Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

theobabis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  710
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  clawmobil

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

theobabis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

51

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

 1. Μη σε απασχολούν αυτά. Αν σου αρέσει η ιστορία και καταφέρει να σε βάλει στον κόσμο της, ούτε που θα τα προσέξεις.
 2. Τη καλύτερη εικόνα; Θεοί φυλάξοι....και τι την έχουμε την φαντασία μας; για μόστρα; Η καλύτερη εικόνα είναι αυτή που βλέπει το μυαλό σου, όχι τα μάτια σου 😉
 3. Δεν συνηθίζω πια να βλέπω ταινία δεύτερη φορά και δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάποια αγαπημένη. Θέλω όμως να επιστρέψω και να χαθώ στον κόσμο του Sun in the Last Days of the Shogunate (1957), που αν και ένα κλικ πιο κωμικό από όσο το επιθυμώ, λατρεύω την ατμόσφαιρά του.
 4. nenya, μόνο κάποιες; και τι κάνεις στις υπόλοιπες; Manu, εννοείς σαν το TLJ; διότι αξιολογώντας από τις αναρτήσεις σου, αυτή πρέπει να είναι η σπουδαιότερη όλων Πάντως σε ζηλεύω. Νομίζω ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η περίοδος εκείνη που μπορούσα να δω κάτι αντίστοιχο και να μη θέλω βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο από το πρώτο δεκάλεπτο. Το μόνο που χρειάζεται θεωρητικά, είναι ν’ αποδεχτώ τι είναι να δω πριν το ξεκινήσω και να ρυθμίσω τα φίλτρα μου ανάλογα, δυστυχώς όμως αδυνατώ. Θα το καταφέρω κάποια στιγμή εντός της θέασης, αλλά τι να το κάνω, ήδη μου έχει καεί.
 5. Αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, ξεκάθαρα η ταινία έχει πια αποτύχει και δεν υπάρχει γυρισμός. Έχω βρεθεί εκεί πολλές φορές, ακόμη και με τον Αντρέι - συμβαίνει, δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να την εκλογικεύσεις. Αυτές οι εικόνες πολλές φορές αποσκοπούν στο να ακουμπήσουν κάποιες πολύ ευαίσθητες χορδές και να στηριχθούν στα δικά σου βιώματα. Τη μια στιγμή δεν ξέρεις τι βλέπεις και την επόμενη τα πάντα αποκτούν μια πολύ περίεργη διαύγεια. Πρέπει να το νιώσεις για να το καταλάβεις, δεν έχω τρόπο να στο εξηγήσω και απλά προτείνω να μη βιαστείς να απορρίψεις αυτές τις ταινίες, αλλά να δοκιμάσεις έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.
 6. Μια πρόταση. Την επόμενη φορά που θα βρεις κάτι αντίστοιχο μη ψάξεις για βάθος. Δώσ' της χρόνο, δοκίμασε απλά να την αφήσεις να σε παρασύρει και στηρίξου στα συναισθήματά σου, όχι στη λογική σου. Είναι από αυτές τις ταινίες που ως πολύ προσωπικές δεν λειτουργούν εύκολα - και θα υπάρξουν πολλές ακόμη που δεν θα σου λειτουργήσουν - συνήθως όμως όταν αυτό συμβαίνει τις λατρεύεις. Απλά μη προσπαθήσεις μετά να βρεις τον λόγο 😉
 7. Δεν είμαι σίγουρος ότι σε ακολουθώ μιας και δεν μου ανοίγει η εικόνα στο facebook - ίσως φταίει ότι δεν έχω λογαριασμό - αλλά το συνημμένο το google μου το βγάζει ως το , του 2008 όμως. Ή μήπως εννοείς δύο με τρία χρόνια;
 8. Δεν ανήκω σε αυτούς που τους ενθουσιάζει ο σκηνοθέτης, αλλά έχω την εντύπωση ότι κοιτάς κυρίως τα Annie Hall και Manhattan. Ίσως επίσης και τα Hannah and her sisters και Crimes and misdemeanors. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, ο κανόνας λέει να αφήσεις το Deconstructing Harry τελευταίο, ως κερασάκι στην τούρτα.
 9. yap, ούτε σε μένα την έδωσε. Δυστυχώς έχω την κακή συνήθεια να ξεχνάω οτιδήποτε με το οποίο έχω να ασχοληθώ σχεδόν τρία χρόνια Να συμπληρώσω μόνο, για όποιον ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει, ότι πάντα κρατάμε backup των σημαντικών αρχείων μας και στο two way mirror που χρησιμοποιώ αποφεύγουμε να μπερδεύουμε δίσκους για την σωστή κατανομή των δεδομένων, αλλά τους προσθέτουμε δυο-δυο. Επίσης χωρίς να είμαι βέβαιος, μιας και δεν έχει χρειαστεί να αντικαταστήσω δίσκο, νομίζω ότι απαιτεί πρώτα την τοποθέτηση νέου από την αφαίρεση του χαλασμένου, οπότε μάλλον καλό είναι να έχουμε μια επιπλεόν διαθέσιμη θύρα sata για ώρα ανάγκης. Τέλος, από όταν αναβάθμισα σε 8.1, τα 8 σταμάτησαν να τους αναγνωρίζουν. Ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι αντίστοιχο μεταξύ 8.1 και 10.
 10. Άκυρο τελικά. Σε simple volume δεν μου έδωσε επιλογή για ReFS. Σας ευχαριστώ.
 11. Πολύ χοντρικά, αν δεν το έψαξες, προσφέρει προστασία και επαναφορά σε τυχόν παραποίηση αρχείων και σε αντιστάθμισμα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες και αδυναμία να βγάλεις έναν δίσκο από το pool και να τον διαβάσεις. Άμα πάει κάτι στραβά, πάπαλα. Τέλος αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς και να το χρησιμοποιήσεις στο δίσκο εγκατάστασης του λειτουργικού. Προσωπικά έχω δεχτεί το ρίσκο του και αναρωτιέμαι αν έχει αλλάξει κάτι και προσφέρει κάτι επιπλέον και σε μεμονωμένους δίσκους. Και τώρα που το σκέφτομαι δεν είμαι καν σίγουρος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δίσκο που δεν είναι σε pool. Θα το μάθω αύριο, αν δεν με προλάβει κάποιος
 12. Μετά από μια μεγαλύτερη καθυστέρηση από ότι θα έπρεπε τσίμπισα έναν δίσκο, ώστε να μην είμαι υποχρεωμένος να επιλέγω τι θα κρατήσω σε αντίγραφο ασφαλείας και το ερώτημα τώρα είναι να τον φορμάρω σε NTFS ή ReFS; Από την έλευση των 8 έχώ γύρισει τους δίσκους μου σε ReFS και two way miror/Storage Spaces, όμως ως backup εκτός συστήματος χάνω το πλεονέκτημα του resiliency και αν θυμάμαι καλά θα χρειαστεί να φορμαριστεί όπως και να έχει, για να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον για δημιουργία ενός νέου pool, σωστά; συν φυσικά, πάλι αν θυμάμαι καλά, μόνο τα windows τους διαβάζουν, που όμως δεν με πολυαπασχολεί. Υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν να επιλέξω το ReFS που μου διαφεύγει; Τρέχω ακόμη τα 8.1, αλλάζει κάτι με τα δεκάρια; θα προτιμούσα να μην αναβαθμίσω μέχρι να είμαι σίγουρος ότι η microsoft δεν θα μου μετατρέψει την retail άδεια μου σε oem. Σας ευχαριστώ.
 13. Δύο τρεις, μην τυχόν και τις έχεις δει The Color of Pomegranates (1969) A Spring for the Thirsty (1965) Vedreba (1968) Η προτίμησή μου στην πρώτη.
 14. Δυστυχώς τον δεύτερο τον χάσαμε στο δάσος... 2007 ε; μπα, λέω να προτιμήσω το real thing
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.