Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Riskee

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  26
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Riskee

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.012 προβολές προφίλ
 1. Riskee

  OnePlus 64GB

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/08/2021 10:56 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  OnePlus 6 με 64gb storage σε άριστη κατάσταση, εγινε αλλαγή μπαταρίας πριν 1 μηνα στο επισημο service της OnePlus οποτε ουσιαστικά είναι σαν καινούργιο. Αγοράστηκε 06/2019.

  200 €

 2. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Όταν σπας αναβολή σου λέει σε ποιά ΕΣΣΟ θα καταταγείς, και στο κάτω κάτω ειναι απόλυτα φυσιολογικό να θες να ξέρεις ποτε θα μπεις. Αποκεί και πέρα αν αυτό είναι τελείως εικονικό και ρίχνουν ζάρια με βάση τις ανάγκες της εκάστοτε ΕΣΣΟ, είναι δικό τους λάθος.
 3. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Έσπασα αναβολή 05/05/2021 για να μπω Ε' ΕΣΣΟ Σεπτέμβριο και χτες ελαβα αυτο: Οπότε είτε έκαναν λάθος είτε υπερκάλυψαν την Δ' ΕΣΣΟ Ιουλίου σε σημέιο που γέμισε και ο Σεπτεμβρης.
 4. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Αυτό ακριβώς σκέφτομαι, το θεωρώ λίγο ακραίο να μην μου τη δώσουν ετσι... απλα θα πρεπει να το κανω 2,3 φορές για να πάρω την απαλλαγή
 5. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Χοντρό βύσμα? Δεν έχω ακουσεί ποτέ από κάποιον να προσπαθήσει για Ι5 και να μην το πάρει. Οι περισσότεροι είτε που βαριούνται είτε που δεν το ψάχνουν αρκετά. Στη τελική αν τους παω χαρτί γιατρού με ψευδή διάγνωση(κάτι που να δικαιολογεί την αναβολή προφανώς) θα το αγνοήσουν και θα μου πουν ελα να κάνεις τη θητεία σου?
 6. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Για να πάρω απαλλαγή χρειάζομαι χαρτί γιατρού ή μπορώ να τη ζητήσω ας πουμε? Επιπλέον ποιά είναι η διαδικασία του να περάσεις επιτροπή?
 7. Riskee

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλημέρα παιδιά, έσπασα την αναβολή τώρα Ιούνιο που είχα κανονικά μέχρι το 2021 λόγω πρώτου πτυχίου. Επιπλέον, με την διακοπή αναβολής έκανα αίτηση αλλαγής σώματος για Πολεμική Αεροπορία. Σε περίπτωση που αλλάξω σώμα απο στρατό Ξηράς σε Πολεμική Αεροπορία, τότε μπάινω είτε στην ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου ή του Νοεμβρίου. Εάν δεν αλλάξω τότε κανονικά μπάινω στην ΕΣΣΟ Νοεμβρίου. Ο εργοδότης μου ζήτησε εάν μπορώ να παραμείνω για 2 χρόνια επιπλέον επειδή προέκυψαν έργα και η παραμονή μου είναι σημαντική για την εταιρεία. Γιαυτό το λόγο συζητήσαμε κατά πόσο θα ήταν δυνατό να πάρω 2η αναβολή εάν γραφτώ σε ένα
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.