Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mechpanos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.182
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

903 Excellent

Σχετικά με mechpanos

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17 Οκτωβρίου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Πύργος

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.326 προβολές προφίλ
 1. Στα τουριστικά η κατασκευαστική σεζόν είναι το χειμώνα (το καλοκαίρι δεν κάνουν εργασίες, λόγω τουρισμού)... Πιστεύω θα πέσουν αλλά πιο μετά...Πχ ένας που παράγει τώρα, με κόστη στο θεό, μέχρι να ξεστοκάρει και να ξαναβγάλει καινούργιες παρτίδες με νέα κοστολόγια, δεν γίνεται να πουλάει σε τέτοιες τιμές!
 2. Ισχύει γίνεται της π...νας! Επίσης υπάρχει θέμα με τις διαθεσιμότητες γιατί πλέον με τέτοιο ράλι τιμών κανένας δεν στοκάρει! Πάνε βάσει παραγγελιας, σε τρέχουσες τιμές, για να δουν πού θα κάτσει η μπίλια. Αν κάνουν έτσι ακόμα και οι εισαγωγείς, και οι μεγάλες εταιρείες, φανταστείτε το μικρό κατάστημα υλικών και ο μικρός τεχνίτης!
 3. Βασικά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχετε κάνει, αν θες βάλε μια φωτό με τον οδηγό τοποθετημένο.
 4. mechpanos

  Smart Home

  1. Για μέτρηση δεν ξέρω, για ανοιγοκλεισμα μια ηλεκτροβάνα του εμπορίου με ένα sonoff Shelly κλπ, είναι απλό ζήτημα! 2. Shelly 3em για 3φασικη. Shelly em για 1φασικη παροχή!
 5. Αν ήξερε ο άλλος τι κάνει, δεν θα έκανε απλή ερώτηση!!! Αυτό πρέπει να έγινε κάνα 3 4 χρόνια πρίν. Και έτυχε να είμαι μέσα εκείνη την ώρα, ήθελα να γράψω να μην τρέξει την εντολή, και δεν πρόλαβα, ο άλλος την έτρεξε με την μία!!! Ναι, μπορεί να είχε και το γνωστό μακρυναρίκι nopreserveroot αν εννοείς αυτό!!
 6. Έτσι σε μια ομάδα του Ubuntu που ακολουθώ, ένα μέλος ρώτησε κάτι απλό - ανόητο ίσως, και ένας ΜΑΛΑΚΑΣ του είπε να τρέξει αυτή την εντολή... ο τύπος το έκανε, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα δεδομένα από υπολογιστή δουλειάς, έτσι, επειδή εμπιστεύθηκε έναν άγνωστο στο internet, σε μια κοινότητα υποστήριξης ubuntu... Γιατί είναι ανάγκη να βλέπουμε μπροστά μας την ίδια και την ίδια μαλακία, ξανά και ξανά;;;
 7. Εκτός από το πετρέλαιο, έχουν ακριβύνει και οι ύλες +30-40-50-100%, ξυλεία +40-60-100%, μεταφορές +50%. Ενέργεια +50% κι έχει ακόμα!!! ΧΑΜΟΣ!!!
 8. Εξαρτάται αν διαπραγματευτεί με κάποιον πάροχο καλή τιμή για όλο το 24ωρο μπορεί να συμφέρει περισσότερο από ΔΕΗ με νυχτερινό! Λοιπόν τα κλιματιστικά συμβέρουν, γιατί είναι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ (αέρα-αέρα). Αυτό σημαίνει, ότι λειτουργούν με έναν βαθμό απόδοσης τουλάχιστον 2.5-3 προς 1, δηλαδή για κάθε kWh ηλεκτρικής ενέργειας που καις από το δίκτυο, αντλεί και σου φέρνει από το περιβάλλον τουλάχιστον 2.5-3 kWh θερμικής ενέργειας. Αυτό το βλέπει κανείς στα χαρακτηριστικά του κλιματιστικού, στις τιμές COP και EER. Σε καλά inverter μπορεί να φτάσει και 4, 4.5, 5!!! Βέβαια ονομαστικές τιμές, γι
 9. Από πλευράς οικονομίας πιο φθηνά θα είναι τα κλιματιστικά, εννοείται!!! Απλά θα έχεις αυτό, καλύτερη κατανομή στους χώρους της κατοικίας. Αρκετά ακριβότερα, όμως! Αν χρειάζεται σε ένα μικρό χώρο, βάλε ένα μικρό σωματάκι λαδιού ή θερμοπομπό, και θα είσαι μια χαρά.
 10. mechpanos

  Αγορά iPad 8th gen 32gb ??

  Κοίτα εγώ είναι να μην πάρω μια απόφαση. Αν πάρω απόφαση να πάρω ipad, θα πάρω το 128 με 90€ παραπάνω από το 32. Δεν παίρνω ipad κάθε μέρα για να πω "πόοοο πού να δίνω 90€ παραπάνω τώρα", οπότε όχι τα 420 που έδωσα δεν μου φάνηκαν εφιαλτικά πιο ακριβά από τα 330 που κάνει στο skroutz το 32άρι. Δεν λέω ότι δεν το σκέφτηκα, το σκέφτηκα να τα δώσω, και πήρα την απόφαση ότι τα 32 θα γεμίσουν πολύ γρήγορα! Εν τω μεταξύ εγώ κι εσύ ΟΚ είμαστε απλοί χρήστες, τα πιτσιρίκια μόνο απλοί χρήστες δεν είναι!!! Έχεις δει πόσα gb χώρου τρώνε τα games που κατεβάζουν, και κάτι tik tok κλπ!!!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.