Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Perfect

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  371
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Perfect

 1. Perfect

  Retroflag GPI case - νέα τιμή!

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/01/2022 11:24 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Retroflag GPI case μαζί με το Raspberry PI zero W (με Wifi) και κάρτα microsd 64gb Samsung. Αγοράστηκε και έμεινε αχρησιμοποίητο στο κουτί του μετά το αρχικό setup (χρήση 30 λεπτά max). Έτοιμο σεταρισμένο απλά προσθέτετε ROMs (και μέσω Wifi). Παίζει όλα τα retro games μέχρι και 16bit εποχή. Στα 110 ευρώ μόνο. Συνάντηση Πειραιά, Κερατσίνι η κάπου κοντά. https://www.retroflag.com/GPi-CASE.html

  110 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/12/2021 04:27 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  The Red Book του C. G.Jung σε σχεδόν τέλεια κατάσταση. Πρόκειται για το τέλειο πολυτελές δώρο για τις γιορτές. Τεράστιες διαστάσεις και βάρος ~ 4 κιλά! Η μόνη φθορά που εντόπισα είναι στο εξωτερικό κάλυμμα μόνο! (αποσπώμενο - βλέπε φωτό). Το σκληρό εξώφυλλο σε τέλεια κατάσταση! το βιβλίο είναι σαν καινούργιο χωρίς φθορές. Πληροφορίες εδώ: https://www.public.gr/product/books/english/anthropology-social-sciences/psychology/the-red-book/prod503082/?gclid=Cj0KCQiA8ICOBhDmARIsAEGI6o0N6lOIeXtHhENzrrqtc9nMIfIxx5PdrTBjhxWQahym99okcY7VVPoaAjShEALw_wcB Μόνο στα 120 ευρώ, λόγο διαστάσεων και βάρους με συνάντηση Κερατσίνι η Πειραιά. Ανταλλάσεται με Amiga 1200 η Amiga 600 η CBM 64 + Disk drive η Amstrad 6128 σε καλή κατάσταση.

  120 €

 3. Moderation δεν υπάρχει; Γράφονται τρελά και ακραία πράγματα, δυνατότητα αναφοράς δεν υπάρχει, κανείς δεν επεμβαίνει; Οι βασικοί κανόνες μιας πολιτισμένης συζήτησης δεν τηρούνται, αλλά αυτό είναι μια μόδα που έχει ξεκινήσει πριν την κορονοιστορία. Τα τελευταία χρόνια είχαμε την ξαφνική και αρχικά απρόσμενη σύνταξη όλων των μέσων ενημέρωσης και των «ειδικών» σε 2-3 περιπτώσεις με τρόπο λυσσαλέο και αμείλικτο (προηγήθηκε βέβαια παχυλή χρηματοδότηση). Υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο να γίνουν «πράγματα» και οποίος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί. Για το θέμα της google ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι είναι τόσο μικρονοικοί ώστε να χαίρονται. Σίγουρα έχουν οικονομικό συμφέρον. Σήμερα είναι το εμβόλιο, αύριο το πάχος η τα αυτοάνοσα η η ράτσα η η ασχήμια η ότι άλλο θέλουν. Ήδη για διατύπωση προσωπικών και μη προσβλητικών για κανέναν απόψεων στα social απολύονται εργαζόμενοι.
 4. Υπάρχουν πολύ παράγοντες για να εδραιωθεί κάτι. Αλλά συγκρίνεις τεχνολογία του 85 με τα Windows 95. Δέκα χρόνια είναι στην πληροφορική πολλές δεκαετίες, τόσο πίσω ήταν η Microsoft. Η Amiga ήταν τόσο μπροστά που ακόμα και σήμερα μπορεί να σταθεί (με επεκτάσεις προφανώς) για πολλές χρήσεις.
 5. Ε όχι και Άγιος ο μικρόμαλακάκης. Από 1985 υπήρχαν πολύ καλύτερα και φτηνότερα OSes και GUIs, Amiga OS, Atari ST, (Gem), RISC OS, κλπ και πολύ καλύτερο-προσιτό hardware. Btw έχει στο aliexpress κλειδιά με 15-20 λεπτά κατά καιρούς που δουλεύουν μια χαρά, αλλά ποιος ο λόγος να βάλεις windows εκτός από games;
 6. «γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία σε σχέση με την πρόσβαση του κοινού σε σημαντικές πληροφορίες.» Σε ποιον έχει προκαλέσει ανησυχία;!
 7. Μειώθηκε κατά 73% στο ... Twitter! Δηλαδή δεν σημαίνει στα σοβαρά απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι το Twitter (YouTube, Facebook κλπ) αποφασίζουν ότι «έτσι είναι» (πχ δεν έγινε νοθεία) και το επιβάλουν. Λειτουργούν ως ανώτατοι ερευνητές-αστυνομικοί και δικαστές. Πχ αύριο εισβάλει η Τουρκία και μας παίρνει ένα νησί, πάει ο insomniac υποστηρικτής του Twitter να κάνει tweet και banaretai γιατί το Twitter έτσι πιστεύει. Καμία ένσταση καμία ευκαιρία καμία αλλαγή. Απλά μην τους δίνεται δύναμη, διαγράψτε τους λογαριασμούς σας και μην ασχολείστε.
 8. Αν είχαν balls και αφού θέλουν τέτοιου είδους πόλεμο θα έπρεπε να κάνουν ban και τα εκατομμύρια που τον ψήφισαν (όχι μόνο τον Trump αλλά και όσους δεν πάνε οι τύποι). Πέρα από σεξουαλικές αναζητήσεις δεν βλέπω άλλο λόγο ύπαρξης των social media αλλά δυστυχώς πολλοί παρασύρονται και τα χρησιμοποιούν.
 9. Αν και λογικά δεν θα κυκλοφορήσει τέτοια βλακεία, θα ήταν πολύ ωραίο για όσους την αγόραζαν να κόλλαγε ιό (digital) και να έκοβε την παροχή του αέρα. Ψηφιακή επιλογή.
 10. Αν κάτι απέδειξε η τελευταία τρέλα που ζούμε είναι ότι η Αστυνομία αν θέλει είναι πολύ αποτελεσματική. Δυστυχώς όμως απλά δεν θέλουν-μπορούν γιατί έχουν εντολές οι καφροι να αλωνίζουν και να προστατεύονται. Παρε την αστυνομία να έρθει με ηχόμετρο και αν δεν βγάλεις άκρη στον εισαγγελέα της περιοχής σου. Επίσης ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη. Αν δε θες να κινηθείς νομικά κάνε αντιπροσφορά στον ιδιοκτήτη με μεγαλύτερο ενοίκιο για να φύγει ο πολιτισμένος.
 11. Ποιον αφορά αυτή η «είδηση»; Αν ψάχνεις γκόμενο-α θα μπεις στο insomnia; Είναι τεχνολογικό νέο;
 12. Είναι η χρόνια της τρέλας. Σας βαρεθήκαμε
 13. Για 40ωρο μιλαμε ναι. Εδώ τα εξηγεί καλά: https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=214311
 14. Εβαλες το μεγαλύτερο αυτογκόλ. Facebook, Twitter, YouTube και λοιποί έχουν απαγορεύσει οποίους λένε ότι δεν υπάρχει COVID-19. Άρα υπάρχει COVID-19 επειδή το λέει το Facebook και η τηλεόραση; Αυτό λες;
 15. Δεν λέει πουθενά πόσοι είτε πέθαναν είτε έστω απουσίασαν από την εργασία. Δεν μπορεί να είναι λόγο ιατρικού απορρήτου αφού ανακοινώθηκαν τα αλλά νούμερα. Με αλλά λόγια η ανακοίνωση θα μπορούσε να λέει Χ άτομα ήταν θετικά σε αλλεργία η ρινοιο η έρπη η οτιδήποτε αλλό. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Σορρυ αλλά με την λογική δεν φαίνεται να υπάρχει.
 16. Φαλτσέτα https://www.skroutz.gr/c/1746/xyrafakia/f/553743/faltsetes.html?from=catspan&o=φαλτσετα και ακονιστήρι https://www.skroutz.gr/s/23195120/Murdock-London-Leather-Razor-Strop-Δερμάτινο-Λουρί-Τροχίσματος-Φαλτσέτας.html
 17. Γενικά εδώ πέρα από ότι δεν πληρώνουν για αυτή την θέση δίνουν συνήθως μόνο συμβάσεις για λίγους μήνες. (Να γίνει η δουλειά και μετά δεν βαριέσαι)
 18. Αυτή είναι μια γνωστή και αξιόπιστη εταιρία, όμως λόγω κορονόπληξιας είναι πολύ δύσκολο να σε πάρουν. https://www.rev.com/freelancers/transcription Τώρα αν πουμε για την τρέλα που επικρατεί και αναγκάζει ακόμα και τους ηλικιωμένους να εργάζονται θα κλειδωθεί.
 19. Δηλαδή πριν λίγα χρόνια είχαμε: δωρεάν έκδοση κάρτας και αντικατάσταση, υπαλλήλους στις τράπεζες για όλες τις συναλλαγές (άρα μεγαλύτερο κόστος για την τράπεζα), μη υποχρεωτικές συναλλαγές με κάρτες ανεξαρτήτως ποσού. Τώρα χωρίς υπαλλήλους, χρεώνουν τα πάντα, παίρνουν ποσοστό με το έτσι θέλω για κάθε συναλλαγή με κάρτα, έχουν πάρει μπόλικα δις η καθεμία χάρισμα. Κάποιοι είναι οι βλάκες στην ιστορία αυτή και σίγουρα δεν είναι οι τραπεζίτες.
 20. Παίζει κανονικά στο IOS από τον browser για όποιον ενδιαφέρεται
 21. Τραγικό προϊόν με εμετική φωτογραφία, υποβαθμίζει τον άνθρωπο τέτοια μουτσούνα. Πολύ βαστάνε οι Απόκριες φέτος. Στο halloween τι θα φορεθεί άκουσε κανείς;
 22. Doom eternal - Xbox One - PS4 - 25,56 ευρώ τελική με μεταφορικά skroutz από ~35 χωρίς μεταφορικά Amazon Γερμανίας : xbox https://www.amazon.de/ZeniMax-Bethesda-DOOM-Eternal-Xbox/dp/B07DNWYP2S/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=Doom+eternal&qid=1598296960&sr=8-3 ps4 https://www.amazon.de/ZeniMax-Bethesda-DOOM-Eternal-PlayStation/dp/B07DNGRHG7/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=Doom+eternal&qid=1598296960&sr=8-2
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.