Προς το περιεχόμενο

unforgiven

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.698
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.449 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με unforgiven

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Χαλάνδρι
 • Ενδιαφέροντα
  Ψηφιακή φωτογραφία

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Παλαιότερα για να πιάσεις δουλειά ως οδηγός απορριματοφόρου χρειαζόταν τρελό βύσμα. Και πολύ καλά χρήματα και πολύ καλύτερες συνθήκες από τους υπόλοιπους δύο του πληρώματος.
 2. Μερικά στοιχεία: Το κανάλι που κάνει τη συνέντευξη έχει... 18 subscribers. Έχει 6 videos και το πιο viral από αυτά έχει 102 Views. Του Πανόπουλου η παρουσίαση έχει 2.8Κ Views. Το διέλυσαν το F5 στο μαγαζί του Σπύρου.
 3. Μια δουλειά είχαν να κάνουν οι ξένοι, σκ@τά τα έκαναν. Παίζει να είναι και ο μεγαλύτερος φιδέμπορας αυτή τη στιγμή.
 4. Έχουμε μια μόνιμη εγωπάθεια με τις ειδήσεις. Νομίζουμε πως όλοι και όλα απευθύνονται σε εμάς προσωπικά και μόνο. Στο θέμα μας. Φαίνεται καλή λύση για αδρανές backup σε ειδικές χρήσεις, όπως σε datacenters. Δεν νομίζω πως απευθύνεται στον μέσο χρήστη που ούτε έχει τόσα δεδομένα, ούτε τον χρόνο να τα αποθηκεύσει.
 5. unforgiven

  Xbox Series X Topic v2

  Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κοίταζε τις μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public/Media Markt, Γερμανός) όσο πιο συχνά μπορείς και όλο και κάτι θα βρεις.
 6. Ως, σχεδόν συνάδελφος, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως στην τέχνη κανένας δεν έβαλε τελεία και παύλα μετά την προσωπική του άποψη.
 7. Μιλάς ως εικαστικός; Ως ιστορικός τέχνης; Ως τι και αποφαίνεσαι τόσο κατηγορηματικά;
 8. - Ζητάς να σου στείλουν τον απλήρωτο λογαριασμό. - Βλέπεις μέσω ebanking αν τον έχεις πληρώσει. - Τους στέλνεις την απόδειξη από την τράπεζα. Και τους διαολοστέλνεις. Αν σε ξαναενοχλήσουν, κάνεις καταγγελία για την εισπρακτική.
 9. unforgiven

  Πρόβλημα με Opel

  Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον θόρυβο που λες. Περισσότερο ακουγόταν σαν κουδούνισμα, σαν συντονισμός, σαν μέταλλο που χτυπούσε με άλλο μέταλλο. Τελικά ήταν το μεταλλικό προστατευτικό του δισκόφρενου που κάπου έβρισκε. Το ίσιωσαν και τέλος. Τα λαμπάκια μπορεί να είναι χίλια δύο. Το μπριζώνουν και το βρίσκουν. Μην επαναπαύεσαι σε διαγνώσεις από το μυαλό τους. 10 λεπτά υπόθεση είναι γι αυτούς. Αν βαριούνται, πήγαινε αλλού.
 10. unforgiven

  Xbox Series X Topic v2

  Κατέβασα χθες σε Series X το Dirt 5. Το τσέκαρα σήμερα και δεν παίζει. Το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Έκανα restart και πάλι τα ίδια.
 11. Μιλάμε γενικά για επαγγελματική αποκατάσταση. Και όχι το θα συμβεί αν κάποιος ψάχνει καλούς αποφοίτους σχολών. Όταν ψάχνεις καλό απόφοιτο, δηλαδή με μηδέν εμπειρία, συνήθως έχεις χαμηλές απαιτήσεις. Γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος, είναι απόφοιτος, δηλαδή εντελώς άπειρος. Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Αλλά σπάνια θα βρεις κάποιον μικρό που να έχει την διάθεση να στρωθεί και να στραβωθεί μέχρι να μάθει. Αν ψάχνω έναν τέτοιον, θα πάρω τηλέφωνο απ' ευθείας καθηγητή που γνωρίζω προσωπικά να μου συστήσει κάποιον. Και συνήθως αυτός θα είναι ένα παιδί με όρεξη και εύστ
 12. Σε καμία περίπτωση. Αλλά ας έχουμε τα μάτια ανοιχτά σε σχετικό θέμα που ίσως αναρτηθεί.
 13. Να κάνω τον κακό; Κάποιος την πέταξε κάτω και είδε πως την έσπασε. Για να μην χρεωθεί τη ζημιά προσπάθησε να στη φορτώσει. Κατάλαβες πως η τηλεόραση ήταν σπασμένη πριν τη βγάλεις και την επέστρεψες. Όταν την πήγες στο κατάστημα την είδαν και την αναγώρισαν, οπότε σου έκαναν την αλλαγή. Ε, ο επόμενος θα την βγάλει από το κουτί πρώτα και μετά θα προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
 14. Έχοντας διδάξει στη συγκεκριμένη σχολή, θα σου πω ότι βρίσκεις με το χαρτί της από διαμάντια μέχρι άνθρακες. Και με παρόμοιους βαθμούς. Και επειδή έχω δει άριστους σπουδαστές να έχουν εξαφανιστεί και μέτριους να έχουν λάμψει στη συνέχεια, θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη, μετά από 26 χρόνια στον χώρο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.