Προς το περιεχόμενο

Natha

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

38 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Natha

 • Κατάταξη
  Advanced Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.041 προβολές προφίλ
 1. Natha

  Το thread του τρεξίματος

  Καλησπέρα παιδιά, εάν ξέρει κάποιος...προχθες σε ματσάκι μπάσκετ πήρα δύο αγκωνιές στο στήθος (και στο ίδιο σημείο αριστερά). Ο πόνος μειώθηκε και σήμερα με λίγη γυμναστική σπίτι επανήλθε καλά. Η βολταρέν κάνει δουλειά, ξέρετε όμως βάζω κρύο ζεστό επίθεμα για να το βοηθήσω; Επειδή έχουν περάσει δυο μέρες έλεγα να βαλω ζεστό, να πάρω όμως και καμιά άλλη άποψη.
 2. Natha

  Ελληνικά και ξένα eshops

  συμφωνώ με όσα λες, αλλά τα πιστόλια του τελευταίου εξαμήνου από σκρουτζομάγαζα που ακούγεται μπορεί να είναι και κοντά στα 3-4 εκατομμύρια πιθανόν να οδηγούν τον κόσμο να αγοράζει από αλυσίδες προϊόντα σε προσφορές ή έστω να προτιμάει έγκυρα σκρουτζομάγαζα. Το λέω εντελώς υποθετικά αυτό, αλλά εγώ που συνέχεια βλέπω τις προσφορές του eshop και έχω αγοράσει πολλά σε crazy sundays (ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές από σκρουτζ) βλέπω τα προϊόντα των προσφορών να γίνονται πολύ γρήγορα καπνός. Δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο, εγώ δίνω μια εξήγηση ότι ανέβηκε το πελατολόγιο.
 3. Natha

  Καβάλημα Σκύλου

  Εγώ τον δικό μου τον στείρωσα όταν είχε αρχίσει να καβαλάει φίλους που έρχονταν στο σπίτι, αλλά είχε αρχίσει να γίνεται και επιθετικός με άλλα σκυλιά. Έδειξε μεγάλη βελτίωση λίγο μετά τη στείρωση και πλέον καμία φορά αγριευει μόνο άμα είναι με λουρί. Προσωπικά για το θέμα στείρωσης μίλησα με δύο κτηνιάτρους και πήρα και απόψεις από άλλους δύο που πηγαίνουν φίλοι μου και όλοι ήταν θετικοί στη στείρωση. Αφού έχεις και εκπαιδευτή ακόμα καλύτερα, νομίζω θα έχει ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να γίνει.
 4. Natha

  Καβάλημα Σκύλου

  Θυμάμαι να έχεις ξανανοίξει θέμα για τη στείρωση του σκύλου σου, όπου σου είπαν αρκετοί τα υπέρ της στείρωσης ή μη. Εγώ σου ξαναλέω αυτό που είπα τότε, στείρωσε το σκύλο σου για να ησυχάσετε και οι δύο. Πέρα απ' όσα λες μπορεί κιόλας να σου φύγει. και αν γκαστρώσει μια θηλυκιά αδέσποτη τι θα απογίνουν τα κουτάβια; Έχω σκύλο, όλοι μου οι φίλοι έχουν σκύλο, άλλοι έχουν και γάτα. Όλα στειρωμένα πρώτα για τη δικιά τους ευκολία, και γι' αυτό το προτείνουν όλοι οι κτηνίατροι που έχω μιλήσει και οι φιλοζωικές. Δεν ξέρω τι γίνεται στη Γερμανία, στην Ελλάδα ακόμα και να ζευγαρώσεις το αρσενικό σου με θηλυκιά γνωστού σου πχ ο νόμος λέει ότι για να δώσεις τα κουτάβια πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης, δηλαδή να τα τσιπάρεις. Οπότε έχε και αυτό στο νου σου αν ισχύει και Γερμανία.
 5. Natha

  Επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

  Σου είπε αυτό που πιθανόν ξέρει και η ίδια. Ίσως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να το αφήνουν στην ευχέρια του προϊσταμένου του κάθε ΟΑΕΔ να κρίνει τις περιπτώσεις. Άποψη μου, αν δεν πληρωθείς Παρασκευή, Δευτέρα εκτυπώνεις τα αποδεικτικά μέιλ της παρουσίας, και το λάθος και το σωστό και πας αυτοπροσώπως. Θα χουν κι αυτοί δουλειά τώρα, αλλά πιστεύω πολλοί θα χάσατε παρουσίες, είναι άλλοι που δεν ασχολούνται καν με ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
 6. Natha

  Κινητα απο skroutz

  μπορεί να απαντάνε από άλλο ημισφαίριο.
 7. Natha

  Επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

  αυτό με το "θα κρίνει ο προϊστάμενος" το έχω ξανακούσει σε περιπτώσεις που κάποιος εποχικός έχανε το ταμείο για 4-5 ένσημα, έκανε ένσταση και του το ενέκρινε ο προϊστάμενος. Όταν πήρες τηλέφωνο πρόλανες να τους τους εξηγήσεις τι έγινε με τις παρουσίες; Κράτα μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς αλλά μην το αφήσεις τελείως. Προσπάθησε να πας και από εκεί αν ανοίξουν. Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που κάνει εκπρόθεσμος παρουσία. Και αφού έχεις στείλει λάθος αφμ του πατέρα σου το έχεις και σαν αποδεικτικό ότι μπερδεύτηκες. Προσωπικά ξέρω ιστορίες όπου δέχονται εκπρόθεσμη παρουσία, αλλά όχι για τόσο μεγάλο διάστημα. Λόγω καραντίνας όμως ίσως σε βολέψουν.
 8. Για το 500ευρω δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάρει κάτι σε αυτή την τιμή. Αυτό που λέει ο φίλος πιο πάνω ότι από 200 ευρώ και πάνω ΜΟΝΟ τραπεζική κατάθεση δεν ισχύει πουθενά.
 9. Natha

  Mobilepoint.gr

  πες τα! και το θέμα της mobilepoint ανοίγεις λίγες μέρες αφού δημοσιεύτηκε τι έγινε με τα πιστόλια άλλων σκρουτζομάγαζων. Μαγαζί που δεν δέχεται αντικαταβολή το προσπερνάς ακόμα κι αν ήθελες να πληρώσεις με κάρτα. Αν θες να πάρεις με τιμολόγιο και το μαγαζί που δεν έχει μια απλή φόρμα για αγορές με τιμολόγιο, ζητάει μόνο κατάθεση κι έχει το γνωστό κατεβατό το προσπερνάς επίσης. Κι αν θες να είσαι σίγουρος ψωνίζεις σε eshops με greca trustmark και τέλος! Λεφτά δεν χάνεις. Κάθεται ο άλλος και χάνει τα λεφτά του για να πληρώσει 300 ευρώ και όχι 330 πχ για ένα κινητό.
 10. δηλαδή αν πας στον κωτσόβολο και πάρεις κινητό 600 ευρώ με τιμολόγιο δεν μπορείς να πληρώσεις στο ταμείο και να φύγεις;
 11. Natha

  Κινητα απο skroutz

  μετά την a mobiles, έχει ανέβει ο πήχης, αν δεν γίνει θρεντ με 1000 σελίδες δεν θα ασχοληθεί κανένας συνήγορος.
 12. με κάρτα δεν χάνεις χρήματα, για τις καταθέσεις μιλούσα. Και δεν αναφέρομαι στο να ψάξεις να βρεις τη φθηνότερη τιμή, αυτό είναι προφανές. Μιλάω όταν βρίσκεις τη φθηνότερη τιμή, αλλά με επιλογές που προφανώς πρέπει να σε βάλουν σε σκέψεις. Όταν ένα κατάστημα στο σκρουτζ σου λέει πχ δεν δεχόμαστε αντικαταβολή ή για τιμολόγιο μόνο κατάθεση κι εσύ δεν το προσπερνάς κατευθείαν, σόρυ αλλά δεν είσαι άμοιρος ευθυνών. Και ούτε είναι το σκρουτζ. σου ξαναλέω, τα 100 ευρώ είναι σημαντική διαφορά όταν υφίσταται ανάμεσα σε ίδιες έγκυρες επιλογές. Όταν βρίσκεις 1000 ευρώ σε φυσικό κατάστημα, όπου μπορείς να κάνεις τη διαδικασία του τιμολογίου σε 5 λεπτά και να φύγεις, αλλά επιλέγεις να κάνεις κατάθεση 900 ευρώ και να κάνεις 15 μέρες το σταυρό σου να σου έρθει το προϊόν σου τι να πω, ας το λήξουμε εδώ, δεν θα συμφωνήσουμε.
 13. αυτό είπα το μνημόνια μέχρι είναι μπανάλ πλέον, τώρα λένε κόβιντ μέχρι... το you.gr και το foxbox turbox πουλάνε; μάλλον εσύ ισοπεδώνεις αυτό που λέω.
 14. καταρχήν δεν πρέπει να κάνεις κατάθεση πριν την αγορά, αυτό το έχουν σαν όρο μόνο τα σκρουτζομάγαζα που δεν θέλουν να κόψουν τιμολόγιο. Δηλαδή στο χιλιάρικο θέλεις πάρεις με τιμολόγιο να γλιτώσεις φπα, κι αντί να πας σε κανονικό μαγαζί να κάνεις τη δουλειά σου μπαίνεις σε διαδικασία για γλιτώσεις άλλα 100 ευρώ. Ε είσαι άξιος της μοίρας σου.
 15. Όλα τα φυσικά έγκυρα καταστήματα του σκρούτζ έχουν παρόμοιες τιμές, οι οποίες είναι λίγο κάτω από τις τιμές των αλυσίδων. Κι όταν το eshop πχ βάζει ένα κινητό ή τάμπλετ προσφορά ρίχνει την τιμή σε αντιστοιχία με you.gr ή άλλα. Όπου ό,τι και να γίνει τα λεφτά σου δεν τα χάνεις. Και οι κλεφτοκοτάδες για να γλιτώσουν ένα 10% επιλέγουν να κάνουν αγορές από τυχαίες αποθήκες που εξυπηρετούν μόνο ηλεκτρονικά ή δεν δέχονται αντικαταβολή, κάνουν καταθέσεις και μετά τον σταυρό τους να πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Μακάρι να γίνει μάθημα σε όλους ότι δεν είναι πιο έξυπνοι από τους άλλους, κι ας καταλάβουν ότι σε sites τύπου σκρουτζ κάνουν πάρτυ οι απατεώνες των αρπαχτών. Το χρησιμοποιείς για να ενημερωθείς για επιλογές, αλλά από προστασία μηδέν. Γιατί κι αυτοί έχουν βαθιά βουτηγμένη την κουτάλα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...