Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

NoMans

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  72
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με NoMans

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.192 προβολές προφίλ
 1. Είναι πολύ καλά γι' αυτό 😂😂
 2. Αυτό μια χαρά ακούγεται αλλά δεν έχουμε όλοι what's up 😕 τωρα για την πεινιάτα που είπα, ισχύει ότι προτείνει και σάπια. Λογικό είναι δυστυχώς. Το θέμα είναι, με το Box, αν εξαιρέσουμε τέτοιες προωθητικές όπως τώρα, αν δεν έχεις Cosmote και έχεις εξαντλήσει ό,τι πόντους είχες οπως εγώ, δε μαζεύονται εύκολα για να πεις ότι αξίζει. Εκτός αν παραγγέλνετε κάθε μέρα παιδιά οπότε πάσο! 😝
 3. Άμα δε βρουν καμιά ιδέα σαν την πεινιάτα δεν έχουν ελπίδα (ας είναι και κλεμμένη δεν πειράζει).. και πάλι δηλ. δε θα 'ναι εύκολο.
 4. https://blog.playstation.com/2020/12/21/holiday-sale-promotion-comes-to-playstation-store/ Έχει ανακοινωθεί από τις 22 Δεκεμβρίου, θα κρατήσει μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, και στις 8-9 Ιανουαρίου θα αφαιρεθούν - προστεθούν κάποιοι τίτλοι.
 5. Πώς έγινε αυτό? Όχι ότι είναι καμιά φοβερή διαφορά από τα 23,84, απλά από περιέργεια..
 6. Ααααυτό ακριβώς. Κακομαθημένα παιδάκια που "αχ πώς θα αντέξουμε με τις μάσκες και να μη βγαίνουμε?" Δεν άντεξα συγγνώμη. ΥΓ το "παιδάκια" δεν αναφέρεται στην πραγματική ηλικία φυσικά
 7. Όχι ακριβώς.. όπως αναφέρεται και στον σύνδεσμο στο πρώτο ποστ, τα 1000 κατευθείαν, τα 4000 επιπλέον, μέχρι αύριο. Ούτε σε μένα έχουν μπει τα 4000 έξτρα πάντως.
 8. Σε μένα δεν τον δέχτηκε δυστυχώς (λάθος κωδικος - στο αγγλικό πήγα εννοείται).
 9. Σας έκλεψαν έχω να πω. Πειραιώς 0,22€ (το Hi-Fi πλάνο). 😂
 10. Παιδιά σήμερα έπεσε στα 22.99 η Brazil. Όλα ρολόι, ακριβώς με τις οδηγίες του sphinxgr, μέχρι και ελληνικά είχα στον browser του κινητού σε όλη τη διαδικασία, και το πέρασε κανονικά, με ενεργό VPN Brazil φυσικά. Προσωπικά δεν ήθελα να το τερματίσω, πήρα 14 μήνες (λήγει 6/7/2021) με σύνολο 23 η Brazil + 1 το Ultimate = 24€! ούτε ένας καφές το μήνα με πρόσβαση στα πάντα! Υ.Γ. Έκανα νέο account για σιγουριά. Thanks a lot sphinxgr!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.