Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Perfect

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  367
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

668 Excellent

Σχετικά με Perfect

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Stockholm
 • Ενδιαφέροντα
  Bball, retro, logic

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Πειραιάς

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.161 προβολές προφίλ
 1. Υπάρχουν πολύ παράγοντες για να εδραιωθεί κάτι. Αλλά συγκρίνεις τεχνολογία του 85 με τα Windows 95. Δέκα χρόνια είναι στην πληροφορική πολλές δεκαετίες, τόσο πίσω ήταν η Microsoft. Η Amiga ήταν τόσο μπροστά που ακόμα και σήμερα μπορεί να σταθεί (με επεκτάσεις προφανώς) για πολλές χρήσεις.
 2. Ε όχι και Άγιος ο μικρόμαλακάκης. Από 1985 υπήρχαν πολύ καλύτερα και φτηνότερα OSes και GUIs, Amiga OS, Atari ST, (Gem), RISC OS, κλπ και πολύ καλύτερο-προσιτό hardware. Btw έχει στο aliexpress κλειδιά με 15-20 λεπτά κατά καιρούς που δουλεύουν μια χαρά, αλλά ποιος ο λόγος να βάλεις windows εκτός από games;
 3. «γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία σε σχέση με την πρόσβαση του κοινού σε σημαντικές πληροφορίες.» Σε ποιον έχει προκαλέσει ανησυχία;!
 4. Μειώθηκε κατά 73% στο ... Twitter! Δηλαδή δεν σημαίνει στα σοβαρά απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το Twitter (YouTube, Facebook κλπ) αποφασίζουν ότι «έτσι είναι» (πχ δεν έγινε νοθεία) και το επιβάλουν. Λειτουργούν ως ανώτατοι ερευνητές-αστυνομικοί και δικαστές. Πχ αύριο εισβάλει η Τουρκία και μας παίρνει ένα νησί, πάει ο insomniac υποστηρικτής του Twitter να κάνει tweet και banaretai γιατί το Twitter έτσι πιστεύει. Καμία ένσταση καμία ευκαιρία καμία αλλαγή. Απλά μην τους δίνεται δύναμη, διαγράψτε τους λογαριασμούς σας και μην ασχολείστε.
 5. Αν είχαν balls και αφού θέλουν τέτοιου είδους πόλεμο θα έπρεπε να κάνουν ban και τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν (όχι μόνο τον Trump αλλά και όσους δεν πάνε οι τύποι). Πέρα από σεξουαλικές αναζητήσεις δεν βλέπω άλλο λόγο ύπαρξης των social media αλλά δυστυχώς πολλοί παρασύρονται και τα χρησιμοποιούν.
 6. Αν και λογικά δεν θα κυκλοφορήσει τέτοια βλακεία, θα ήταν πολύ ωραίο για όσους την αγόραζαν να κόλλαγε ιό (digital) και να έκοβε την παροχή του αέρα. Ψηφιακή επιλογή.
 7. Αν κάτι απέδειξε η τελευταία τρέλα που ζούμε είναι ότι η Αστυνομία αν θέλει είναι πολύ αποτελεσματική. Δυστυχώς όμως απλά δεν θέλουν-μπορούν γιατί έχουν εντολές οι καφροι να αλωνίζουν και να προστατεύονται. Παρε την αστυνομία να έρθει με ηχόμετρο και αν δεν βγάλεις άκρη στον εισαγγελέα της περιοχής σου. Επίσης ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη. Αν δε θες να κινηθείς νομικά κάνε αντιπροσφορά στον ιδιοκτήτη με μεγαλύτερο ενοίκιο για να φύγει ο πολιτισμένος.
 8. Ποιον αφορά αυτή η «είδηση»; Αν ψάχνεις γκόμενο-α θα μπεις στο insomnia; Είναι τεχνολογικό νέο;
 9. Είναι η χρόνια της τρέλας. Σας βαρεθήκαμε
 10. Για 40ωρο μιλαμε ναι. Εδώ τα εξηγεί καλά: https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=214311
 11. Εβαλες το μεγαλύτερο αυτογκόλ. Facebook, Twitter, YouTube και λοιποί έχουν απαγορεύσει οποίους λένε ότι δεν υπάρχει COVID-19. Άρα υπάρχει COVID-19 επειδή το λέει το Facebook και η τηλεόραση; Αυτό λες;
 12. Δεν λέει πουθενά πόσοι είτε πέθαναν είτε έστω απουσίασαν από την εργασία. Δεν μπορεί να είναι λόγο ιατρικού απορρήτου αφού ανακοινώθηκαν τα αλλά νούμερα. Με αλλά λόγια η ανακοίνωση θα μπορούσε να λέει Χ άτομα ήταν θετικά σε αλλεργία η ρινοιο η έρπη η οτιδήποτε αλλό. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Σορρυ αλλά με την λογική δεν φαίνεται να υπάρχει.
 13. Φαλτσέτα https://www.skroutz.gr/c/1746/xyrafakia/f/553743/faltsetes.html?from=catspan&o=φαλτσετα και ακονιστήρι https://www.skroutz.gr/s/23195120/Murdock-London-Leather-Razor-Strop-Δερμάτινο-Λουρί-Τροχίσματος-Φαλτσέτας.html
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.