Προς το περιεχόμενο

Taoustaoys

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  184
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από Taoustaoys

 1. Taoustaoys

  Nintendo Switch Topic v2

  Καλησπέρα παιδιά αύριο παραλαμβάνω ένα switch, δεν είχα ποτέ Nintendo στην ζωή μου, έφτιαξα ένα account από το κινητό μου, πάω να αγοράσω κάποιο παιχνίδι αλλά δεν γίνεται, ξέρει κανείς γιατί? Εσείς digital πως αγοράζεται μόνο από την κονσόλα?
 2. Εκτός από εμάς και τους πόλους άλλους φαίνεται ούτε και η Σόνυ το αντιλήφθηκε. Τέλος πάντων το πρόβλημα είναι των καταστημάτων που πιθανόν ξέρανε πόσα κομμάτια θα παραλάβουν αλλά δεν σταματούσαν να παίρνουν παραγγελίες.
 3. Που πουλάει ένα προϊόν που δεν έχει μήπως?
 4. Μην περιμένεις Πάσχα, Πάσχα θα ήμαστε εμείς του Οκτωβρίου, πάρε κανένα πσ4 full μεταχειρισμένο πρώτο μοντέλο τίποτα 90 ευρώ να την βγάλεις μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός αν πάρει τεμάχια κανένα πλαίσιο που έχει ξεμπερδεψει με τις παραγγελίες.
 5. Ωραίος, άντε καλο παιχνιδο, έχω παρατηρήσει ότι στον κοτσωβολο κάθε μήνα εξυπηρετούν παραγγελίες μιας συγκεκριμένης ημερομηνίας. Πχ είδα ότι τον μήνα Νοέμβριο εξυπηρέτησαν 17/09 και 18/09 , τον Δεκέμβρη εξυπηρέτησαν 19 και 20 /09 , τον Γενάρη 21-22/09 , αν συνεχίσουν έτσι τον Φλεβάρη θα εξυπηρετήσουν 23-24/09 ,τον Μάρτη 25-26/09 και πάει λέγοντας, εγώ δηλαδή με 06/10 με αυτή την ακολουθία πάω για Σεπτέμβριο.
 6. Εμείς δεν θα πάρουμε ποτέ με αυτούς που μπλέξαμε, ούτε και ξέρουνε που δίνουμε τι , ο άλλος παραπάνω λέει 22/9 από κοτσωβολο και παραλαμβάνει εσύ με 21/09 και δεν.... Ότι να ναι.
 7. Αν κλείσει ποτέ αυτό το νήμα , γιατί όπως πάνε τα πράγματα δεν το βλέπω να κλείνει ούτε στον αιώνα τον απαντά. Μην σου πω πως δυνητικά θα το αναβαθμίσουμε σε " εξέλιξη παραγγελίας ps6" που και αυτό με την σειρά του θα κυκλοφορήσει χωρίς να μπορείς να το αγοράσεις. Είναι νέα μόδα αυτό.
 8. Αναρωτιέμαι αν πάρω τηλέφωνο αύριο κοτσωβολο και κάνω νέα παραγγελία ps5 και τους πω ότι είμαι youtuber αν αυτό με βοηθήσει να παραλάβω σύντομα η και δωρεάν.
 9. Είπα να μπω στη σελίδα εξέλιξη παραγγελίας στον κοτσοβολο και μου έβγαλε την παρακάτω εικόνα, ακουστικε πως ήρθαν κονσόλες και μπήκαν όλοι μαζί.
 10. Ποπό είμαι από 06/10 και περιμένω από κοτσωβολο και όλα μα όλα τα άλλα καταστήματα δίνουν αβερτα , τι ατυχία για όσους παρήγγειλαν από τους αλήτες κοτσωβολο . Τελευταίος και καταιδρωμενος.
 11. Έχω εγώ λίγο πιο μετά 06/10 disk και το νεώτερο είναι ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν από τον προμηθευτή και σε ερώτηση γιατί άλλες αλυσίδες έχουν εξυπηρετήσει μεταγενέστερες παραγγελίες από την δική σας και εσείς όχι, ειπε γιατί εμείς έχουμε πολύ πιο πολλές παραγγελίες από ότι οι άλλες αλυσίδες και λογικό να εξυπηρετούνται αργά.
 12. Πλανωμεθα από μάγισσες που μας περιβάλλουν.
 13. Αηδία πια , έχει καταντήσει η κονσόλα των YouTubers, ωραίο λανσάρισμα κονσόλας, δεν το καταλαβαίνω αυτό λέει λανσάρισμα 18 Νοεμβρίου και δεν έχει κομμάτια να δώσει, τι κόλπο είναι αυτό? Αν ειναι ας το κάνουν όλοι αυτό, ας πει και η Rockstar 10 μαϊου το καινούριο GTA και μόλις το κυκλοφορήσει να μην μπορείς να το αγοράσεις.
 14. Οι του κοτσωβολου θα είμαστε τελευταίοι και καταιδρωμενοι , έχω παραγγελία 06/10 disk και σήμερα που τηλεφώνησα δεν είχαν ιδέα ποτέ θα παραλάβω, την στιγμή που μέχρι και το digital passion έδωσε σε κάποιον με παραγγελία 27/10.
 15. Τόσο χύμα είναι ο κοτσωβολος, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα σε ξαναπάρουν, έτσι είναι σε όλες τις παραγγελίες , αν δε σε βρουν στο τηλέφωνο μια φορά δεν ακυρώνεται η παραγγελία ούτε δίνεται σε άλλον.
 16. Απλά τώρα φαίνεται να υπάρχει μια κινητικότητα όπως λένε κάποια παιδιά εδώ, εγώ θα δω πως θα πάει τώρα με αυτούς που παραλαμβάνουν και αν σταματήσουν πάλι τότε θα ακυρώσω και εγώ.
 17. Λέτε να παραλάβω και εγώ με παραγγελία 06/10 disk? Από κοτσωβολο και εγώ.
 18. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω. Εγώ πιστεύω πως δεν ξέρουν και ότι κάποια στιγμή εμφανίζεται η Σόνυ μπροστά σαν Φάντης μπαστουνης και λέει πάρε σημερα 10 κομμάτια. Αστειεύομαι σαφώς, αλλά κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο κάπως έτσι μου τα λέει ο κοτσωβολος.
 19. Και για να μην ξεχνιόμαστε, πήρα πάλι σήμερα την δόση μου από κοτσωβολο με παραγγελία 06/10 disk .ότι δεν ξέρουν κάτι και περιμένουν εισαγωγή στις αποθήκες τους από τον προμηθευτή.
 20. Εγώ διαβάζω και την συζήτηση για ps5 στο Σκρουτζ και είναι ένας που επιμένει πως παρέλαβε χθες από κοτσωβολο με παραγγελία 14-10 disk. Δεν τον πιστεύει κανείς αλλά επιμένει, παραθέτω και το link. https://www.skroutz.gr/s/23600384/Sony-PlayStation-5/discussion
 21. Ακριβώς όπως τα λες , και θα κάνω και εγώ μια πρόβλεψη και να δεις ότι θα βγει αληθινή. Μέχρι τελος Μαρτίου θα έχουν έρθει κονσόλες στην Ελλάδα Δεν λέω πως έχουν κονσόλες στην αποθήκη και κάθονται και τις βλέπουν χωρίς να τις δίνουν. Απλά δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν ήξερε ο κοτσωβολος δεν ήξερε πόσα κομμάτια θα παραλάβει στις 19/11 , και επίσης δεν πιστεύω πως δεν ξέρει επίσης πόσα θα παραλάβει την επόμενη φορά, ότι τι δηλαδή η Σόνυ δεν του λέει αύριο θα σου φερόυμε 100 κομμάτια? Τι του λέει? Αύριο θα σου φερόυμε κονσόλες αλλά δεν σου λέμε πόσες ? Δεν έχω δουλέψει σε κατάστημα για να ξ
 22. Στην αρχή λέγανε για την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη, μετά το πήγανε 10 , μετά 15 τώρα λένε 15-25 , μετά θα λένε για την μεγάλη παραλαβή του Φλεβάρη την πρώτη εβδομάδα μετά θα λένε πάλι 10-20 Φλεβάρη. Κάνουν αυτό ακριβώς που έκαναν έως τώρα λένε ψέματα και το καθυστερούν 15-15 μέρες για να λέει ο καθένας μας ας κάνω υπομονή 15 μέρες ,και μετά να το ξαναλέμε και να μήν ακυρώνουμε και δίνουν πίσω 500αρια οι κοτσωβολοι και το υπόλοιπο σιναφι. Ούτε η ίδια η Σόνυ δεν δίνει πληροφορίες ποτέ ποσα κομμάτια θα παραλάβει. Αυτά με τους φίλους και τους γνωστούς στα καταστήματα,στη Σόνυ και όπου όλου δε ξέρω
 23. Ψέματα τα λένε, όλη την ώρα τα ίδια λένε, στις 15-25 θα λένε πάλι ότι τους έδωσαν λίγα κομμάτια και σε 15 μέρες θα πάρει πάλι στοκ και το πηγαίνουν από 15ημερο σε 15 ήμερο για να κάνει υπομονή ο κόσμος και να μην κάνει ακυρώσεις και δίνουν πίσω 500αρια.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.