Προς το περιεχόμενο

theanonymous

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  91
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

17 Good

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ theanonymous

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

494 προβολές προφίλ
 1. theanonymous

  Vodafone VDSL (100mpbs)

  Συνήθως είναι θέμα λεπτών, οπότε μάλλον σε βλέπω για όλο το ΣΚ, μη σου πω κι από Δεύτερα. Δηλώσέ το βλάβη, και αν έχεις κινητό Vodafone θα σου δώσουν εκεί internet/λεπτά
 2. Φαίνεται να έχεις αρκετά σφάλματα. Είσαι σε κλειδωμένο προφίλ, αν και αυτό θα έπρεπε να βοηθάει στην περίπτωση σου. Εφόσον συνεχίζονται τα προβλήματα, θα πάρεις και μια 3η φορά στο 13788 και θα επιμείνεις να δηλωθεί βλάβη λόγω των αποσυνδέσεων.
 3. theanonymous

  Vodafone VDSL (100mpbs)

  Συνήθως δεν κάνουν έτσι στο άκυρο αλλαγές, οπότε μόνο αν είχες στατιστικά θα ήμασταν σίγουροι τι έγινε
 4. theanonymous

  Vodafone VDSL (100mpbs)

  Όχι, ο ΟΤΕ δίνει πάντα σταθερό, με Interleaved/Interleaved. Σε δικές του γραμμές το αλλάζει βέβαια σε fastpath αν ζητηθεί, στις άλλες πρέπει να το ζητήσει ο πάροχος, και συνήθως δεν το ζητάει.
 5. Μίλα με το 13788 και ζήτα να δηλωθεί βλάβη εκ νέου, εφόσον δεν είναι πρόβλημα εσωτερικής καλωδίωσης. Τα errors είναι αρκετά αλλά δεν δε βλέπεις πρόβλημα, μην ανησυχείς. Επειδή όμως έχεις αποσυνδέσεις, και μπορεί να παρουσιαστεί πάλι στο μέλλον, επέμεινε στη δήλωση βλάβης.
 6. theanonymous

  Vodafone VDSL (100mpbs)

  Δεν έχει δυναμικό προφίλ η Vodafone. Κάπου αλλού οφείλεται το πρόβλημα σου, γιατί και δυναμικό να ήταν το προφίλ, δεν θα έκανε τραμπάλα το SNR. Δεν έχει κάτι να παραδεχθεί η Vodafone γιατί είναι απλά μπούρδα του συγκεκριμένου τεχνικού, που πρέπει κάτι να πει. Δυναμικό προφίλ εφαρμόζει η Wind, όπου σε γυρίζει από interleaved σε fast και αντίστροφα ανάλογα τις συνθήκες. Ούτε και στην Wind όμως παίζει τραμπάλα το SNR, όπως θα χεις δει και απ τη γραμμή σου. Όσο για τα λάθη, αν δεν βλέπεις πρόβλημα στη χρήση, μην ανησυχείς, ούτε σημαίνει κάτι για το μέλλον. Σε μια γραμμή που περνάνε εκατομμύρια πακέτα τη μέρα, ακόμα και μερικές χιλιάδες να είναι τα σφάλματα, είναι μικρή η ζημιά, ειδικά αν δεν παρατηρούμε προβλήματα.
 7. Κάνε ένα reset στο TP-LINK για να έρθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, τρέξε πάλι το αρχικό setup και για στοιχεία βάλε username: [email protected] και password: otenet
 8. Αν έχεις VDSL, το modem αυτό δεν είναι συμβατό. Σου ανάβει σταθερά το DSL (δεύτερο) λαμπάκι;
 9. Σε περιπτώσεις που κάποια site δουλεύουν και κάποια όχι, απενεργοποιήστε το IPv6 στον υπολογιστή μας και το παρακολουθήστε το 1-2 μέρες για το αν θα παρουσιαστεί πάλι πρόβλημα. Οδηγίες εδώ Εάν έχουμε περάσει IP / DNS στον υπολογιστή, τα αφαιρούμε και τα αφήνουμε όλα στο "Αυτόματο"
 10. Τα powerlines πολλές φορές δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στο VDSL2, λόγω κοινών συχνοτήτων. Δες στις ρυθμίσεις τους αν έχουν επιλογή για "συνεργασία με VDSL".
 11. Για έλεγχο διαθεσιμότητας FTTH - Fiber to the home, βάζουμε τον Τ.Κ. μας στο sfbb.gr και βλέπουμε αν είναι επιλέξιμος Αν είναι, είτε έχουμε ήδη δίκτυο ή θα έχουμε σύντομα.
 12. theanonymous

  Vodafone VDSL (100mpbs)

  Καμία εταιρία δεν έχει συγκεκριμένο πρόβλημα με το VDSL. Το αν κάποιος έχει κακή εμπειρία με την εξυπηρέτηση πελατών ή προβλήματα στη δική του περίπτωση, για πολλούς λόγους, δεν σημαίνει κάτι για το VDSL γενικότερα. Εγώ θα έκανα στη θέση σου και μια έρευνα αγοράς και στους άλλους, μήπως βρω καλύτερη τιμή ή συνδυαστεί με κινητό και βγει φθηνότερα.
 13. Αν θες, ανέβασε μας τα στατιστικά της γραμμής σου (μέσα από το ρούτερ σου), να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει
 14. Το Αστικό Κέντρο "Κεραμεικός" που καλύπτει τα Πετράλωνα, το έχει αναλάβει η Wind, και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης το 3ο τρίμηνο του 2021, άρα Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2021. Στο μεταξύ δεν αποκλείεται ότι αν μια καμπίνα κατασκευαστεί νωρίτερα, θα δοθεί σε διαθεσιμότητα νωρίτερα από το διάστημα αυτό.
 15. Αν δεν έχεις δηλώσει ήδη βλάβη για χαμηλή ταχύτητα, κάνε ένα τηλέφωνο στο 13788 και δήλωσέ το.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.