Προς το περιεχόμενο

alcemist

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  550
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

359 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ alcemist

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 18/09/1982

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  www.miltosphotography.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  several

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  milky way
 • Απασχόληση
  PhD student

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε όταν η σύνδεση Cyta έγινε Vodafone. Θα τους πάρω τηλέφωνο και αν δεν μου βρουν λύση θα αλλάξω άμεσα πάροχο μια που το VPN είναι της δουλειάς και χωρίς αυτό δεν μπορώ να δουλέψω απ' το σπίτι.
 2. Είχα το μοντέλο αυτό, έχουν πρόβλημα και καίγεται το μόντεμ (ή κάτι τέτοιο). Στην περίπτωση μου αναγνώριζε την sim αλλά δεν έμπαινε το gsm δίκτυο παρά μόνο αν έκλεινες 4g και 3g και το άφηνες για 2g. Στο δίκτυο το ακριβώς ίδιο πρόβλημα το είχαν κι άλλοι. Εν τέλει το άλλαξα αφού το πρόβλημα είναι hardware και δεν σχετίζεται με την rom.
 3. Γιατί πολλές περιοχές του Άρη έχουν Ελληνικά ονόματα; Γι αυτό ευθύνεται ο Ευγένιος Αντωνιάδης, αστρονόμος που στα τέλη του 18ου και αρχές του 19ου αιώνα εργάστηκε στην Γαλλία. ΥΓ είναι κρίμα που ξέρουμε μόνο κάποιους Έλληνες επιστήμονες (πχ Κωνσταντίνος Καραθεωδορή, Γεώργιος Παπανικολάου, πολλές φορές μάλιστα με λάθος τρόπο) και αγνοούμε άλλους όπως ο Αντωνιάδης (και ο Φωκάς), ο Δημήτριος Χόνδρος και άλλους.
 4. Άρα οι επιστήμονες του ΜΙΤ και της Βαρκελώνης είναι άσχετοι ή απατεώνες; Το άρθρο το διάβασες;
 5. εδώ ένα άρθρο που εξηγεί γιατί χρειαζόντουσαν τους 100000 gamers ΜΙΤ Technology Review:How the nature of cause and effect will determine the future of quantum technology
 6. Πότε κάναν λάθος οι επιστήμονες; Οι αλήθεια είναι ότι το πείραμα του Aspect δεν έπεισε όλους τους επιστήμονες τότε. Η πολλαπλή επανάληψη του με διάφορες μορφές ήταν σημαντική, όχι μόνο με φωτόνια αλλά και με άλλα μποζόνια λεπτόνια ή αδρόνια.
 7. η μπαταρία άραγε πόσο θα κρατάει (μάλλον αρκετά;)
 8. 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην ΖΤΕ και την επόμενη φορά απαγόρευση μεταγραφών και υποβιβασμός. Ερώτηση: στο Ιράν δεν έχουν PC ή Mac?
 9. εμένα πάλι όλ' αυτά μου θυμίζουν ότι έχω μεγαλώσει
 10. Δες μπορείς να "δεις" την μεγάλη έκρηξη "απ' έξω" γιατί δεν υπάρχει "έξω" από το σύμπαν. Άσε που τις πρώτες στιγμές δεν υπήρχε φως, άρα και κάτι να "δεις". 😉
 11. Σιγά, εδώ η L' OREAL τυπώνει δέρμα που στοκάρει τις ρυτίδες ή και μαλλιά για τους ατυχείς. Εκεί να δεις λεφτά... Κάποιες παρατηρήσεις: - Με την εκτύπωση λειτουργικών οργάνων ασχολούνται, ή μάλλον το αναπτύσσουν, εκατοντάδες εταιρείες και γκρουπ στον κόσμο, όχι μόνο μια Αμερικανική start up - Start up είναι απλά μια νέα εταιρεία στα πρώτα 5 χρόνια της ζωής της - Το ποιος είναι ο μηχανισμός της γήρανσης είναι επιστήμη
 12. Πέρα από τα εκτυπωτικά, Xerox που εφηύρε το γραφικό περιβάλλον (που έκλεψε η apple, που μετά την έκλεψε η microsoft....)?
 13. Πού είναι τα Windows 95; Ξέρω κάμποσα μηχανήματα που τα τρέχουν...
 14. Ένας χρόνος πάντως για αλλαγές στην σχεδίαση, να κάνεις δοκιμές και να φτιάξεις νέες μάσκες στην παραγωγή, μου φαίνεται λίγος για κάτι που θα λειτουργεί τέλεια, οψόμεθα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.