Προς το περιεχόμενο

zannisvel

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  24
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με zannisvel

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

578 προβολές προφίλ
 1. Για δοκίμασε και πες μας. 215 και 60 το δουλεύω και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχω τελειώσει 1kg κόκκινο και περίπου μισό kg μπλε. Δε δοκιμάζεις να σφίξεις λίγο τον extruder να πιάνει το filament καλύτερα και μήπως δοκιμαστικά άλλαζες και το nozzle να δεις. Μία αλλαγή τη φορά για να ξέρεις τι αλλάζει τι. Επίσης δοκίμασε να καλιμπράρεις και τον extruder σου πριν από όλα, μήπως από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.
 2. Μπορείς να ανεβάσεις καμία φωτογραφία? Δοκίμασε να ανεβάσεις το retraction στο 5-5.5 να δεις μήπως το stringing μειωθεί. Είναι τόσο έντονο που το αποδίδεις σε υγρασία? Συνήθως το pla έχει πρόβλημα αν μείνει πολύ καιρό εκτεθειμένο σε υγρασία και σπάει στον extruder. Δε νομίζω το PLA να είναι τόσο ευαίσθητο στην υγρασία. Είχε και το silica μέσα.
 3. Το ίδιο bed έχουμε και το ίδιο ακριβώς πάθαινα και εγώ, αν θέλεις να σου ξεκολλάει το eSun καλύτερα δοκίμασε να το περάσεις με λακ, θα δεις ότι θα σου ξεκολλάει πολύ πιο εύκολα. Θερμοκρασία Bed 60C. To Prima Select από την άλλη τη χρειάζεται για να κολλήσει και με το που κρυώσει ξεκολλάει μόνο του.
 4. To eSun που πήρα και εγώ μου έχει βγει πολύ καλό και δεν το περίμενα για την τιμή του. Μπορείς να δοκιμάσειw και της Prima τo select και το easyprint και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά, ειδικά το select που όμως θέλει λακ για να κολλήσει σε γυαλί. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να δουλέψω απροβλημάτιστα είναι το Masterfill PLA pro. Δεν κολλάει με τίποτα στο bed του v2. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα....
 5. Νομίζω πως είναι official site της Creality και έχει αποθήκη στην Ευρώπη. Εμένα μου είχε έρθει από Γερμανία με DHL αλλά έκανε κοντά 2 εβδομάδες. Είχα επικοινωνήσει και μαζί τους. Μήπως το μπερδεύεις με αυτό που δεν είναι το official.
 6. Μόνο για λόγους ιστορικότητας να πω ότι το layer shifting διορθώθηκε αλλάζοντας την 4.2.2 πλακέτα με την 4.2.7. Πέρασα το Firmware της Creality και δε μου δημιουργεί πια το πρόβλημα. Θα ενημερώσω σε περίπτωση που κάτι αλλάξει.
 7. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω δοκιμάσει αρκετά firmwares και από Creality αλλά και από marlin.crc.id.au που βγάζει καθημερινά.
 8. Αν το κάνει και με την καινούρια και δεν είναι και θερμοκρασία τότε πραγματικά δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου. Έχεις κάποια άλλη ιδέα να δοκιμάσω;
 9. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Μου το κάνει μετά τις 2 ώρες εκτύπωσης. Μπορεί να είναι και θέμα θερμοκρασίας των ηλεκτρονικών. Αλλά αν είναι να μπλέξω με τα ηλεκτρονικά προτιμώ να έχω και την καινούρια πλακέτα, να την αλλάξω και όσο είμαι εκει να δω τι μπορώ να κάνω και με την ψύξη της περιοχής. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσω κανά ανεμιστηράκι. Και εκεί που έχουν βάλει το τροφοδοτικά είναι για κλάματα. Δε μπορώ να καταλάβω πως παίρνει αέρα.
 10. Πολύ καλές πληροφορίες. Παράγγειλα ένα eSun pla για να κάνω δοκιμές με τον Ender 3 v2. Έχω το γνωστό πρόβλημα με το layer shifting και την 4.2.2 πλακέτα οπότε να μην χαλάω το select. Μάλλον θα πρέπει να πάρω την 4.2.7 μπας και φτιάξει.
 11. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, η αλήθεια είναι ότι κι τα 2 μαγαζιά με βολεύουν. Θα δοκιμάσω ένα spool, μόνο και μόνο βάσει τιμή αξίζει.
 12. Τελικά πήρα ένα Prima select light blue 750g. Να δούμε πως θα πάει γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει ούτε να το ανοίξω. Πάντως από χρώμα είναι πολύ καλό. eSun στην Αθήνα που βρίσκεις ετοιμοπαράδοτα? Για Neema3D έχετε άποψη. Επίσης θα ήθελα δοκιμάσω και Wood PLA, έχετε πειραματιστεί καθόλου με αυτό? Είναι εύκολο ή θα μπλέξω?
 13. Έχεις αναβαθμίσει hot end σε all metal για να τυπώνεις άνετα σε αυτές τις θερμοκρασίες?
 14. Οπότε λες να πάω σε 3D Prima. Σε ευχαριστώ, θα δοκιμάσω 1 spool, ακριβούτσικο βέβαια. 29€/750g Από ότι βλέπω το φέρνει και το grobotronics που με βολεύει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.