Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Firstblood

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    37
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Firstblood

  • Κατάταξη
    Advanced Member
  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.536 προβολές προφίλ
  1. Firstblood

    Mining

    απο bangood κινα pce164p-n09 ver006c 6 αγόρασα και μόνο το 1 δούλευε
  2. Firstblood

    Mining

    τελικά και τα 6 riser που έχω είναι ελλατωματικά ... ευχαριστώ για τον χρόνο σας
  3. Firstblood

    Mining

    Το θέμα είναι και μια κάρτα να βάλω πάλι το ίδιο θέμα έχω, κάπου διάβασα για τα version απο τα riser λένε μπορεί να φταιεί αυτό εχω 006c και γράφουν για 007 και πάνω
  4. Firstblood

    Mining

    καλημερα μολις τα τεσταρα αλλα και παλι τιποτα https://files.fm/u/qnbuhgnue οι φωτο επισης εβαλα και κατευθειαν 6 pin απο το psu στο riser μηπως και ηταν cable αλλα και παλι τιποτα καλημερα ειναι ίσια όταν εννοεις σπανε και χανουν σύνδεση? https://files.fm/u/qnbuhgnue είναι φωτό απο το rig που έχω το πρόβλημα
  5. Firstblood

    Mining

    Η μητρική είναι msi x470 gaming plus max, cpu ryzen 1500x, τροφοδοσια gigabyte p850gm τροφοδοσια εχουν απο το τροφοδοτικο αυτο. Έχω 3 5700xt που τις έχω δοκιμάσει όλες με τον ίδιο τρόπο 1 προς 1 πάνω στην μητρική όλα καλά ενώ με το που μπουν πάνω σε riser μόλις ανοίξει το rig δεν δέχονται καν ρεύμα (το λέω γιατί δεν ανοίγει κανένα απο τα led τους) και εδώ έχουν περάσει τεστ 1 προς 1 προφανώς δεν έχω ούτε εικόνα ούτε τίποτα όσο είναι πάνω σε riser. εκανα update τα bios μηπως ηταν κατί εκεί άλλαξα ρυθμίσεις στα bios να δίνει gen2 και μια επιλογη που έχει για Mining αλλά και πάλι τιποτα
  6. Firstblood

    Mining

    Αύτο προσπαθώ να καταλάβω γιατί μόλις βγάζω την gpu πάνω από την μητρική δεν ανάβουν καν τα led της σαν να μην δέχεται καν ρεύμα
  7. Firstblood

    Mining

    Καλησπέρα και από εμένα, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση απλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας γιατί η μητρική δεν αναγνωρίζει τα riser κανω mining και έχω το εξής θέμα. Όταν βάζω την gpu στο riser δεν δουλεύει καθόλου ενώ πάνω στην μητρική είναι μια χαρά.Οι κάρτες είναι 5700 xt. δίνω κανονικά ρεύμα στα riser επίσης έχω δοκιμάσει πολλά riser, και εχω αλλαξει στα bios τα pci σε gen2 επίσης έχω αλλάξει και την επιλογή που εχει για mining η συγκεκριμένη σε enable. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τα riser ειναι ver006c 6pin. εχω ενα με 3 3060 ti και τωρα φτιαχνω με 5700xt
  8. Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση απλά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανένας γιατί η μητρική δεν αναγνωρίζει τα riser κανω mining και έχω το εξής θέμα. Όταν βάζω την gpu στο riser δεν δουλεύει καθόλου ενώ πάνω στην μητρική είναι μια χαρά.Οι κάρτες είναι 5700 xt. δίνω κανονικά ρεύμα στα riser επίσης έχω δοκιμάσει πολλά riser, και εχω αλλαξει στα bios τα pci σε gen2 επίσης έχω αλλάξει και την επιλογή που εχει για mining η συγκεκριμένη σε enable. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τα riser ειναι ver006c 6pin
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.