Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

chorilias

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  76
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με chorilias

 • Κατάταξη
  Advanced Member
 • Ημερομηνία γέννησης 07/03/1983

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  ΔΡΑΜΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.811 προβολές προφίλ
 1. chorilias

  Bloodborne Future Press Guides

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/10/2021 09:26 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Πωλούνται σε άριστη κατάσταση τα εικονιζόμενα συλλεκτικά βιβλία (και τα 2 είναι στα Αγγλικά). Αποστέλλω από Δράμα πανελλαδικά με δικά μου έξοδα κατόπιν κατάθεσης σε λογαριασμό μου. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου!

  180 €

 2. Έγραψαν οι τύποι! Διαφήμιση της δεκαετίας για μένα!
 3. Σήμερα εμφανίστηκε σε μένα η επιστροφή! 19% έλαβα και το υπόλοιπο 1% με την εκάστοτε δόση. Εμένα 5 ημέρες μετά το αίτημα τακτοποιήθηκε το θέμα.
 4. Παλικάρια χθες ξαναμίλησα με Europhone Banking (210-9555000) και έγινε νέο αίτημα για την υπόθεση της επιστροφής μου! Η Eurobank επιρρίπτει τις ευθύνες στον Γερμανό. Πάντως μου διευκρίνισε ο υπάλληλος πως πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να κινήσει τηλεφωνικά τη διαδικασία. Αλλιώς πολλοί θα περιμένουν μάταια!
 5. Εγώ προσωπικά αγόρασα μόνο ένα προϊόν και επιστροφή όπως προαναφέρω δεν έλαβα ακόμη.
 6. Τα ίδια και σε μένα! Χθες βράδυ εμφανίστηκε επιτέλους η χρέωση στη κάρτα (6/12) αλλά ως ημερομηνία συναλλαγής εμφανίζεται η 5/12. Η αγορά βέβαια έγινε 20/11!
 7. Αγορά online 20/11, παραλαβή 21/11 αλλά ακόμη δεν έχει γίνει χρέωση στη κάρτα και ούτε επιστροφή (ούτε 1% ούτε 20%). Ενδεικτικά πάντως τρέχει νέα επιστροφή 20% στα MediaMarkt για τηλεοράσεις άνω των 499 Ευρώ και αναγράφει στους όρους το εξής: Για αγορές από το eshop θα κερδίζετε επιστροφή 1% μετά από 3 εργάσιμες ημέρες που αντιστοιχεί στο μόνιμο ποσοστό επιστροφής των καταστημάτων MediaMarkt και το υπόλοιπο ποσοστό έως του 20% της προσφοράς θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα έως τις 31/12/2018. Ίσως το κράξιμο μας να τους κινητοποίησε!
 8. Θα το έκανα ευχαρίστως αλλά δεν έχω facebook account.
 9. Μακάρι! Ας περιμένουμε μέχρι αύριο και αν δε γίνει κάτι μπορούμε να τους ταράξουμε ομαδικώς στην επικοινωνία!
 10. Και εγώ 89,80 Ευρώ επιστροφή αναμένω. Έχεις πολύ δίκιο λέγοντας πως δε λάβαμε ούτε το 1% της επιστροφής και άρα ευθύνη έχει ο Γερμανός και όχι η Eurobank! Εγώ πλήρωσα online με πιστωτική Eurobank στις 20/11 και ακόμη δεν έγινε καν χρέωση στη κάρτα μου ενώ τη συσκευή την έχω στα χέρια μου από 21/11. Θα τους ενοχλώ ξανά και ξανά!
 11. Καλησπέρα παιδιά! Αγόρασα και εγώ ένα PS4 Pro online τη Τρίτη 20/11 και έως σήμερα δεν έχει επιστραφεί το ποσό. Ωστόσο δεν έχει γίνει ούτε η χρέωση της αξίας αγοράς στη κάρτα που χρησιμοποίησα! Προηγείται η χρέωση και έπεται η επιστροφή. Αναμένω αλλά άρχισε να εξαντλείται και εμένα η υπομονή μου!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.