Προς το περιεχόμενο

unforgiven

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.704
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από unforgiven

 1. unforgiven

  Απορία νέου οδηγού.

  Δεν καταλαβαίνω πού μπερδεύεσαι. Τα φανάρια είναι για να δίνουν προτεραιότητα σε Δημοσθένους ή Χαροκόπου. Όταν έχεις πράσινο και θέλεις να στρίψεις πρέπει να υπακούσεις στον ΚΟΚ. Η σειρά "ισχύος" των σημάνσεων κυκλοφορίας είναι: - Τροχονόμος (Δεν υπάρχει). - Φανάρια (Και οι δύο πράσινο) - Κάθετη και Οριζόντια σήμανση. (Δεν φαίνεται κάτι) - Εκ δεξιών προτεραιότητα: Αφού, θεωρητικά, πάρεις θέση για να στρίψεις (κάθετα δηλαδή στους απέναντι κινούμενους) έχεις τους άλλους ερχόμενους από δεξιά σου. Άρα έχουν προτεραιότητα. Το παλλόμενο πορτοκαλί δεν θα είχε νόημα, γιατί
 2. Πάντως δουλεύω σε ΠΟΛΥ μεγάλη πολυεθνική εταιρία, την μεγαλύτερη στον τομέα της παγκοσμίως, και έχει πάψει να αγοράζει οτιδήποτε Apple. Μόνο windows.
 3. Τι; Δεν έκλεισε η Microsoft; Παράξενο, έτσι είχα διαβάσει στο Insomnia. Δηλαδή είναι τυχαίο που τα πιο "διάσημα" προγράμματα είναι στα Windows; Εσύ, αν ήσουν developer θα απευθυνόσουν στο 80% ή στο 15% της αγοράς;
 4. Πέρα από τα τεράστια έξοδα συντήρησης που έχει ένα τόσο μεγάλο σπίτι, πέρα από τα έξοδα και τον κόπο για να καθαριστεί, πέρα από το μεγάλο ποσό για θέρμανση κτλ, σκέψου και λίγο μακροπρόθεσμα, αν έχετε σκοπό να κάνετε παιδιά: Ο,τιδήποτε θα είναι πολύ μακριά: παιδίατροι, φροντιστήρια, ποδόσφαιρα, μπαλέτα κτλ κτλ θα χρειάζονται τουλάχιστον μισή ώρα με το αυτοκίνητο. Τα παιδιά θα τα φάει η κλεισούρα, γιατί το κοντινότερο παιδί, πιθανόν, να είναι χιλιόμετρα μακριά. Έχω δύο παιδιά στο Δημοτικό. Ο μικρός κάνει στίβο, ο μεγάλος στίβο, ποδόσφαιρο και αγγλικά. Όλα είναι σε απόσταση περπατήματ
 5. Να πεταχτώ να ρωτήσω κάτι: Στην πράξη, με προγράμματα του Creative Cloud και Cinema 4D, ποιες οι διαφορές στην απόδοση αν χρησιμοποιήσω ή όχι SLI Bridge για δύο κάρτες; Στο Workstation που δουλεύω (HP Z8 G4) έχω δύο Quadro RTX 6000. Όπως είχε δεν είχε Bridge, αλλά παρήγγειλα ένα να βρίσκεται,
 6. Έχουμε οπτική ίνα που πιάνει 300/300 αλλά τη φοβάμαι. Θα δείξει.
 7. Ναι, αυτό το γνωρίζω. Αλλά άλλο να στέλνεις το τελικό για render και άλλο το να δουλεύεις σε απομακρυσμένο workstation, να κάνεις μοντάζ κτλ κτλ
 8. Αν μπεις στον τομέα της τηλεοπτικής διαφήμισης, εκεί να δεις εκμετάλλευση.
 9. Μετά το Πάσχα ξεκινάμε τεστ για remote computing στην εταιρία στην οποία δουλεύω με την αντίστοιχη πρόταση της Amazon (Appstream 2.0). Δεδομένου του ότι οι εφαρμογές μας είναι διαχειρίζονται πολύ μεγάλα αρχεία και είναι πολύ απαιτητικές και σε CPU και σε GPU, κρατάω μικρό καλάθι. Αν σκεφτώ και πως το workstation που έχω τώρα είναι βγαλμένο από τα πιο τρελά μου όνειρα, θέλω να βάλω τα κλάματα.
 10. Παλαιότερα για να πιάσεις δουλειά ως οδηγός απορριματοφόρου χρειαζόταν τρελό βύσμα. Και πολύ καλά χρήματα και πολύ καλύτερες συνθήκες από τους υπόλοιπους δύο του πληρώματος.
 11. Μερικά στοιχεία: Το κανάλι που κάνει τη συνέντευξη έχει... 18 subscribers. Έχει 6 videos και το πιο viral από αυτά έχει 102 Views. Του Πανόπουλου η παρουσίαση έχει 2.8Κ Views. Το διέλυσαν το F5 στο μαγαζί του Σπύρου.
 12. Μια δουλειά είχαν να κάνουν οι ξένοι, σκ@τά τα έκαναν. Παίζει να είναι και ο μεγαλύτερος φιδέμπορας αυτή τη στιγμή.
 13. Έχουμε μια μόνιμη εγωπάθεια με τις ειδήσεις. Νομίζουμε πως όλοι και όλα απευθύνονται σε εμάς προσωπικά και μόνο. Στο θέμα μας. Φαίνεται καλή λύση για αδρανές backup σε ειδικές χρήσεις, όπως σε datacenters. Δεν νομίζω πως απευθύνεται στον μέσο χρήστη που ούτε έχει τόσα δεδομένα, ούτε τον χρόνο να τα αποθηκεύσει.
 14. unforgiven

  Xbox Series X Topic v2

  Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Κοίταζε τις μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public/Media Markt, Γερμανός) όσο πιο συχνά μπορείς και όλο και κάτι θα βρεις.
 15. Ως, σχεδόν συνάδελφος, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως στην τέχνη κανένας δεν έβαλε τελεία και παύλα μετά την προσωπική του άποψη.
 16. Μιλάς ως εικαστικός; Ως ιστορικός τέχνης; Ως τι και αποφαίνεσαι τόσο κατηγορηματικά;
 17. - Ζητάς να σου στείλουν τον απλήρωτο λογαριασμό. - Βλέπεις μέσω ebanking αν τον έχεις πληρώσει. - Τους στέλνεις την απόδειξη από την τράπεζα. Και τους διαολοστέλνεις. Αν σε ξαναενοχλήσουν, κάνεις καταγγελία για την εισπρακτική.
 18. unforgiven

  Πρόβλημα με Opel

  Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον θόρυβο που λες. Περισσότερο ακουγόταν σαν κουδούνισμα, σαν συντονισμός, σαν μέταλλο που χτυπούσε με άλλο μέταλλο. Τελικά ήταν το μεταλλικό προστατευτικό του δισκόφρενου που κάπου έβρισκε. Το ίσιωσαν και τέλος. Τα λαμπάκια μπορεί να είναι χίλια δύο. Το μπριζώνουν και το βρίσκουν. Μην επαναπαύεσαι σε διαγνώσεις από το μυαλό τους. 10 λεπτά υπόθεση είναι γι αυτούς. Αν βαριούνται, πήγαινε αλλού.
 19. unforgiven

  Xbox Series X Topic v2

  Κατέβασα χθες σε Series X το Dirt 5. Το τσέκαρα σήμερα και δεν παίζει. Το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Έκανα restart και πάλι τα ίδια.
 20. Μιλάμε γενικά για επαγγελματική αποκατάσταση. Και όχι το θα συμβεί αν κάποιος ψάχνει καλούς αποφοίτους σχολών. Όταν ψάχνεις καλό απόφοιτο, δηλαδή με μηδέν εμπειρία, συνήθως έχεις χαμηλές απαιτήσεις. Γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος, είναι απόφοιτος, δηλαδή εντελώς άπειρος. Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Αλλά σπάνια θα βρεις κάποιον μικρό που να έχει την διάθεση να στρωθεί και να στραβωθεί μέχρι να μάθει. Αν ψάχνω έναν τέτοιον, θα πάρω τηλέφωνο απ' ευθείας καθηγητή που γνωρίζω προσωπικά να μου συστήσει κάποιον. Και συνήθως αυτός θα είναι ένα παιδί με όρεξη και εύστ
 21. Σε καμία περίπτωση. Αλλά ας έχουμε τα μάτια ανοιχτά σε σχετικό θέμα που ίσως αναρτηθεί.
 22. Να κάνω τον κακό; Κάποιος την πέταξε κάτω και είδε πως την έσπασε. Για να μην χρεωθεί τη ζημιά προσπάθησε να στη φορτώσει. Κατάλαβες πως η τηλεόραση ήταν σπασμένη πριν τη βγάλεις και την επέστρεψες. Όταν την πήγες στο κατάστημα την είδαν και την αναγώρισαν, οπότε σου έκαναν την αλλαγή. Ε, ο επόμενος θα την βγάλει από το κουτί πρώτα και μετά θα προσπαθεί να αποδείξει πως δεν είναι ελέφαντας.
 23. Έχοντας διδάξει στη συγκεκριμένη σχολή, θα σου πω ότι βρίσκεις με το χαρτί της από διαμάντια μέχρι άνθρακες. Και με παρόμοιους βαθμούς. Και επειδή έχω δει άριστους σπουδαστές να έχουν εξαφανιστεί και μέτριους να έχουν λάμψει στη συνέχεια, θα μου επιτρέψεις να έχω τη δική μου άποψη, μετά από 26 χρόνια στον χώρο.
 24. Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι η μετέπειτα επαγγελματική πορεία έχει ελάχιστη σχέση με την εικόνα του ίδιου ατόμου στη σχολή. Και αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται. Το "πού σπούδασες" είναι περισσότερο αφορμή για κουβέντα. Το "πού δούλεψες" είναι αφορμή για συμπεράσματα.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.