us. Εμένα με καλύπτει απόλυτα με το Game Pass, και το Windows Ecosystem που στήνετε μέσα στο σπίτι. Και για αυτό αξίζω να δώσω τα 500 (ή και 300)Ε. Για μερικά games... όχι ευχαριστώ....
 20. Κρίνοντας απο το παρελθόν, έχεις αυτόματα διαγράψει την κίνηση της MS να αγοράσει 14 (!!!!) studio παραγωγής games. Τα οποία βεβαίως και θα παράγουν Exclusive games.
 21. Το θέμα είναι ότι το One X δεν θα υποστηρίζει παιχνίδια που θα βγαίνουνε αποκλειστικά για τα Series. Και το S σαν series, θα τα παίζει κανονικά.
 22. Εφόσον το γνωρίζεις το αντικείμενο, και είναι έτσι όπως τα λές...... θα ήμουν το λιγότερο ηλίθιος αν διαφωνούσα μαζί σου. Οπότε προφανώς θα έχεις και δίκιο. Πάραυτα...... ακόμα και έτσι... δεν είναι σόφρων να έχει κάτι μόνιμα σε φόρτιση. Και το χειριστήριο του Ps.... αυτό έκανε. Μας ταλαιπωρούσε. Ελπίζω το νέο να μην το κάνει. Γιατί μεγαλύτερη μπαταρία μεν.. πρισσότερα καλούδια δε. Ηδωμεν.
 23. Και ποιος είπε ότι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα (τώρα πώς έφτασες στο Tesla μόνο εσύ το ξέρεις)....... Αλλά.... ακόμα και 30Ε τον χρόνο με 70Ε τον χρόνο..... είναι διαφορά.... Η νομίζεις ότι μιλάμε για 1Ε vs 3Ε? (και πόσο μάλλον όταν το ένα είναι μόνιμα στην μπρίζα!) Απλά... ακριβώς επειδή μιλάμε για χειριστήριο, δεν δίνει κανείς σημασία..... (όπως πολλά άλλα της καθημερινότητάς μας)
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.