Προς το περιεχόμενο

oroshi

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  23
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με oroshi

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.334 προβολές προφίλ
 1. Στην Καλαμάτα πού Ήταν η πρώτη πόλη με τεχνολογία 5G την σταμάτησαν κάποιοι συνωμοσιολόγοι με την δικαιολογία ότι κάνει ζημιά στους όρχεις και δεν μπορούν να κάνουν παιδιά.... .. Τώρα σκορπίζει κύταρρα πρωτείνης με περίβλημα απο λίπος (χοντρικά ο κορονοϊός) και σκορπά το θάνατο. Ας σταματήσει κάποτε ο καθένας να λέει πράγματα τα οποία τα κατασκευάζει ο νους του, διότι αυτός σκορπά τον τρόμο απο την αμάθεια που έχει. Σε λίγο θα πούν ότι φταίει η κλανιά του ET επειδή ήπιε μπύρα.
 2. Θα ξεκινάει τουλάχιστον από 2500€. Δεν απευθύνεται μόνο σε gamers αλλά μπορεί άνετα να εξυπηρετήσει γραφίστες, πολιτικούς μηχανικούς, video editors και γενικά όποιον χρειάζεται απαιτητική φορητότητα.
 3. Καλησπέρα στο φόρουμ. Είμαι αρχάριος γενικά και στο Wordpress και στην κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι η πρώτη μου ιστοσελίδα και έχω ένα πρόβλημα που όσο και να έψαξα λύση δεν βρήκα. Χρησιμοποιώ για θέμα το Astra και σαν μενού το Max Mega Menu Όλα καλά μέχρι στιγμής γενικά αλλά έχω πρόβλημα οριζόντιας στοίχισης στο mobile menu και του logo. Δοκίμασα διάφορα πράγματα που διάβασα γενικά με αυτό το πρόβλημα, όπως custom css, reset τις ρυθμίσεις του μενού.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.