Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

vgeovai

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  286
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

449 Excellent

Σχετικά με vgeovai

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.311 προβολές προφίλ
 1. vgeovai

  Έξοδα του μήνα!

  Να κόψει τα ναρκωτικά και τα μπουζούκια κάθε μέρα. Μια χαρά θα βγει.
 2. Απόλυτο win για τον ιδιοκτητη, πετάει έξω τον ts, και έχει ένα ωραίο, ανακαινισμένο και φρεσκοβαμμένο διαμέρισμα για να νοικιάσει 100 euro παραπάνω.
 3. 4. Πάγωμα δανειων για x χρονια στους πληγέντες που έχουν εκκρεμή δάνεια 5. Φορολογικές απαλλαγές/ελαφρύνσεις για x χρονια. 6. Μίσθωση καταλυμάτων για x καιρό(όπως κάνανε με τους προσφυγες) 7. Ελαφρύνσεις/εκπτώσεις δωρεές σχολικών ειδών/ρούχων στης οικογένειες με παιδιά(Όπως ήταν πχ η ψηφιακή μεριμνα, αλλα με κρατικό έλεγχο σε αντίθεση με τη μεριμνα.) 8. Η δυνατότητα να λιθοβολήσουν τα ρεμάλια που πιαστήκανε για εμπρησμούς.
 4. Να βοηθήσουμε είπαμε ρε φιλε, όχι να τους καταστρέψουμε!
 5. Και τη να κάνουν? Να σπάσουν τον στόλο να στείλουν από έναν πυροσβέστη σε κάθε μέτωπο και να καούν όλοι? Στέλνει το μεγαλύτερο τον δυνάμεων του στην εστία που θεωρεί πιο σημαντική, στέλνοντας ότι περισσεύει να καθυστερήσουν της φλόγες μέχρι να σβήσουν την μεγάλη. Δυστυχώς με τα αποβράσματα της κοινωνίας που της αναζωπυρώνουνε, δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο.
 6. Αυτό το λέω χρονια τώρα, μαζί με τα ασθενοφόρα, αλλα οι περισσότεροι μου λένε μαλακίες περί προσωπικών δεδομένων κλπ. Είναι μέχρι να σου χρειαστεί κάποιο από αυτά τα οχήματα και να καθυστερήσουν γιατί οι άνθρωποι είναι στην τελική ζώα.
 7. Μην σκίσεις και καμια τσέπη ρε και δεν έχεις ρευστό μετά, κανε λίγο οικονομία! Πέρα από την πλακα, ένα 20ρίκο minimum, με το 50αρίκο να είναι το πιο λογικό, δεδομένου ότι σε γλίτωσε από -400E τα μετρητά, -5-10E η κάθε κάρτα, -70E για επανέκδοση διπλώματος, -30 επανέκδοση ταυτότητας. Ένα ωραίο πεντακοσαράκι τουλάχιστον. Συν όλο τον κόπο να πηγαίνεις στο τμήμα, υπεύθυνες δηλώσεις, φωτογραφίες, κεπ και ότι άλλη γραφειοκρατική μαλακια σου βάλουν. Η τιμιότητα πρέπει να ανταμείβεται, ειδικά σε ένα νεαρό άτομο, μήπως και στο μέλλον έχουμε έναν σωστό ενήλικο.
 8. Ότι να ναι. Όχι δεν έχει. Είχε κάποτε, πριν από 30 χρονια. Ανεξέλεγκτος τουρισμός, που γεμίζανε όλοι μπουκάλια άμμου για το σπίτι. Υποτίθεται έχει μείνει λίγη σε μερικά σημεία, που είναι κλειστά για το κοινό. Το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι ένα ξεφτισμένο ροζ εδώ και εκεί δυστυχώς. +1 Κωμός. Είναι και μέρικε άλλες καλές αλλα είναι πολύ διαδρομή, η δύσκολα προσβάσιμες, οι οποιες δεν γνωρίζω πως λέγοναι.
 9. Ναι, το έπιπλο είναι πίσω από πόρτα, τα 5cm είναι οριακά να μην εμποδίζει. Εγώ υπολόγιζα 3-4 CM.
 10. Οχ, 7 cm παρ είναι πολύ. Με πρισσότερα led/m μειώνεται η απόσταση η δεν έχει νόημα?
 11. Ναι το ξέρω, αλλα έχουν ομοιόμορφο φωτισμό και δεν μπλέκεις με πιο καπάκι είναι καλο κλπ.
 12. Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ. Αν θυμάμαι καλά η ταινία είναι 30 led/m, οποτε θα την βάλω για την ώρα και βλέπουμε στο μέλλον. Η στη χειρότερη όταν έρθει η ώρα , περνώ απευθείας μια neon flex, να πέσουν και λίγο οι τιμές τους 😛
 13. Καλησπέρες στη ομάδα. Θέλω να βάλω Led φωτισμό σε ένα έπιπλο για την μικρή που της αρέσει, θέλω να γίνετε rainbow effect. Δεν με ενδιαφέρει τόσο η φωτεινότητα, ισα ισα που δεν θέλω να σε τυφλώνει. Έχω μια παλία ταινια RGB που δεν την χρησιμοποίησα ποτε. Θέλω να γίνετε σωστή διάχυση του φωτός, δηλαδή να είναι ομαλό το φως και να μην φαίνονται hotspots εκεί όπου είναι τα led της ταινίας. Έχει κανεις να προτείνει κάνα καλο και φθηνό καπάκι και προφίλ? Απότι κατάλαβα πρέπει να είναι ψιλό και γαλακτερό για να γίνει καλή δουλειά, αλλα χωρίς να το δω από κοντά είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσω. Θέλω πε
 14. Η βάση θα έχει το δικό της και θα πωλείται ξεχωριστά. 1999$ αρχική.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.