Προς το περιεχόμενο

spooker

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

19 Good

Σχετικά με spooker

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

661 προβολές προφίλ
 1. spooker

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις το επίσημο service. Μπορεί να είναι κάτι απλό που φτιάχνεται. Αυτές οι οθόνες δεν παίζονται.
 2. spooker

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Ναι παίζει. Εμένα η Eizo Foris FX2431 που ήταν πρωτοκλασάτο modelο είναι rated το panel για 20000ώρες (το γράφουν τα specifications). Την έχεις λιώσει πάντως. Εγώ την έχω 11+ χρόνια και είμαι στις 14500 ώρες.
 3. spooker

  Πρόβλημα με οθόνη ΕΙΖΟ

  Έχει πάνω από 20000 ώρες λειτουργίας? Μπορείς να το δείς μέσα από το menu της οθόνης
 4. ελληνική πατέντα ήταν πως δεν προσέφεραν την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων πέρα του voucher. Ναι voucher έδιναν όλες αλλά τι να λέει.
 5. Όχι δεν θα γινόταν το ίδιο. Αυτό ήταν ελληνική πατέντα κόντρα στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σε άλλες χώρες γινοντουσαν κανονικά επιστροφες χρημάτων . Επίσης η aegean έχει απίστευτα κακό τηλεφωνικό support. Υπομονή αν θες να κάνεις μπορείς να κάνεις εσύ με τα δικά σου χρήματα. Φυσικά και υπάρχει άλλη λύση. Η λύση της πτώχευσης. Μια ιδιωτική εταιρία είναι που εφόσον δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα θα έπρεπε να κλείσει όπως έκλεισαν τόσες και τόσες. Τι με ενδιαφέρει εμένα αν η aegean και η κάθε aegean δεν έχει τα χρήματα που είχε προεισπραξει, ας πούλαγε κανένα αεροπλάνο. Όταν είναι να πάρει χρήμ
 6. καλά είναι δυνατόν να παίρνουν επιστροφή στη Μύκονο όταν όλη η ηπειρωτική χώρα πληρώνει ΥΚΩ για Παροχή ρεύματος για τους κατοίκους των Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών, σε ίδιες τιμές με αυτές των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας, παρά το γεγονός ότι το κόστος παραγωγής ρεύματος στα νησιά είναι κατά πολύ υψηλότερο???????? Δηλαδή ένας κάτοικος αθηναίων πληρώνει ΥΚΩ για τα νησιά και τώρα οι νησιώτες και διάφοροι άλλοι παίρνουν και επιστροφή από τις ανεμογεννήτριες??????? ΕΛΕΟΣ
 7. αντίστοιχο πρόβλημα είχα πέρσυ με την Aegean η οποία δεν μου έδινε πίσω κοντα στα 500ευρω για ακυρωμένα εισιτήρια. Η τραπεζα όταν έκανα αμβισβήτηση συναλλαγής έκανε πλάτες στην Aegean επειδή είναι στενός πελάτης της. Το δίκιο μου το βρήκα μόνο με το συνήγορο του καταναλωτή και πήρα πίσω τα χρήματα μου. Μετά από αυτό φυσικά τελείωσε η Aegean για εμένα.
 8. Δεν καταλαβαίνω για ποιες μονιμοποίησεις μιλάς. Δεν είναι δημόσιο η aegean. Μια ιδιωτική εταιρία η οποία πέρσι παρανόμως δεν επέστρεφε τα χρήματα του κόσμου από τις ακυρωμενες πτήσεις. Αν δεν αντέχει στην αγορά ας κλείσει. Δεν είναι δυνατόν να συντηρείται με δημόσιο χρήμα.
 9. αυτό ξαναπες το. Ιδιωτική εταιρία σώζεται με δημόσιο χρήμα χωρίς να ρωτηθεί κανείς.
 10. το να λειτουργείς το κλιματιστικό σε φυσιολογική θερμοκρασία για να κόβει συχνά νομίζω πως βοηθάει γενικότερα να μην παγώνει. Τα ίδια ξεκίνησε να κάνει και εμένα ένα toyotomi εχθές με την ένδειξη dF (DeFrost) το οποίο μάλιστα είναι rated να λειτουργεί ακόμα και όταν έξω έχει -15C.
 11. Η ημερομηνία πλησιάζει επικίνδυνα. Υπάρχει κάποιο νεότερο? Θα πάρει παράταση και τον νέο χρόνο?
 12. θα βοηθούσε αν μας έλεγες ποια είναι. Θέλω να εστιάσω πως μια ασφάλιση δεν αφορά μόνο κλοπή μέσα από το σπίτι μιας και βλέπω πως οι περισσότεροι εστιάσατε εκεί. Περισσότερο ενδιαφέρομαι για accidental damage και accidental loss. Σίγουρα βέβαια και η κλοπή είναι ένα ζήτημα, πχ κάποιος σου κλέβει ένα ρολόι ή ένα κόσμημα στο δρόμο. Καταλαβαίνω τα προβλήματα που υπάρχουν βέβαια στο να αποδείξεις πως όντως σε έκλεψαν και δεν το "έχασες" για να πάρεις τα ασφάλιστρα. Υπάρχουν ασφαλιστικές στο εξωτερικό που προσφέρουν τέτοιου είδους ασφαλίσεις και ουσιαστικά η ερώτηση είναι αν στην ελλάδα υπάρ
 13. Καλησπέρα. Έχει κάποιος εμπειρία σχετικά με την ασφάλιση κοσμημάτων και ρολογιών ? Υπάρχει κάποια ασφαλιστική που να ασφαλίζει συγκεκριμένα αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ασφαλιστεί ολόκληρο σπίτι?
 14. αν ίσχυε αυτό που λες όλοι αυτοί που έχουν χειρουργικά εμφυτεύματα τιτανίου θα πέθαιναν μέσα στο χρόνο. 😃 http://www.keithtitanium.com/understand/10.html
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.