Προς το περιεχόμενο

lazkal

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  57
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με lazkal

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.123 προβολές προφίλ
 1. Καλημέρα , δεν νομίζω πως θα βρεις άκρη με τα watt . Αναφέρω 2 παραδείγματα : ThinkPad yoga με θύρα φόρτισης USB . Φορτιστής της Μαμάς του είναι 45 w. Όλα ωραία και καλά με αυτόν . Το συνδέω με ένα άλλο φορτιστή 65 w , πάλι όλα ωραία . Το συνδέω με άλλο φορτιστή πάλι 45 w με ολόιδια χαρακτηριστικά ( 20v @2.25 A) και : Δεν φορτίζει την μπαταρία ενώ λειτουργεί αλλά και δεν τραβάει ρεύμα από την μπαταρία . Δεν είναι ότι δεν του φτάνει για κάποιο λόγο η ισχύς (ακόμη και σε idle δεν φορτίζει ). Όταν το laptop είναι σβηστό φορτίζει κανονικά . Μόλις το ανάψω δείχν
 2. lazkal

  Iphone 6S 32GB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/05/2021 02:52 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Δύο iphone 6s 32 , Space grey . Το ένα πουλήθηκε - Ευχαριστώ . ΑΡΙΣΤΑ!!! Πρόκειται για εταιρικά τηλέφωνα τα οποία δόθηκαν το 2018 και χρησιμοποιήθηκαν για μία εβδομάδα και 1,5 μήνα αντίστοιχα . 'Έκτοτε μπήκαν στο κουτί . Μετά από 3 χρόνια , ελευθερώθηκαν και πωλούνται (ΔΕΝ χαρίζονται ) Φυσικά ΔΕΝ έχουν ανοιχτεί ΠΟΤΕ , και για του λόγου το αληθές δίνω IMEI και S.Number για επιπλέον έλεγχο . Φαίνεται άλλωστε και από τα στοιχεία της Μπαταρίας (HUAPU) που δίνω . Τα κουτιά τους ΔΕΝ είναι τα δικά τους (διάλεξα αυτά που είχαν σφραγισμένα αξεσουάρ ...) - γράφουν άλλο ΙΜΕΙ από έξω . 1) Χρήση 1 εβδομάδας . Ημερομηνία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ τηλεφώνου : ΦΕΒ / 2018 Ημερομηνία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μπαταρίας : ΙΑΝ / 2018 Συνολικές φορτίσεις του τηλεφώνου 11 (!!!) Υγεία Μπαταρίας 100 % Τιμή 160 Ε (όσο κάνει μια αλλαγή Γνήσιας οθόνης ) - Φυσικά ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ . 2) Χρήση 1,5 Μήνα Ημερομηνία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ τηλεφώνου : ΔΕΚ / 2017 Ημερομηνία ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Μπαταρίας : ΝΟΕ / 2017 Συνολικές φορτίσεις του τηλεφώνου 45 (!!!) Υγεία Μπαταρίας 99 % Τιμή 150 Ε - Φυσικά ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ . Δηλαδή πρόκειται στην ουσία για 2 καινούργια 6S στην μισή τιμή ... Είμαι Αθήνα .

  150 €

 3. Καλημέρα , αυτά τα έχεις ακούσει ? Ρωτώ γιατί ψήνομαι να τα πάρω .
 4. Και εγώ την πρώτη φορά που το είδα νόμιζα ότι χάζεψα ...
 5. Στα δίχρονα συμβαίνει καμμιά φορά αυτό . Συνήθως φταίει το υπερβολικό αβάνς . Αν έχεις δυνατότητα ελάττωσε το αβάνς ( αν ρυθμίζεται ) , αλλιώς πας για ηλεκτρονική . Πάντως δεν συμβαίνει πάντα . Δηλαδή μπορεί με μια μανιβελια να τύχει να γυρίσει ανάποδα , να σβήσεις ,να ξαναβάλεις και να δουλεύει κανονικά . Πάντως έχει την πλάκα του μόλις το νιώσεις ... Γινότανε παλιά με τις δίχρονες MZ ..
 6. Χμ... Ναι εχεις δίκιο ... Προφανώς οι ημερομηνίες είναι 2021 . Με τον covid ξεχάσαμε ότι άλλαξε η χρόνια ...😀😀😀
 7. Καλημέρα , να πω και εγώ την άποψη μου για το amazon.de . Παραγγελία στις 3 ΦΕΒ 2020 στις 10:05 το πρωί . Παραλαβή (σπίτι μου) στις 4 ΦΕΒ 2020 στις 17:30 το απόγευμα . Για τους άπιστους Θωμάδες (και εγώ μέσα - γιατί μου ήρθε sms την ίδια μέρα ότι αύριο παραλαμβάνω !!! ) έχω τα παραστατικά !!!
 8. Παρέλαβα χθες. Απίστευτος ήχος για την τιμή (70€). Απογειώθηκε το laptop (Bluetooth δεν έχω σεταρει ακόμη - που είναι το σημείο για το οποίο τα πήρα!,)
 9. Όσον αφορά την μάρκα του δίσκου έχω να πω ότι : Με φόβο πήρα πριν από ένα χρόνο ένα KingDian 120αρη (2,5) από alliexpress και μέχρι τώρα δουλεύει Jet. Η τιμή ήταν η μισή από τους άλλους (τους γνωστούς).
 10. Στην ουσία ΔΕΝ εκμεταλεύεσαι τον ηλιακό τον χειμώνα . Αυτή η κλίση είναι για να σου αποδώσει τα μέγιστα το καλοκαίρι (που δεν έχεις πρόβλημα - και σκεπασμένος να είναι) . Ανέβασε την κλίση 20 μοίρες και θα δείς το φώς σου ...
 11. Ναι πιο ειδική βάση. Όσο μεγαλώνεις την κλίση τόσο καλύτερα αποδίδει τον χειμώνα (τότε που σε νοιάζει δηλαδή - το καλοκαίρι και σκεπασμένο να τον έχεις θα έχεις ζεστό νερό).
 12. Υποθέτω πως είσαι Αθήνα. Αν καταφέρεις να τον τοποθετήσουν με κλίση 52 - 55 μοίρες (δηλαδή πιο κάθετο από τις 45 που δινουν συμηθως με τις έτοιμες βάσεις), τότε είσαι οκ. Μην πας σε μεγαλύτερο συλλέκτη. Αυτή η γωνία θα σε καλύψει σχεδόν όλο το χρόνο.
 13. ΔΕΝ αξίζει η διαφορά . Με τίποτα δεν θα αποσβέσεις τα επιπλέον χρήματα που θα δώσεις .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.