Προς το περιεχόμενο

accipio

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4.886
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

420 Excellent

Σχετικά με accipio

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.932 προβολές προφίλ
 1. Delphine Coma - Secondary Eyes (COVID-19 Quarantine Video)
 2. accipio

  Δημιουργεια ειδωλου windows 10

  Γίνεται αυτό που λες, είτε με image (είδωλο) όπως αναφέρεις είτε με κλωνοποίηση του παλιού δίσκου στον καινούριο (πρέπει και οι δύο δίσκοι να είναι συνδεμένοι στο μηχάνημα). Υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα· εγώ χρησιμοποιώ το AOMEI Backupper Standard και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος.
 3. Διαβάζοντας τη σελίδα που παρέθεσες, θυμήθηκα λίγο καλύτερα τι έγινε στη δική μου περίπτωση. Θα αναφέρω σύντομα την ιστορία, η οποία θα έλεγα ότι και διδακτικό χαρακτήρα… Ο γνωστός μου (που είναι άσχετος με υπολογιστές) μου τηλεφώνησε πανικόβλητος λέγοντάς μου ότι έχασε τα αρχεία του από την Επιφάνεια εργασίας και τους φακέλους· φυσικά δεν είχε backup, γιατί πώς περιμένεις να έχει backup κάποιος που με ρωτάει πώς θα μεταφέρει αρχεία από τον δίσκο του laptop σε usb φλασάκι, ή που όταν του λέω να γράψει μια διεύθυνση στη γραμμή διευθύνσεων του browser ζητά διευκρινίσεις για το τι είναι αυτό –
 4. Έψαξα εξονυχιστικά όλον το δίσκο αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αφού δεν τα βρήκαν ούτε καν τα προγράμματα ανάκτησης. Επίσης φάκελος Windows.old δεν υπήρχε - δεν ήταν το μεγάλο update που ουσιαστικά εγκαθιστά νέα έκδοση των Windows.
 5. Αφού η εταιρεία δίνει 32bit έκδοση για κατέβασμα (δεν βρήκα έκδοση 64bit) είσαι εντάξει, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι.
 6. Μήπως έγινε κάποιο Windows Update; Είχα πολύ πρόσφατα μια παρόμοια εμπειρία με το laptop ενός γνωστού (με ssd δίσκο), που έχασε όλα τα αρχεία του μετά από Windows Update (δεν τα διέγραψε ο ίδιος) και δυστυχώς δε μπορέσαμε να τα επανακτήσουμε, αν και χρησιμοποίησα τέσσερα διαφορετικά προγράμματα ανάκτησης.
 7. Αν δεν το καταφέρεις διαφορετικά, ίσως σε βολέψει το MonitorOff, ένα προγραμματάκι μεγέθους 29 KB που τρέχοντάς το απενεργοποιεί την οθόνη και με ένα κούνημα του ποντικιού αυτή ενεργοποιείται ξανά.
 8. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης στο Google Docs, αλλά βρήκα τα παρακάτω. Σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, και συγκεκριμένα - στο Step 2: Use voice typing, αυτό: You can use different phrases to add punctuation to your text. Punctuation might not be available in every language. - και στο Step 3: Use voice commands, αυτό: • Voice commands are available only in English. The account language and document language must both be English. καταλαβαίνω ότι η υποστήριξη εντολών στίξης και μορφοποίησης του εγγράφου δεν είναι διαθέσιμη στα ελληνικά.
 9. accipio

  ψάχνω δύο προγράμματα

  Για να το μεταφέρεις σε usb stick, το balena Etcher ή το Ventoy.
 10. Νομίζω ότι το κείμενο στο txt έχει αλλοιωθεί και δεν γίνεται να ανακτηθεί.
 11. Παλιά χρησιμοποιούσα το CdCheck γι' αυτή τη δουλειά. Η ταχύτητα ελέγχου, όπως ήδη αναφέρθηκε, εξαρτάται από την ταχύτητα ανάγνωσης του cd από τη συσκευή ανάγνωσης - αν και στα audio cd δεν ενδείκνυται η ταχύτητα ανάγνωσης -και ελέγχου θεωρώ- να είναι η μέγιστη δυνατή, για την αποφυγή σφαλμάτων ανάγνωσης.
 12. Είναι γραμματοσειρές των Windows 10: Palatino Linotype, Times New Roman, Arial, Calibri, Cambria, Segoe UI κτλ. Επιπλέον πολυτονικές γραμματοσειρές μπορείς να βρεις στην Εταιρεία Ελληνικών Τυπογραφικών Στοιχείων και στο Google fonts.
 13. Τα Windows έχουν ήδη πολυτονικές γραμματοσειρές, και φυσικά μπορείς να εγκαταστήσεις και άλλες. Επίσης απ' όσο ξέρω, ορθογραφικός έλεγχος σε πολυτονικό ελληνικό κείμενο δεν υποστηρίζεται από το Microsoft Office.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.