Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

pirmen56

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4.529
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2.699 Excellent

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με pirmen56

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.599 προβολές προφίλ
 1. Incidents ανά 100.000 ανθρώπους. Μιλάμε για αστεία νούμερα και ποσοστά αν είσαι εμβολιασμένος και τα στοιχεία είναι ΟΚ. Μέχρι και 25 φορές μείωση των περιστατικών. Πιο πιθανό είναι να σκοτωθείς πέφτωντας από σκάλες. Άρα τέρμα η τρομοκρατία των ειδικών με τα νέα κύματα από Σεπτέμβριο, καμπανάκια κινδύνου, καραντίνες, δύο test την εβομάδα σε ανεμβολίαστους για να μπεις σε σούπερμαρκετ(λες και η μάσκα δεν έκανε καλή δουλειά μήνες ολόκληρους χωρίς εμβόλια) κτλ. Αλλιώς τα στοιχεία είναι μάπα ή πρέπει να δημιουργήσουμε νέες αγορές για εγγυημένα κέρδη. Διαλέξτε και πάρτε.
 2. Το γεγονός ότι τα εμβόλια αποτρέπουν είσοδο στην εντατική των εμβολιασμένων σε ποσοστό άνω του 90%(συν 39% προστασία από νόσηση), για την μετάλλαξη δέλτα, καθιστά περιττές φοβέρες για μάσκες και lockdowns. Βλέπεις εσύ κάτι τέτοιο; Γιατί εγώ μόνο τρόμο βλέπω από τους ειδικούς που βγαίνουν στα κανάλια. Τρόμο, χαρακτηρισμούς και απειλές προς τους σχετικά λίγους ανεμβολίαστους. Οι οποίοι έχουν εξάλου ίδιο ιικό φορτίο(επικινδυνότητα μετάδοσης) με τους ανεμβολίαστους για την δέλτα. Δεν συμβαδίζει η όλη στάση τους με την κορυφαία αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Σαν να έχεις τανκ(εμβόλιο)
 3. Το έχω κάνει το εμβόλιο. Δεν το φοβάμαι από άποψη παρενεργειών. Άλλα πράγματα με παραξενεύουν και τα εξήγησα.
 4. Να ξαναθυμίσω ότι είμαι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών(με κρατική εγγύηση αποζημίωσης) για να τελειώνουμε με τις δικαιολογίες εγκλεισμού και μασκών. Σχετικά με τα υπόλοιπα. Έχει ήδη εμβολιαστεί πλήρως πάνω από το 50% του πληθυσμού, χωρίς να υπολογίζουμε όσους επιβίωσαν της νόσου, απέκτησαν αντισώματα και παραμένουν ανεμβολίαστοι. Δεν έμεινε πλέον ικανός πληθυσμός ώστε να μπουκώσουν οι ΜΕΘ. Κρούσματα θα υπάρχουν. Το πόσα καταλήγουν ΜΕΘ μας νοιάζει όμως. Όσο για τις μεταλλάξεις μπορούν να συμβούν οπουδήποτε στον κόσμο με τόσα τριτοκοσμικά κράτη και μετά να έρθουν στη χώρα σου. Ενώ κ
 5. Πιο κάτω λέει ότι όντως έχει ερευνητικό παρελθόν στα εμβόλια. Άσχετα με τις κατηγορίες που του προσάπτουν. Παρέθεσα όμως και πρόσφατη(όχι όμως και peer reviewed) έρευνα όπου τα εμβόλια φαίνεται να προκαλούν εξασθενημένες αντιδράσεις τους ανοσοποιητικού σε άλλους ιούς. https://www.news-medical.net/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx Η ουσία δεν είναι εκεί όμως. Επειδή ο Herald, ο Kostaspil κτλ. θεωρούνται σκεπτόμενοι ας τα παρουμε με τη λογική ένα ένα τα πράγματα. 1) Γιατί οι ειδικοί λένε ότι πρέπ
 6. Στόχος για την nvidia είναι τα ~60fps σε DLSS performance. Με psycho και DLSS quality σε 4Κ ούτε με 4000 series δεν θα παίζεις. Εκτός αν σου δώσουν διπλάσιασμό. Πράγμα που δεν έχει να συμβεί από τη δεκαετία του 90. Η ενσωμάτωση του RTX που έκαναν είναι πρόχειρη. Ενώ στο metro μόνο με ένα ray per pixel + accumulation βγάζουν ανώτερο αποτέλεσμα με επιδόσεις κλάσεις ανώτερες. Στο CP τρως drops ακόμα και σε αρκετούς κλειστούς χώρους.
 7. ...Και να βγάζει καλά γραφικά και fps σε 1080p μόνο για 2 χρόνια όταν η κονσόλα συνεχώς θα βγάζει καλύτερα για ~7 χρόνια. Το πανάκριβο hw στο pc είναι φόρος/αντιστάθμισμα για την πειρατεία. Εδώ βλέπεις να βγαίνουν games(Cyberpunk 2077) κομμένα και ραμμένα για συγκεκριμένες κάρτες. Που να μην τρέχουν δηλαδή καλά κάτω από μια συγκεκριμένη κάρτα(RTX 3090) και να κάνουν release σχεδόν την ίδια μέρα.
 8. pirmen56

  Dead Space [Remake]

  Τρόμο έχει το amnesia και το outlast γιατί δεν έχεις όπλα. Το dead space παλεύεται. Απλά αν παίζεις με ακουστικά οι κραυγές των necromorphs είναι χαρακτηριστικά αγχωτικές. Είναι τέλεια η δουλειά στον ήχο. Πέρα από τα στοιχεία τρόμου και gameplay mechanics στα οποία αναφέρονται οι περισσότεροι θυμάμαι ακόμα την υπνωτική ambient μουσική που σε συντρόφευε στην επίλυση γρίφων σε δωμάτια μηδενικής βαρύτητας. Triple A τίτλος με όλη τη σημασία. Το cold fear είναι από τα ατμοσφαιρικότερα παιχνίδια του είδους. Δεν έχω δει μεγαλύτερη πρωτοτυπία από το να παίζεις(το πρώτο σκέλος) πάνω σε ακ
 9. Λοιπόν. Πριν από μήνες παρακολούθησα εκτεταμένη συνέντευξη(στο στέλνω με πμ το λινκ) του Geert Vanden Bossche. Ενός καταξιωμένου γερμανού ιολόγου που συμμετείχε και στην ανάπτυξη του εμβολίου για τον Έμπολα. Γούγλαρέ τον. Συνοπτικά είχε πει ότι μέσω ενός μηχανισμού τα εμβόλια mRNA έχουν ως αποτέλεσμα να επικρατούν αντισώματα ειδικά για τη νόσο COVID 19(specific antibodies) έναντι αυτών που ανταποκρίνονται σε κάθε λοίμωξη(variant non-specific). Δηλαδή αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σε άλλες νόσους. Θεωρούσε επίσης σωστό τον εμβολιασμό αλλά όχι εν μέσω πανδημίας γιατί έτσι ισχυροποιείται μέσ
 10. Δεν είναι λάθος να βάζεις τα λεφτά σου εκεί που βάζεις το στόμα σου. Αν θεωρείς ελάχιστες τις παρενέργειες το αποδεικνύεις έμπρακτα με προγράμματα αποζημιώσεων. 110 άνθρωποι είναι στα 11.000.000.
 11. Πρέπει να υπάρχει αποζημίωση για τον ίδιο λόγο που την δίνουν στα άλλα αναπτυγμένα κράτη.
 12. Έχω ήδη εμβολιαστεί πλήρως με pfizer(2 δόσεις) και θα ήθελα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να τελειώνουν οι δικαιολογίες για μάσκες κτλ. Θα σου πω το γιατί σε επόμενο ποστ γιατί πρέπει να βρω την πηγή.
 13. Οπότε lockdowns και μάσκες γίνονται περιττά πια γιατί με τόσο καλή προστασία ΔΕΝ υπερφορτώνεται το σύστημα υγείας ακόμα και αν είναι ο ένας πάνω στον άλλο. Περιμένω να τα δω στην πράξη όλα αυτά.
 14. Εδώ μιλάμε για τη μετάλλαξη δέλτα. Μεταδίδεται εξίσου και από τους δύο, αλλά στους εμβολιασμένους είναι ελάχιστα θανατηφόρα(βλέπε άρθρο). Το οποίο σημαίνει ότι με σχεδόν πλήρη εμβολιασμό(και φυσικά με απουσία νέων μεταλλάξεων) εξαλείφεται η ανάγκη για μάσκες, lockdowns...τα πάντα όλα. Μην ξεχνάμε ότι στόχος όλων των κρατών με τα γνωστά μέτρα δεν ήταν να σταματήσουμε τη γη να γυρίζει για να μην πεθάνει ούτε ένας άνθρωπος από COVID, αλλά να μην υπερφορτωθεί το σύστημα υγείας μέχρι να βρεθεί εμβόλιο. Περιμένω να δω αν θα γίνει τελικά αυτό με βάσει τις προθέσεις και τις υποσχέσεις τ
 15. https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1147993/eggrafo-cdc-h-metallaxi-delta-metadidetai-kai-apo-tous-emvoliasmenous/ Αυτά αναφορικά με τη μετάδοση και όχι την ατομική προστασία. Δηλαδή, την ευθύνη του καθενός απέναντι στον άλλο που λένε και τα παιδιά πιο πάνω. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η μετάλλαξη δέλτα είναι πια ο ιός. Τα άλλα στατιστικά πάνε στον κάδο λίγο πολύ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.