Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

dim_b

Moderator ε.α
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.152
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dim_b

 • Ημερομηνία γέννησης 23/02/1970

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Νίκαια

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dim_b's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. dim_b

  Στρατός

  Με αυτά που παίρνεις κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνεις το ενοίκιο του σπιτιού σου και το φαγητό σου (η μόνη διευκόλυνση του ΕΣ είναι ότι σου επιτρέπει να τρως φθηνά στην τοπική λέσχη αξιωματικών). Βγαίνεις στις 2:30, αλλά όταν έχεις υπηρεσία διανυκτερεύεις μέσα και ναι μεν δεν κάνεις τίποτε, αλλά είσαι υπεύθυνος γιά ολόκληρο το στρατόπεδο. Και βέβαια ο ΕΣ θα σε "θυμάται" γιά όλη σου τη ζωή και θα σε καλεί τακτικά για ασκήσεις.
 2. dim_b

  Track Of The Day #2 - (Track Info Required!)

  Pusher, έχεις καμιά σχέση με τον karib; :roll:
 3. dim_b

  Στρατός

  Το "έφεδρος" είναι πολύ κακό και γιά έναν άλλο λόγο. Αυτό που πραγματικά σημαίνει, ότι δηλαδή θα είσαι μιά ζωή σε εφεδρία και θα σε καλούν γιά ασκήσεις και μετεκπαιδεύσεις κάθε 3-4 χρόνια. Εμένα, ως απλό φαντάρο, μιά φορά μου έτυχε να με καλέσουν γιά "μετεκπαίδευση" (στο ξύσιμο) και είχα σκάσει που θα έπρεπε να παρατήσω τη δουλειά μου γιά μιά εβδομάδα και να τρέχω στην άλλη άκρη της Ελλάδας γιά πληρωμένες (από εμένα) φθινοπωρινές διακοπές. Εκεί όμως είδα ότι υπάρχουν και χειρότερα, αφού είδα κάποιον κύριο που είχε περάσει τα 50 και είχε φτάσει τον βαθμό του Ταγματάρχη να έχει ξεχάσει πόσες φορές τον είχαν κάλεσει.
 4. dim_b

  Φασκομηλο

  Δεξιά σου είπε ο Μάριος να στρίψεις (προς πλατεία Κουμουνδούρου). Η Αιόλου είναι αριστερά.Σ'αυτά τα μαγαζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις, αλλά καλύτερα να πας πρωί γιατί το απόγευμα μάλλον δεν ανοίγουν.
 5. Technotronic - Pump Up The Jam (μάλλον )
 6. Εννοεί ότι για αναζητήσεις υποτίτλων υπάρχει αυτό το topic.
 7. Στην Ελλάδα είναι πανάκριβες οι κάρτες. Πριν μερικές μέρες πήρα μιά SanDisk 2GB από το ebay με 61€ τελική τιμή (μαζί με τα μεταφορικά).
 8. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1108937&postcount=1126
 9. dim_b

  Life on Mars

  Μου είχε κινήσει την προσοχή όταν παιζόταν επειδή ο τίτλος προέρχεται από ένα αγαπημένο μου τραγούδι του David Bowie, αλλά αν και την έχω δεν την έχω δει ακόμα γιατί ψάχνω γιά Αγγλικούς υπότιτλους. Μήπως έχεις βρει κάπου;
 10. Ενώ όλα τα άλλα είναι δείγματα ωριμότητας
 11. Akujin, επειδή έχει καταντήσει αηδία, να το λήξουμε από τώρα πριν εμφανιστούν και άλλα φαντάσματα;
 12. Όπως και η Monica άλλωστε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.