Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

alcemist

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  561
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

382 Excellent

Σχετικά με alcemist

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1982

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  www.miltosphotography.com

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  several

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  milky way
 • Απασχόληση
  PhD student

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για το θέμα πέρα από την πλάκα και τον χαβαλέ, κάντε ένα google να δείτε τι γίνεται.Το βασικό πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα (ακίνδυνο για τον άνθρωπο αλλά προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου) αλλά στους δίχρονους κινητήρες που καίνει λάδι μαζί με το καύσιμο άρα εκπέμπουν σωματίδια και επικύνδινα αέρια πέρα του CO2 εξαιρετικά βλαβερά για την υγεία. Οι δίχρονοι κινητήρες όλων των ειδών πρέπει να απαγορευτούν χθες, τουλάχιστον μέσα στις πόλεις. Προσωπικά όταν βρίσκομαι πίσω από δίχρονο μηχανάκι ή τρίκυκλο κλείνω όλα τα παράθυρα του αυτοκι
 2. κάνει ωραίο σουβέρ Το έχω δοκιμάσει με τις αποτυχίες όταν έκανα το διδακτορικό μου αλλά το άτιμο σπάει εύκολα και όταν σπάει κόβει σαν λεπίδα. BTW, ή έλλειψη είναι στα ολοκληρωμένα κυκλώματα, όχι στα wafers πυριτίου. Είναι σαν να λέμε ότι έχουμε έλλειψη αυτοκινήτων, όχι απαραίτητα χάλυβα και αλουμινίου.
 3. Και τα μικρόκυματα μη ιονιζουσα ακτινοβολία είναι, δεν θα ήθελες όμως να μπεις σε έναν φούρνο μικροκυμάτων εν ώρα λειτουργίας του. Όλες οι ακτινοβολίες είναι ασφαλείς μόνο υπό συνθήκες και με συγκεκριμένα όρια.
 4. Πείτε με περίεργο αλλά δεν μου αρέσει που ξαφνικά όλες οι υπηρεσίες του κράτους αποκτούν αγγλικά ονόματα, πόσο μάλλον μίξη Αγγλικών και Ελληνικών που δεν βγάζει κανένα νόημα.
 5. Τετάρτη 16 Ιουνίου κατά τις 5.30 ανέβαινε την Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή. Χαμογέλασα (και έφτιαξα το μαλλί, εγκαίρως ελπίζω). Αρχικά μου τράβηξε το μάτι το σχέδιο το αμάξι (παρόμοιο με την φωτογραφία του άρθρου) και μετά ο ιστός μέχρι να διαβάσω το Google street view στην πόρτα. Πήγαινε αρκετά γρήγορα (περίπου 50 km/h).
 6. Οι άνθρωποι και οι κυβερνήσεις που απορρίπτουν τα κρυπτονομίσματα είναι κλασική περίπτωση λουδιτών.
 7. Θυμάμαι τα παλιά τα χρόνια που δεν υπήρχε το GR-IX / AIX, τότε που η κίνηση εντός Ελλάδας πήγαινε μέσω εξωτερικού γιατί δεν τα βρίσκαν οι ISP μεταξύ τους (ή κάτι τέτοιο)... Ωραία χρόνια.
 8. Η αύξηση της πυκνότητας ολοκλήρωσης κάνει το ολοκληρωμένο πιο ευαίσθητο στην ιονίζουσα ακτινοβολία. Ο κλωβός Φαραντέυ δεν προστατεύει από την ιονίζουσα ακτιβολία, μόνο από Η/Μ ακτινοβολία γενικά. (η ιονίζουσα ακτινοβολία είναι τόσο Η/Μ όσο και σωματιδιακής φύσης). Επίσης υποθέτω ότι αυτό που έρχεται από το μακρινό 1998 είναι ο σχεδιασμός του chip, όχι τα υλικά και ο τρόπος κατασκευής του.
 9. Είναι τουλάχιστον άτοπο το σχόλιο σου. Μια χαρά μέθοδοι υπάρχουν για την αξιόπιστη μέτρηση ζακχάρου χωρίς τον "καρφωμένο" αισθητήρα. Η μέτρηση από τον ιδρώτα είναι μόνο μία από αυτές. Το ότι επί του παρόντος δεν είναι διαθέσιμες οι λύσεις αυτές οφείλεται στο ότι είναι υπό ανάπτυξη ή/και πολύ ακριβές. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο εγγύς μέλλον δεν θα μπορείς να αγοράσεις αυτές τις συσκευές. Και ναι θα πιστοποιηθούν από τους φορείς πριν βγουν στην αγορά. Η Samsung καλά κάνει και αναπτύσσει λύσεις οι οποίες στο μέλλον θα προσφέρουν (κάποιες από αυτές) μετρήσεις. Η πιο ενδιαφέρουσα τεχνολογία που
 10. Η αξιοπιστία των μετρήσεων είναι μια χαρά αλλά όχι πιστοποιημένες, δεν αργεί ο καιρός όμως. Σε κινέζικο ρολόι που μετρά πίεση οι τιμές ήταν ίδιες με οικιακό πιεσόμετρο, και μάλιστα πριν δύο χρόνια. Επίσης δεν αργεί και η τεχνολογία μέτρησης γλυκόζης για διαβητικούς από smart watches χωρίς τσίμπημα με ίδια ακρίβεια με του μετρητές, λογικά εντός πενταετίας. Μπορεί να σας φαίνεται sci-fi αλλά και χοληστερίνη θα δούμε πιθανότατα εντός δεκαετίας και άλλους βιοδείκτες, η τεχνολογία αναπτύσσεται γοργά, πρωτότυπα υπάρχουν ήδη και οι εταιρίες αναμένουν να ενσωματώσουν διάφορους μετρητές στο μέλλον.
 11. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε όταν η σύνδεση Cyta έγινε Vodafone. Θα τους πάρω τηλέφωνο και αν δεν μου βρουν λύση θα αλλάξω άμεσα πάροχο μια που το VPN είναι της δουλειάς και χωρίς αυτό δεν μπορώ να δουλέψω απ' το σπίτι.
 12. Είχα το μοντέλο αυτό, έχουν πρόβλημα και καίγεται το μόντεμ (ή κάτι τέτοιο). Στην περίπτωση μου αναγνώριζε την sim αλλά δεν έμπαινε το gsm δίκτυο παρά μόνο αν έκλεινες 4g και 3g και το άφηνες για 2g. Στο δίκτυο το ακριβώς ίδιο πρόβλημα το είχαν κι άλλοι. Εν τέλει το άλλαξα αφού το πρόβλημα είναι hardware και δεν σχετίζεται με την rom.
 13. Γιατί πολλές περιοχές του Άρη έχουν Ελληνικά ονόματα; Γι αυτό ευθύνεται ο Ευγένιος Αντωνιάδης, αστρονόμος που στα τέλη του 18ου και αρχές του 19ου αιώνα εργάστηκε στην Γαλλία. ΥΓ είναι κρίμα που ξέρουμε μόνο κάποιους Έλληνες επιστήμονες (πχ Κωνσταντίνος Καραθεωδορή, Γεώργιος Παπανικολάου, πολλές φορές μάλιστα με λάθος τρόπο) και αγνοούμε άλλους όπως ο Αντωνιάδης (και ο Φωκάς), ο Δημήτριος Χόνδρος και άλλους.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.