Προς το περιεχόμενο

WizeMan

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.242
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

94 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με WizeMan

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/07/1985

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Κυπαρισσία Μεσσηνίας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.568 προβολές προφίλ
 1. Πριν 4-5 χρόνια που ψάχναμε για τον πατέρα μου (ΧΑΠ) κάτι τέτοιο για να μη βάζει-βγάζει συνέχεια το οξύμετρο δεν βρίσκαμε τίποτα. Πως έχει προχωρήσει τώρα η τεχνολογία... αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τη θαυμάσει πλέον.
 2. and one more thing... πολύ τρολιά μου φαίνεται, αν όχι, μοιάζει τόσο πολύ το UI του OS και των native εφαρμογών του που προβλέπω μαύρο σύννεφο μηνύσεων από την AAPL.
 3. Εννοώ για τη γενικότερη νοοτροπία που λέει "άντε να φύγει το 2020, στον αγύριστο κλπ" χωρίς να υπάρχει συνειδητοποίηση του τι πήγε στραβά, γιατί πήγε στραβά, πως θα το αποφύγουμε κλπ. Νομίζω είναι τεράστια αυτή η μερίδα του κόσμου. Και αν βάλεις όπως λες και εσύ για τους δεισιδαίμονες... πάει ξεφύγαμε...
 4. Αυτό που κατηγορούμε μια χρονιά που τυχαίνει να είναι το 2020 αντί να ασχολούμαστε με πραγματικά προβλήματα εμένα με ξεπερνάει.
 5. Σε γενικές γραμμές φαίνεται doable αλλά αν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με Hackintosh και το expectation είναι να μη φας χρόνο, θα σου έλεγα να μην το ξεκινήσεις καν
 6. Ευκολάκι. 13033 "Βοήθεια σε τρίτο" Και αν σε σταματήσουν τους εξηγείς περί τίνος πρόκειται και εννοείται θα καταλάβουν και θα σε αφήσουν.
 7. Καλό είναι να μοιραζόμαστε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί και κάποιοι άλλοι να αντιμετωπίσουν
 8. Ποτέ Configurator PlistEditPro Φήμες λένε ότι η επόμενη είναι GM και ότι η Final σκάει μύτη 17 Νοέμβρη.
 9. Bir Sur Developer Beta 10 Επειδή η Beta 10 του Big Sur θέλει περισσότερο χώρο για memory allocation πρέπει να χρησιμοποιήσετε το latest commit του OpenCore 0.6.3 από το Master Branch και να κάνετε τις συγκεκριμένες αλλαγές στο Booter -> Quirks: DevirtualiseMmio: YES ProtectUefiServices: YES
 10. WizeMan

  Big Sur Recovery and Sleep

  Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας πεις μερικά λόγια για το build σου, τι kexts χρησιμοποιείς και αν ακολούθησες το Dortania Guide.
 11. WizeMan

  Smart Home

  Κάποιος???
 12. WizeMan

  Smart Home

  Καλησπέρα peeps. Στην αναζήτηση ακόμα για θερμοστάτη που θα αντικαταστήσει χωρίς μερεμέτια (ενοίκιο γαρ) τον τρέχοντα: Μοναδική απαίτηση πλέον είναι να παίζει μπάλα με Home Assistant. PS έχω και Conbee II με Deconz set up στο hass οπότε κάτι Zigbee συμβατό δεν θα με χάλαγε.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.