Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

alhtakos

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  152
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με alhtakos

 • Κατάταξη
  Member

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Korin8os

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. alhtakos

  Thomson TG782 vs ZTE H267N

  Ξέρει κανείς αν το εν λόγω router μπορεί να δεχτεί 2 voip νούμερα από διαφορετικούς πάροχους;Είδα ότι έχει 2 sip accounts αλλά δεν βλέπω πεδίο να συμπληρώσεις το host 2 παρόχων.
 2. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός... Αντιγράφω δηλαδή αυτόν τον κώδικα στο vba editor?
 3. Καλημέρα. Ψάχνω τρόπο να δημιουργήσω αρχείο xml αλλά και να αποστείλω τα δεδομένα στην ΑΑΔΕ (my data). Διάβασα σχετικά αυτό το post: https://mydata-dev.portal.azure-api.net/issues/5f1eb1a2c7573053a44ddec9 Αν κάποιος έχει παραπάνω εμπειρία γιατί δεν είμαι και τζιμάνι στην vba θα το εκτιμούσα.
 4. Τα 1000€ το μήνα αφορούν και τις φορτίσεις; Δηλαδή π.χ. αν την φορτίσεις μέσω κάρτας συνολικά πάνω από 1000€ θα σε χρεώσει 0,50% τις καθημερινές;
 5. Τελικά πήρα τηλ στο 13888 και μίλησε λίγο ο πατέρας μου και βγάλαμε άκρη. Η εμπειρία με το wififon απλά τραγική... Στις 10 φορές κατάφερα να συνδεθώ μόνο 1!!!Συνέχεια μου έβγαζε error 302.
 6. Τώρα αφού πήρα την πρώτη και έκανα τον πατέρα μου σκούρα τα πράγματα. Πρέπει να βρω άλλον τρόπο.
 7. Προσπαθώ από το router το μενού να βγάλω άκρη. Κανείς που να έχει εμπειρία;
 8. Αυτό έκανα και με καταλάβανε!!!! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος με e-mail, κινητό κλπ.;
 9. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχει ο πατέρας μου Double Play (πρόσφατα) και είπα να εκμεταλλευτώ τους κωδικούς για να πιάνω όπου πηγαίνω wififon αν μου τελειώνουν τα δεδομένα. Είχε default ενεργοποιημένο το wififon το router που του έδωσαν. Το username και το password είναι στη σελίδα του router στο PPP? ok.Το username το βλέπω. Tο password πως θα το δω? Τους πήρα τηλ στον ΟΤΕ και λένε να πάρει ο ίδιος. Άντε να καταλάβει 80χρονών άνθρωπος να τους πάρει τηλ...Δεν μπορεί να βρει πουθενά τα χαρτιά με τους κωδικούς που του έδωσαν.
 10. Με προγραμμάτακι μόνο; Δεν γίνεται μέσω install από τα windows και δημιουργία νέου διαμερίσματος;
 11. Μπορώ να εγκαταστήσω στο ίδιο pc και τα 2 λειτουργικά;
 12. Νομίζω η wind σε public ip έχει κλειδωμένες όλες τις πόρτες από 8000 μέχρι 8999 από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους.
 13. Καλημέρα. Έχω τοποθετήσει το παραπάνω routerάκι με ρύθμιση universal repeater σε ένα γείτονα για να δίνω Internet. Το δικό μου router είναι της Tp link και δεν έχω καθόλου κολλήματα. Η απόσταση μεταξύ εμένα και του γείτονα είναι 15μ. και μεταξύ του δικού μου router (Tp Link με 2 3dbi antennas omni directional) και του repeater που έχω τοποθετήσει στο γείτονα (Edimax BR-6428ns) μεσολαβούν 2 τοίχοι. Για 15 μέρες ήταν όλα καλά. Χτες με τον αέρα (5-6 μποφόρ) δεν έπιανε τίποτα εκτός και αν μετακινούσα τη θέση ή τις κεραίες αλλά για λίγα λεπτά και μετά πάλι τίποτα. Σήμερα το τσεκάρω και πάλι δεν
 14. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω 2 voip adapters για 2 νουμεράκια voip καθώς και καταγραφικό στο ίδιο δίκτυο. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Στο menu των voip ata (Linksys Pap2) έχει οριστεί σαν Web Server port η 80. Επίσης η ίδια είναι η port για το καταγραφικό για να μπορώ να μπαίνω μέσω dydns.org. Δημιουργείται πρόβλημα ή θα παίξουν χωρίς πρόβλημα;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.