Προς το περιεχόμενο

Taoustaoys

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  184
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

268 Excellent

Σχετικά με Taoustaoys

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.065 προβολές προφίλ
 1. Taoustaoys

  Nintendo Switch Topic v2

  Καλησπέρα παιδιά αύριο παραλαμβάνω ένα switch, δεν είχα ποτέ Nintendo στην ζωή μου, έφτιαξα ένα account από το κινητό μου, πάω να αγοράσω κάποιο παιχνίδι αλλά δεν γίνεται, ξέρει κανείς γιατί? Εσείς digital πως αγοράζεται μόνο από την κονσόλα?
 2. Εκτός από εμάς και τους πόλους άλλους φαίνεται ούτε και η Σόνυ το αντιλήφθηκε. Τέλος πάντων το πρόβλημα είναι των καταστημάτων που πιθανόν ξέρανε πόσα κομμάτια θα παραλάβουν αλλά δεν σταματούσαν να παίρνουν παραγγελίες.
 3. Που πουλάει ένα προϊόν που δεν έχει μήπως?
 4. Μην περιμένεις Πάσχα, Πάσχα θα ήμαστε εμείς του Οκτωβρίου, πάρε κανένα πσ4 full μεταχειρισμένο πρώτο μοντέλο τίποτα 90 ευρώ να την βγάλεις μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός αν πάρει τεμάχια κανένα πλαίσιο που έχει ξεμπερδεψει με τις παραγγελίες.
 5. Ωραίος, άντε καλο παιχνιδο, έχω παρατηρήσει ότι στον κοτσωβολο κάθε μήνα εξυπηρετούν παραγγελίες μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας. Πχ είδα ότι τον μήνα Νοέμβριο εξυπηρέτησαν 17/09 και 18/09 , τον Δεκέμβρη εξυπηρέτησαν 19 και 20 /09 , τον Γενάρη 21-22/09 , αν συνεχίσουν έτσι τον Φλεβάρη θα εξυπηρετήσουν 23-24/09 ,τον Μάρτη 25-26/09 και πάει λέγοντας, εγώ δηλαδή με 06/10 με αυτή την ακολουθία πάω για Σεπτέμβριο.
 6. Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ με αυτούς που μπλέξαμε, ούτε και ξέρουνε που δίνουμε τι , ο άλλος παραπάνω λέει 22/9 από κοτσωβολο και παραλαμβάνει εσύ με 21/09 και δεν.... Ότι να ναι.
 7. Αν κλείσει ποτέ αυτό το νήμα , γιατί όπως πάνε τα πράγματα δεν το βλέπω να κλείνει ούτε στον αιώνα τον απαντά. Μην σου πω πως δυνητικά θα το αναβαθμίσουμε σε " εξέλιξη παραγγελίας ps6" που και αυτό με την σειρά του θα κυκλοφορήσει χωρίς να μπορείς να το αγοράσεις. Είναι νέα μόδα αυτό.
 8. Αναρωτιέμαι αν πάρω τηλέφωνο αύριο κοτσωβολο και κάνω νέα παραγγελία ps5 και τους πω ότι είμαι youtuber αν αυτό με βοηθήσει να παραλάβω σύντομα η και δωρεάν.
 9. Είπα να μπω στη σελίδα εξέλιξη παραγγελίας στον κοτσοβολο και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα, ακουστικε πως ήρθαν κονσόλες και μπήκαν όλοι μαζί.
 10. Ποπό είμαι από 06/10 και περιμένω από κοτσωβολο και όλα μα όλα τα άλλα καταστήματα δίνουν αβερτα , τι ατυχία για όσους παρήγγειλαν από τους αλήτες κοτσωβολο . Τελευταίος και καταιδρωμενος.
 11. Έχω εγώ λίγο πιο μετά 06/10 disk και το νεώτερο είναι ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν από τον προμηθευτή και σε ερώτηση γιατί άλλες αλυσίδες έχουν εξυπηρετήσει μεταγενέστερες παραγγελίες από την δική σας και εσείς όχι, ειπε γιατί εμείς έχουμε πολύ πιο πολλές παραγγελίες από ότι οι άλλες αλυσίδες και λογικό να εξυπηρετούνται αργά.
 12. Πλανωμεθα από μάγισσες που μας περιβάλλουν.
 13. Αηδία πια , έχει καταντήσει η κονσόλα των YouTubers, ωραίο λανσάρισμα κονσόλας, δεν το καταλαβαίνω αυτό λέει λανσάρισμα 18 Νοεμβρίου και δεν έχει κομμάτια να δώσει, τι κόλπο είναι αυτό? Αν ειναι ας το κάνουν όλοι αυτό, ας πει και η Rockstar 10 μαϊου το καινούριο GTA και μόλις το κυκλοφορήσει να μην μπορείς να το αγοράσεις.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.