Προς το περιεχόμενο

NeosEdw

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  3
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ NeosEdw

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

83 προβολές προφίλ
 1. Να τα πάρουμε ένα ένα. Καταρχάς όχι μόνο το βιβλίο αλλά και το ίδιο το διαγώνισμα των Πανελληνίων έχει θέμα που ανεφέρετε και σε adsl και σε isdn. Κατά δεύτερον, δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως με τις σπιτικές γνώσεις έγραψα ένα ωραίο 8 το οποίο είναι πολύ καλά αν αναλογιστείς ότι δεν άνοιξα καθόλου βιβλίο κανένα από τα 2 χρόνια ειδικότητας του Λυκείου και αν σκεφτείς ότι πήγα και έγραψα Πανελλήνιες πιο πολύ για χαβαλέ. Δεν αμφισβητώ ότι λες, αλλά μήπως ότι λες το στηρίζεις σε γεγονότα που ίσχυαν όταν εσύ πήγαινες λύκειο; Και ενδεχομένως έχουν αλλάξει σήμερα;
 2. Κάτσε ρε φίλε, βάζεις δηλαδή στο ίδιο σακί, Ιστορίες, Αρχαία κλτ. με τα δίκτυα; Γιατί αυτό καταλαβαίνω όταν λες "το 20αρι ειναι δυσκολο με τον ιδιο τροπο που ειναι δυσκολο σε καθε θεωρητικο μαθημα" Επίσης πως δεν έχει καμία σχέση το ότι έχω μια μικρή εμπειρία στα δίκτυα; Το ίδιο είναι να έχω μια μικρή εμπειρία και να έχω καλύψει ήδη την ύλη μια φορά πέρσι και το ίδιο να μην έχω ιδέα τι εστί ADSL, ISDN κτλ;
 3. Συγνώμη αν ρωτάω σε άκυρο site, απλά επειδή η περισσότεροι εδώ είστε γνώστες του αθλήματος θα ήθελα μια βοήθεια. Ξαναδίνω φέτος πανελλήνιες από ΕΠΑΛ τομέα Πληροφορικής. 1 από τα μαθήματα που θα εξεταστώ είναι τα δίκτυα Υπολογιστών. θα ήθελα να μου πείτε με βάση τα περσινά (φετινά μάλλον) θέματα πόσο δύσκολο θα ήταν και πόσο καιρό θα μου έπαιρνε για να μπορέσω να πάω να γράψω χαλαρο 20αρι, κρίνωντας από τον βαθμό δυσκολίας των περσινών θεματων. Να πω ότι έχω λίγες γνώσεις πανω στο θέμα (ότι δεν βαριόμουν να παρακολουθήσω στο μάθημα). Αλλά σίγουρα δεν μου είναι και εντελώς ΄΄αγνωστα. Για τους επαγγελματίες φυσικά φαίνονται αστεία τα θέματα. Αλλά θα ήθελα να αναλογιστήτε ότι μιλάμε για αρχάριο. Ορίστε ένα link με περσινα θεματα https://www.alfavita.gr/arthron/panelladikes-epal-2016-diktya-ypologiston-ta-themata Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 4. Ειμαι σίγουρος για αυτό γιαυτό ήθελα μια κατεύθυνση χωρίς μαθηματικά. Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά μόνος μου και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα από άποψη μαθηματικών διαφωνώ. Αλλά δεν θα αναπτυχθώ γιατί θα βγω off topic. Λοιπόν ευχαριστώ τους πάντες, τελικά θα ξαναδώσω από ΕΠΑΛ που λίγο πολύ έχω τις βάσεις. Nα και ένα ωραίο σχόλιο που δίνει λίγο κουράγιο. Ουσιαστικά λες να μάθω παπαγαλία την ύλη, θα το κοιτάξω
 5. Οικονομική; Θα το έχω υπόψιν. Από ποια μαθήματα αποτελείται αυτή η κατεύθυνση; Not an option. Καλά θα ήταν, αλλά και να ήθελα δεν έχω την δυνατότητα να κάθομαι να ξύνομαι 2 ολόκληρα χρόνια. Ευχαριστώ για τι απαντήσεις παιδιά. Ίσως να σκεφτώ το ενδεχόμενο να ξαναδώσω από ΕΠΑΛ γιατί εκεί όσο να πεις έχω καλές βάσεις.
 6. Είχα στο μυαλό μου πληροφορική αλλά φαντάζομαι δεν μπαίνω από Θεωρητική έτσι; Έχω στο μυαλό μου φιλολογικά. Κοίτα Αρχαία έχω κατι μικρές βάσεις από Γυμνάσιο επειδή πήγαινα και Φροντιστήρια. Αλλά φυσικά 3 χρόνια Λυκείου δεν έχω ξανασχοληθεί ούτε λίγο. Αλλά πιστεύω δεν θα μου είναι τελείως ξένα. Λατινικά μαύρα μεσάνυχτα, ξέρω καλα Αγγλικά πιάνεται ; Πιστεύεις υπάρχει και πιο εύκολη κατεύθυνση;
 7. Θα με ενδιέφερε να δώσω Πανελλήνιες φέτος γιατί πήρα απόφαση να πάρω ένα πτυχίο. Το θέμα είναι ότι είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ και δεν θέλω να ξαναδώσω από ΕΠΑΛ γιατί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα μιας και οι θέσεις για κάθε σχολή είναι πολύ μικρότερες από τις αντίστοιχες σε ΓΕΛ οπότε αντίστοιχα οι βάσεις είναι πολύ πιο ψηλα. Οπότε έχω πάρει απόφαση να δώσω μαζί με τους μαθητες ΓΕΛ αυτόν τον Μαιο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι επειδή ακριβώς είμαι από ΕΠΑΛ δεν έχω καθόλου βάσεις ούτε σε βαθιά μαθηματικά, ούτε σε αρχαία, βιολογίες κτλ. κτλ. Οπότε σκέφτομαι να δώσω από Θεωριτική που εκεί είναι -από όσο έχω ακούσει- περισσότερο αποστήθιση και παπαγαλία. Έχω ελπίδες αν ξεκινήσω εντατικό διάβασμα από τώρα; Η Θεωριτική κατεύθυνση από πια μαθήματα αποτελείται άυτήν την στιγμή; Τα μόρια που στοχεύω είναι περίπου 16500. Ακούω αποψεις.
 8. Ας χαλαρώσουμε παιδιά. Όλες οι απόψεις δεκτές. Πάντως αποφάσισα να πάρω το CCNA και μετά θα δω τι θα κάνω.
 9. Δεν ξέρω τι λέει το Φορουμ. Εγώ πάντως βλέπω ότι ακόμα και στην Ελλάδα που είμαστε 400 χρόνια πίσω υπάρχουν πάρα πολλές θέσεις για το συγκεκριμένο επάγγελμα (http://www.xe.gr/jobs/texnikoi-h-y,132660.html) Πόσο μάλλον στο εξωτερικό.
 10. Και τι πάει να πει αυτό; Αυτή η δουλειά, ασχέτος αν την κάνει και ένα 15χρονο πρέπει κάποιος να την κάνει σε μια εταιρία.
 11. Δεν θεωρώ ότι δούλευα μαύρα, Απλά έβγαζα ένα χαρτζηλίκη. Έτσι και αλλιώς αμφιβάλλω ότι ειδικά στην Ελλάδα υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει σε εταιρία συγγενή του νόμιμα. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι χιλλιάδες ανήλικοι πηγαίνουν σε συγγενή και εργάζονται και από όσο θυμάμαι δεν είναι παράνομο. Ευχαριστώ πολύ. Την προυπηρεσία θα την βάλω σίγουρα στο Βιογραφικό μου γιατί αυτήν την στιγμή είναι το μοναδικό προσόν που δίνει κάποια αξία. Μετά το μόνο που έχω είναι ένα πτυχίο από ΕΠΑΛ. Ευχαριστώ και πάλι θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου.
 12. Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδιακσία να ανοιγω δικό μου γραφείο. Είμαι άνθρωπος που θέλει τον συγκεκριμενο μισθό μήνας μπει μήνας βγει και όχι τον έναν μήνα ένα Χ ποσό και τον άλλον ένα Υ ποσό.
 13. Να κάνω μια ερώτηση ακόμα; Ποια πιστεύεται είναι να καλύτερα πτυχία που θα μπορούσα να πάρω για να εμπλουτίσω το βιογραφικό μου; Κατα προτίμηση τα πιο φτηνά γιατί δεν αντέχω να δώσω πολλά (παράδειγμα το κόστος για να μάθω και να παρω το CCNA μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας).
 14. Έχεις δίκαιο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
 15. Εντάξει άρα πρακτικά χάνω την προυπηρεσία. Παρόλα αυτά δεν με εμποδίζει κανείς να αναφέρω αυτήν την εμπειρία στο βιογραφικό μου έτσι; Θα κοιτάξω για κάποια Junior δουλειά. Σχετικά με την πρώτη ερώτηση; Έχουν ζήτηση τέτοιες δουλιές έξω;
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.