Προς το περιεχόμενο

paredwse

Super Moderators
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  14.928
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  2
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6.120 Excellent

12 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ paredwse

 • Κατάταξη
  Super Moderator

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  http://www.insomnia.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Ραφήνα

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Γεννήθηκε στην Αθήνα. H Αθήνα ακόμη ζητάει συγγνώμη.
 • Τοποθεσία
  Ραφήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Σταύρωση
 • Απασχόληση
  Υποψήφιος διδάκτωρ δικτάκτωρ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

59.413 προβολές προφίλ
 1. paredwse

  Απειλή για έξωση

  Η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης κατοικίας είναι τρία (3) έτη. Συνεπώς, ο μεσίτης ορθά σας συμβουλεύει να πληρώνετε κανονικότατα και να μην το κουνήσετε. Από τη στιγμή που πληρώνετε τα ενοίκια, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκατοίκηση δεν υφίσταται ως λόγος έξωσης. Ας στείλει λοιπόν κι εξώδικο, ας βρει αυτός "την άκρη" κι ας χοροπηδάει.
 2. Για να έχεις αυτές τις "απορίες" δεν γνωρίζεις τι είναι το WWDC - πιθανόν να νομίζεις ότι εξαντλείται σε ένα keynote ανακοινώσεων. Δεν λέγεται "Conference" για την πλάκα τους...
 3. Τα ίδια περίπου κι εδώ. Προσωπικά συμβιβάζομαι (οριακά) με την οθόνη μεγέθους 5,8" με FaceID. Αλλά η θύρα USB-C και ένα μέσο capacity στα 256GB είναι εκ των ουκ άνευ.
 4. Έτσι, πρόχειρα: https://www.skroutz.gr/s/16406042/Apple-Mac-mini-Late-2018-i3-8GB-128GB-Mac-OS.html (Mac mini στα 785 ευρώ) https://www.skroutz.gr/s/17165898/Apple-MacBook-12-M3-8GB-256GB-2018.html (MacBook 12" στα 958 ευρώ) https://www.skroutz.gr/s/19519916/Apple-MacBook-Air-13-i5-8GB-128GB-Retina-2019.html (MacBook Air στα 999 ευρώ) Όλα τα ανωτέρω είναι τα τρέχοντα μοντέλα, όχι 200 ετών. Πότε σκέφτεσαι να πάρεις; Με γεια!
 5. Μάλλον δεν τα διαβάζεις καλά: «Demand for PCs soared in Q1 2020, driven by remote working and learning requirements from strict lockdown measures around the world. But the crisis also caused severe delays in production and logistical issues, leading to worldwide PC shipments falling 8% year on year. In the first quarter, vendors shipped 53.7 million desktops, notebooks and workstations, according to the latest Canalys research.» Δεν υπάρχει αύξηση πωλήσεων παγκοσμίως, αύξηση ζήτησης υπάρχει. Αντιθέτως, υπάρχει μείωση πωλήσεων κατά 8%. Πηγή: https://www.canalys.com/newsroom/global-pc-market-Q12020-COVID19
 6. Ναι, επιτυχώς. Είναι η κύρια πιστωτική μου κάρτα και πέρασε μια χαρά.
 7. paredwse

  Nuki Smart Lock 2.0 Review

  Εντάξει, better late than never η απάντηση. Λοιπόν, η Nuki μέσω του αισθητήρα (που είναι υποτίθεται ακόμη σε beta) αντιλαμβάνεται ότι άνοιξε η πόρτα. Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει το auto-lock feature της οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά ότι θα ξανακλειδώσει αυτόματα - αλλά δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνει. Μια και θέλω να πιστεύω ότι έλαβες τη Nuki σου, μήπως έχεις ήδη απαντήσει (στην πράξη) το ερώτημά σου; Για πες, να μαθαίνουμε!
 8. Ως ελεύθερος επαγγελματίας (δικηγόρος) τόσα χρόνια αγοράζω κανονικότατα καθαριστικά, χαρτικά, αναψυκτικά, καφέ, νερό για το γραφείο μου. Για τα είδη αυτά ζητώ τιμολόγιο και ο αναλογούν ΦΠΑ εκπίπτει από τον ΦΠΑ μου. Ίσως να ρωτήσεις διευκρινιστικά τον λογιστή του γραφείου σας. Ή να σου δώσω τον δικό μου.
 9. Μπα, τέτοιους πελάτες δεν νομίζω ότι θα ήθελα... 😛
 10. Ναι, αρκεί να μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά τους σε κάποιον έλεγχο. Δεν μπορεί να είσαι δικηγόρος, για παράδειγμα, και να δικαιολογήσεις την αγορά κονσόλας. Αλλά laptop, tablet, κινητό δικαιολογείται.
 11. α) από τη στιγμή που το κτήριο είναι περιουσιακό στοιχείο της υπό εκκαθάριση εταιρείας, τα όποια έσοδα από τη μίσθωση ανήκουν στην περιουσία της εταιρείας και εξυπηρετούν τις εκκρεμότητες της β) την απόφαση για την αξιοποίηση της περιουσίας της εταιρείας λαμβάνουν οι εκκαθαριστές, με γνώμονα τους σκοπούς της εκκαθάρισης. Εάν είναι δυο ή περισσότεροι, με πλειοψηφία. γ) όχι, βλέπε απάντηση στο α’ ερώτημα.
 12. paredwse

  Nuki Smart Lock 2.0 Review

  Δεν βλέπω να γίνεται αυτό που θέλεις με τη Nuki. Η Nuki απαιτεί να έχεις κλειδί πάνω στην πόρτα (στο εσωτερικό φυσικά, εκεί που εγκαθίσταται ο μηχανισμός). Συνεπώς, από τη στιγμή που α) δεν μπορείς/δεν θέλεις να αλλάξεις αφαλό για να βάλεις διπλής λειτουργίας και β) θέλεις να μπορείς να ανοίγεις με κλειδί από την εξωτερική πλευρά, η Nuki δεν κάνει για εσένα.
 13. paredwse

  ιντερνετικες καμερες ip

  Όχι, δεν χρειάζεται πια γνωστοποίηση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει καταργηθεί. Αρκεί μια σηματοδότηση ότι ο χώρος βρίσκεται υπό βιντεοσκόπηση και ότι αρμόδιος για την βιντεοσκόπηση είναι ο Τάδε (υπεύθυνος του καταστήματος, συνήθως).
 14. Τόσα account έχεις αλλάξει κι ακόμη δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον καταναλωτή με την έννοια της συμπόνοιας ή της στοργής. Η εταιρεία κατά κύριο λόγο δίνει λογαριασμό στους εταίρους και μετόχους της. Απλώς το πρόβλημά σου είναι η Apple. Και με αυτόν τον λογαριασμό και με τους προηγούμενούς σου.
 15. paredwse

  a-mobiles.gr

  Ενημερωτικά: Συκοφαντικές αναρτήσεις για άλλες εταιρείες δεν θα γίνουν ανεκτές. Εάν θέλετε να συνεχίσουμε το topic, ας προσέχουμε λίγο.
×
×
 • Δημιουργία νέου...