Προς το περιεχόμενο

Kontinho

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  23
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με Kontinho

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

258 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα, σχετικά με την ερώτηση σου για δωρεάν software εγώ είχα χρησιμοποιήσει το data migration που παρέχει η ίδια η Samsung για κλωνοποίηση ενός sata 850 evo 500gb σε έναν nvme 970 evo 500 gb και όλα κύλησαν ομαλά.
 2. Αν έχεις κρατήσει την προηγούμενη cpu θα μπορούσες να δοκιμάσεις να την τοποθετήσεις για να δεις αν έχουν την ίδια συμπεριφορά οι μνήμες, αν όχι σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει με τον καινούργιο επεξεργαστή. Αν ναι σημαίνει ότι κάτι έπαθαν τα memory sticks, βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει πρόβλημα η ίδια η μητρική.
 3. Φίλε alexmark44 καλώς ήρθες στην κοινότητα. Κατά τη διαδικασία αναβάθμισης του bios και πριν περάσεις το F40 ή οποιοδήποτε νεότερο που υποστηρίζει τον r5 3600 ακολούθησες τη σημείωση που γράφει: Πρόκειται για ένα εργαλείο αναβάθμισης του firmware ενός ελεγκτή που βρίσκεται πάνω στη μητρική και θεωρητικά αντιμετωπίζει προβλήματα συμβατότητας σε όσους χρησιμοποιούν και τις τέσσερις θέσεις μνήμης. Εσύ που χρησιμοποιείς μόνο δύο sticks ίσως να μην έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Σε κάθε περίπτωση εφόσον αποφασίσεις να κάνεις τη διαδικασία, αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδή, έχ
 4. Θα τιμήσω με τη σειρά μου το παραδοσιακό topic που ανοίγει κάθε έτος, χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο!
 5. Μην πατήσεις από τώρα cancel γιατί ακυρώνει άμεσα τη συνδρομή, την έχω πατήσει στο παρελθόν. Αν θες να σταματήσεις την εκ νέου χρέωση θα πρέπει να το κάνεις στο τέλος της σεζόν και λίγο πριν την έναρξη της καινούργιας. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος...
 6. Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά συμφορουμίτες με υγεία και εύχομαι σύντομα με λιγότερα περιοριστικά μέτρα!
 7. Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά με υγεία! Καλό υπόλοιπο γιορτών!
 8. Εγώ πάντως παιδιά με παραγγελία στις 15/8 παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με DHL, βρίσκομαι Αθήνα...
 9. Έχει λήξει η προσφορά φίλε, πλέον η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την παραλαβή.
 10. Θα έληξε η προσφορά, ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα 24 ωρών νομίζω.
 11. Kontinho

  Resident Evil 2 Remake [PC]

  Τσέκαρε αν θες πρώτα στο steam library με δεξί click στο παιχνίδι - επιλογή properties αν στο tab dlc φαίνονται τα όπλα installed και θα πρέπει εφόσον εμφανίζονται εγκατεστημένα όταν ξεκινάς το story να τα βρίσκεις διαθέσιμα στα διάσπαρτα item boxes που αποθηκεύεις τα αντικείμενα σου (συνήθως κοντά τους υπάρχει η γραφομηχανή που κάνεις save). Γενικότερα αν δεν εμφανίζονται στη λίστα των dlc θα πρέπει να τα προσθέσεις εισάγοντας τον κωδικό που σου έστειλαν στο menu Games -> Activate a Product on Steam.
 12. Kontinho

  Assassin’s Creed Odyssey [PC]

  Λογικά προς το τέλος Μαρτίου θα πρέπει να βγει το patch με το πρώτο επεισόδιο της Ατλαντίδας. Μετά από τρεις περίπου εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος θα βγει το δεύτερο επεισόδιο και αντίστοιχα το τρίτο και τελευταίο.
 13. Πήρα και εγώ την προσφορά, ευχαριστούμε για την ενημέρωση ata1983!
 14. Kontinho

  Χρόνια Πολλά!!!

  Με τη σειρά μου να ευχηθώ και εγώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!
 15. Kontinho

  Battlefield 1 [PC]

  Μήπως ότι ένα άρμα έχει "σκαρφαλώσει" με κάποιο μαγικό τρόπο στο λόφο; Μία υπόθεση κάνω διότι λόγω του καμουφλάζ δεν είναι ξεκάθαρο...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.