Προς το περιεχόμενο

tilaverboy

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  217
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

160 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ tilaverboy

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

792 προβολές προφίλ
 1. tilaverboy

  IPhone 11 pro

  Αύριο θα παραγγείλω θήκη από το εξωτερικό μαζί με το γυαλί όποτε όταν φτάσουν θα πάρω και θα τα κουμπώσω επάνω στο κινητό. Τελικά το 256 σκέφτομαι. Πως τα τραβάω από το icloud ώστε να μην κάνει 15 ώρες να παίξει ένα βίντεο; Σας ευχαριστώ πολύ.
 2. tilaverboy

  IPhone 11 pro

  Ανάθεμα σας με πείσατε έλεγα να το τρενάρω 1 μήνα αλλά την άλλη βδομάδα πάω να το παραγγείλω.
 3. tilaverboy

  IPhone 11 pro

  Θα πάρω το IPhone 11 Pro. Θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για φωτογραφίες. Έχω κάποιες απορίες. α ) Θα μου φτάσουν τα 64gb ή να πάω στα 256; Έχω το iPhone 8 και έχω 3000 φωτογραφίες αλλά μου τη δίνει το iCloud που έχω τις φωτογραφίες και αργεί να της κατεβάσει ειδικά στα βίντεο. Τώρα έχω ελεύθερα τα 40 αλλά σκέφτομαι αν πάρω 256 να τις κατεβάσω από iCloud και να τις έχω μέσα στο κινητό. β) Τι χρώμα να πάρω; Είμαι ανάμεσα στο πράσινο και στο γκρι. Έχω το μαύρο το iPhone 8 και μου αρέσει πολύ. γ) θήκη θα πάω σε rhinoshield. Σε χρώμα θήκης πάλι δεν ξέρω. Τι γυαλί να πάρω; Θέλω κάποιο να προστατεύει και το notch τιμή αδιάφορη. δ) θα πάρω με τιμολόγιο. Τι ισχύει με εγγύηση; ε) θα δω διαφορά σε σχέση με το 8 όπου ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος; Με ενδιαφέρει το κομμάτι φωτογραφίας και το κομμάτι μπαταρίας. στ) υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης burn in στην οθόνη ελέω OLED? ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 4. Δεν ξέρω αν υπάρχει διαχωρισμός. Στο είπα για να μην απογοητευτείς.
 5. Όχι θα σου πουν πάνε σε adsl
 6. Πάνε στο 11 pro λένε ότι έχει τρομερή αυτονομία.
 7. Μίλα με ΟΤΕ αν έχουν να σου στείλουν κάποιο εξωτερικό συνεργάτη καλό επι πληρωμή να στο φτιάξει να ηρεμήσεις. Έχω βάλει ηλεκτρολόγο γνωστό και μου το έφτασε σε vdsl 22 mbps και έφερα έναν του ποτε με 80 ευρώ πείραξε τα μπουάτ και το έφτασε 49.
 8. tilaverboy

  Αργο internet

  Οι καλές δουλειές των εργαλαβων.
 9. Νομίζω πως όχι. Έχει γεωγραφικό προσδιορισμό αν δεν κάνω λάθος.
 10. Καθολικός πάροχος δεν είναι η nova σε καλώδια αλλά ο ΟΤΕ αν δεν κάνω λάθος. Από αυτόν νοικιάζουν τις γραμμές για Adsl. Η nova δεν έχει κάνει καμία επένδυση εν αντίθεση με ΟΤΕ wind Vodafone που έβαλαν και οπτικές ίνες.
 11. Από το να δώσεις πεταμένα χρήματα και άλλοτε να πιάνει άλλοτε όχι να έχεις ίσως περιορισμό και στα download ή κόφτη και να εισαι με ψυχοφάρμακα, βρες την πιο φθηνή 50αρα vdsl και πάνε εκεί.
 12. Στα 150 μέτρα το θεωρώ αδύνατο να πιάσεις Ίντερνετ.
 13. tilaverboy

  SMART TV ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ

  Θα πρέπει να ψάξεις λίγο μόνος σου για τα link. Το Kodi είναι στο playstore κάνοντας λογαριασμό στο playstore και το κατεβάζεις και θα περάσεις και το es explorer δίνοντας άδεια. Μετά κατεβάζεις το apk το popcorn time από το google το βάζεις σε στικάκι και το περνάς στο μποξακι
 14. Άλλαξε και εγώ το ίδιο θέμα είχα κλειδαριά χρηματοκιβωτίου και κοιμόμουν μετά τις 3 και με συναγερμό. Τώρα πλέον ησύχασα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...